2021. október 22., péntek

Vad Dél-Amerika (Wild South America) 2. DVD - 2000 - BBC Earth dokumentumfilm - Jelenlegi ára: 650 Ft

Eredeti, nem másolt, jó állapotú használt DVD. További részletekért, kérem, tekintse meg a fotókat!
Amennyiben több információra lenne szüksége, kérem, írjon üzenetet.
Jelenleg több DVD-t is hirdetek, kérem tekintse meg egyéb hirdetéseimet is! Együttes rendelés esetén a szállítási díj természetesen csak egyszer kerül felszámításra, illetve több termék rendelése esetén a termékek ára alkuképes lehet!
Szállítási díj kedvezmény! Ha 10. 000 Ft értékben vagy afelett rendel több terméket is tőlem, akkor MPL csomagautomata szállítási mód választása esetén a szállítás INGYENES. 15. 000 Ft összérték felett (több termék esetén) az összes szállítási mód INGYENES.
Elképzelhető, hogy a kedvezmények a vatera rendszerében rendeléskor nem látszódnak, de a megrendelést követően e-mailben tudjuk ezeket egyeztetni, mielőtt elutalná a végösszeget.
A terméket biztonságosan csomagolva, előre utalást vagy PayPal fizetést követően postázom a választott/egyeztetett módon.
Szállítási díj: a vaterafutár mindenkori kedvezményes árai szerint, ami egyes esetekben nem egyezik a termékadatlapon feltüntetettel. Ennek oka, hogy gyakran módosul a tarifa, így sajnos nem tudom azt minden esetben frissíteni az összes terméknél. Az aktuális díjakról a vaterfutar. hu oldalon tájékozódhat, vagy a vásárlás előtt küldött üzenetben is érdeklődhet!
Egyes termékeket máshol is hirdethetek, ezért vásárlás előtt érdemes érdeklődni, hogy a vásárolni kívánt termék elérhető-e még.
Személyes átvétel megbeszélt helyszínen és időpontban lehetséges.

Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2021-10-22 15:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése