2021. október 20., szerda

Kétszemélyes Quechua sátor - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó a képen látható, kétszemélyes Quechua márkájú sátor. Az egyedi kialakításának köszönhetően pár másodperc alatt kinyitható. Összecsukni is nagyon egyszerű, kb. 1-2 percet vesz igénybe. Kör alakúra összecsukható, így praktikusan szállítható.  
Az összecsukás menete a hordozóban lévő piktogramok segítségével könnyen elsajátítható.
A tárolón lévő hevederek segítségével a sátrat hátizsákként is a vállunkra vehetjük és szállíthatjuk.
Kétrétegű, a belső réteg függesztett, ennek köszönhetően nem ázik be, még akkor sem, ha esetleg valami a két réteget egymáshoz nyomná.
A sátor szakadás mentes, teljesen hibátlan. Az “ ajtaja” dupla cipzáras, egy külső, teljesen szigetelő, esővédő; illetve egy fehér színű, vékony, felül szúnyoghálós “ ajtó” van rajta.
A sátrat (a csatolt fényképek elkészülte után) alkoholos felületfertőtlenítővel áttisztítottuk (ennek a fertőtlenítőnek a szaga esetleg még érezhető lesz néhány percig kibontás után).
A sátorhoz tartozik még kb. 20 darab, különböző méretű és állapotú fém rögzítő rúd, amelyekkel a sátor biztonságosan fixálható.
A sátor kb. 7-8 alkalommal volt használva, cipővel soha nem léptünk be a belső terébe, illetve ételt-italt sem fogyasztottunk a belső részében.
Méretei: a belső része: 145x195. Külső hossza: 210 cm, magassága 95 cm.
Súlya (a fém rögzítőkkel együtt) kb. 3-4 kg.
Személyesen Budapesten vehető át, bármelyik nagyobb, könnyen megközelíthető tömegközlekedési csomópontnál tudunk találkozni.
Amennyiben az is megfelel, a lakásomon is átvehető (Kelenföldi pályaudvar közelében), itt ki is lehet nyitni a sátrat.
Postázás (a mérete miatt) sajnos nem megoldható.

Jelenlegi ára: 13 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-20 18:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése