2019. november 22., péntek

SAECO Lirika Automata kávé gép, ÚJ DOBOZOS BONTATLAN GARIS - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Eladásra kínálom az alábbi terméket:
SAECO LIRIKA R19840/1 Automata kávégép
A legkompaktabb, nagyobb teljesítményű,  automata kávégép, ami alkalmas irodai vagy kisebb vendéglátó ipari használatra (40 adag/nap) is. Az alkalmazott műszaki megoldásokkal, a nagyobb víz és kávé tartályokkal, kényelmesen használható megnövekedett igénybevételnél.
A beépített adagszámlálóján pontosan követhető a forgalom, a credit rendszerrel pedig optimálisan ütemezhető a kávéfogyasztás.
Két féle programozható kávéhosszúság mellett, forróvizet adagol és gőzől, amivel tejhabos italkülönlegességek készíthetők. Piktogramos, három színű kijelzője, jól értelmezhető,  kezelése egyszerű és felhasználóbarát.
A keskeny, mobil kivitelnek köszönhetően, könnyen elhelyezhető a konyha pulton éppúgy, mint irodai körülmények között.
Teljesen automata készülék:  egyszerre egy vagy két kávéitalt készíthető szemes kávéból, melynek beállításait könnyen személyre szabható és el is menthető
Forró víz funkció.
Gyors gőz funkció:  a Rapid Steam kazánnak köszönhetően, a gőzkapacitás hamar elérhető, így egy szempillantás alatt, varázsolható krémes és sűrű tejhabot a cappuccinohoz, latte macchiattohoz vagy más tejes italokhoz.
Programozható kávéhosszúságok:  az italok hosszúsága tetszőlegesen beállítható és el is menthető.
Őrlésfinomság állítás:  A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlési finomság szükséges a tökéletes végeredményhez. Az őrlés szemcseméretét könnyen beállítható, az intenzív pörkölésű olajos kávéktól (durvább őrlés) a világosan pörkölt lágyabb (finomabb őrlés) fajtákig.
Alkalmazkodó rendszer:  egyedülálló módon, automatikusan beállítja a legideálisabb őrlési és tömörítési paramétert a kávé fajtájához megfelelően, hogy az adott kávéból a legtökéletesebb italt készítse el.
Kerámia őrlőkések:  garantálják minden fajta kávészem optimális és egyenletes őrlését a kávé túlhevülésének kockázata nélkül, ezért nem ég meg a kávé, őrlés közben, így elkerülhető a kellemetlen égett utóíz. Rendkívül kopásálló, higiénikus és csendes működésű, így kivételesen tartós is.
Rozsdamentes kazán:  Ideális hőmérsékletű vizet biztosít a kávékészítéshez és jobban ellenáll a vízkőnek.
Nagy nyomású vízpumpa:  biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma és egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.
Előáztatásos kávékészítési mód:  Az első fázisban egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a tökéletes, aroma dús kávé italok.
Állítható magasságú kávékifolyó.
Digitális kijelző, adagszámláló:  segítségével pontosan nyomon követhető a forgalom. A credit rendszerrel pedig beállítható a megengedett adag mennyiség, aminek elkészítését követően a készülék letiltja a kávéfőzést a következő creditek beállításig. Ezzel a funkcióval elkerülheted az illetéktelen kávégép használatot.
Ellenőrző funkciók:  egyértelműen figyelmeztet, ha elfogy a víz, a kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni szükséges a gépet vagy esedékes a vízszűrő cseréje.
Automata energiatakarékos program:  automatikusan kikapcsol a beállított idő eltelte (15-180 perc) után, így energiát takarít meg és használata is biztonságos.  
Automata öblítő program:  Bekapcsolás után és kikapcsoláskor automatikusan kiöblíti a rendszert, ami bekapcsoláskor a teljes rendszer hatékonyabb felfűtése miatt fontos, míg kikapcsoláskor tisztító, öblítő szerepe van. Ennek köszönhetően már az első kávé is tökéletes hőmérsékletű lesz és elkerülhetjük a korai kávéolaj lerakodásokat is a belső egységben.
Automata vízkőtelenítő program:  eltávolítja a vízkőlerakodásokat a rendszerből. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért kiemelten fontos, hogy rendszeresen vízkőmentesítsünk. Az automata program elvégzi a műveletet, nekünk csak a vízkőtelenítő szert kell a víztartályba kevernünk.
Kivehető központi egység:  ez a belső egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és végül ez a mechanikus szerkezet üríti a zaccot a zaccfiókba. Az élettartam és a higiénia miatt a hatékony tisztíthatósága kiemelten fontos, ezért egyedülálló módon, a komplett szerkezet, egy mozdulattal, kivehető a készülékből és egyszerűen csap víz alatt eltakarítható.
Technikai adatok:
Szemes kávétartály:  500 gr.
Zaccfiók:  10 zacc pogácsa
Kivehető víztartály:  2, 5 l
Méret (szél. x mag. x mélys. ):  21, 5 x 37, 5 x 43cm
Áramfelvétel:  1850W
Vízpumpa:  15 bar  
FíX áras leütésnél, ingyen szállítás!
12 hónap hivatalos magyarországi jótállás!
A képeken ahogy látható, csak a fotók készítéséért lett kinyitva a doboz!
Szállítás a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően, vagy a vásárló kérésére egyéb, (futár.. stb) szolgáltatóval. Licitet nem törlök, kérlek körültekintően megfontoltan licitálj!

Jelenlegi ára: 80 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-05 17:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése