2021. október 27., szerda

Mio MiVue C512 FULL HD autós kamera - Jelenlegi ára: 28 070 Ft

 Full HD-ban gondoskodik az Ön védelméről
Full HD 1080p Magas minőségű
3 tengelyes G-szenzor
Stílusosan kompakt
Automatikus bekapcsolás
Sötét üzemmód - kevésbé vonja el a figyelmet
Egyetlen részletről se maradjon le
Full HD 1080p, 30 fps
A 1080 pixeles Full HD kamerával ellátott készülék az út minden szükséges részletét rögzíti. A 130°-os nagylátószögű lencsének köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy semmi sem marad le a képről.
Kiváló képminőség
2M Érzékelő
A kiváló kép- és videominőség kulcsfontosságú, hogy megmutassa, pontosan hogyan is történt a baleset. A MiVue? C512 kizárja a rögzített felvétel vitathatóságát.
Mozgáskövetés G-szenzorral
3 tengelyes G-szenzor
Abban az esetben, ha baleset történik vagy hirtelen változás következik be a mozgásban, a készülék beépített gyorsulásérzékelője azonnal rögzíti a jármű mozgását és biztosítja, hogy a rögzített adatokat ne lehessen felülírni.
Stílusosan kompakt
Miért ne lenne a műszerfalkamera stílusos? A MiVue? C512 kompakt, jó megjelenésű és masszív: a szélvédőn elhelyezve nem zavaró és a kesztyűtartóban is kényelmesen elfér.
Egyszerűség mindenekelőtt
Automatikus bekapcsolás
Ne pazarolja idejét bonyolult készülékek kezelésének megtanulására. Egyszerűen csak csatlakoztassa a készüléket a tápforráshoz, és már kész is! Az intuitív menü és a nagy ikonok révén a kezelés roppant egyszerű.
Sötét üzemmód - kevésbé vonja el a figyelmet
A MiVue? C512 sötét üzemmódban is használható, amely nem terheli meg a szemet. Ön állíthatja be a fényerőt, amely így gyenge fényviszonyok között is megfelelő lesz.
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: #474321


Jelenlegi ára: 28 070 Ft
Az aukció vége: 2021-10-28 07:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése