2019. november 26., kedd

Távirányítású RC tűzoltóautó, távoli vízpermet üzemmóddal, újratölthető akkumulátorral, 45 cm-es, Új - Jelenlegi ára: 7

Tölthető, távirányítású RC tűzoltóautó, távoli vízpermet üzemmóddal, újratölthető akkumulátorral és USB-töltővel (tűzoltóautó)
Most már tűzoltó lehet a saját tűzoltóautójával. Ez a tűzoltóautó valóban 10 láb feletti vizet lő. Teljesen működőképes előre, hátra, megállni és fordulni, és fel tudja emelni, leengedni és elforgatni a létrát. R / C rádióvezérelt mentő tűzoltóautó világítással és hanggal. Csak töltse fel a tartályt vízzel, vezesse körül a tűzoltóautót, és tegye ki a vízzel minden „ tüzet”. Villogó vészvillogókkal és reális sziréna hangokkal az igazi! A feltörekvő tűzoltóinak sok hősies kaland lesz a fantasztikus tűzoltóautóval. Szükség van 4 „ AA” újratölthető elemre (mellékelve) és 2 „ AA” elemre a távoli (nem tartozék) és 1 USB töltőhöz. A 3 és felnőtt korosztály számára. R / C rádióvezérlő tűzoltóautó sziréna hangokkal és villogó lámpákkal játék közben tanítja a gyermekeket a sürgősségi szolgáltatásokról. Most már tűzoltó lehet a saját tűzoltóautójával!
OunA fiatal tűzoltók ezzel a hűvös valódi működésű szivattyúkocsi segítségével mentsék a napot, amely a távvezérlőn lévő egy gombnyomással 10 méter feletti vizet robbant fel. Villogó vészvillogókkal és reális sziréna hangokkal az igazi!
Ull Teljes funkcióú távirányító: Előre, hátra, Stop, Balra, Jobbra, Permetezővíz. Távirányító fények és hangok A Pumper Fire Truck reális fényekkel és szirénnal, állítható első kerekekkel, gumiabroncsokkal és víztartállyal rendelkezik.
? Méretek: 45 (L) x 18 (H) x 19 (W); ASTM biztonsági tanúsítás és tanúsítás
? 4 „ AA” újratölthető akkumulátor teherautóra (tartozék), 2 „ AA” akkumulátor a távirányítóhoz (nem tartozék) és 1 USB töltő; Ajánlott 3 és annál idősebb kor

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-02 16:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése