2019. november 4., hétfő

Nikon AF-S VR 70-300 f/4.5 - 5.6 G IF-ED - Jelenlegi ára: 119 990 Ft

Nikon AF-S VR 70-300 f/4. 55. 6G IF-ED
Hibátlan , karcmentes állapotú.
Az AF-S VR 70-300 f/4. 55. 6G IF-ED nagy teljesítményű szuper-telefotó zoom objektív , amelyet a digitális és a 35 mm-es SLR gépet használó fotósok igényeit egyaránt szem előtt tartva terveztünk.
4 , 3x zoomja és 70-300 mm-es (DX Nikon D-SLR-re szerelve 105 -450 mm-es) gyújtótávolság-tartománya van , és ED (extra alacsony szórású) üvegelemei kiemelkedő optikai teljesítményt biztosítanak. Az objektív rendelkezik a Nikon második generációs rázkódáscsökkentő rendszerével (VR II) is , amely rugalmas kézi fotózást tesz lehetővé , hiszen képstabilizáló funkciója révén a fotós akár négy lépésközzel hosszabb záridőt használhat , mint egy hagyományos objektívvel tehetné (a Nikon teljesítménytesztje szerint).
A Silent Wave Motor (SWM) és a belső élességállítás (IF) jóvoltából az élességállítási művelet gyors és halk , a kilenclamellás kerekített írisz pedig gyönyörűen , természetesen mossa el az élességen kívüli képterületeket , így harmonikus háttereket hoz létre. Nagy teljesítményű , 4 , 3x zoom objektív 70-300 mm-es gyújtótávolság-tartománnyal. DX-formátumú D-SLR fényképezőgépre szerelve a tartomány 105-450 mm-nek felel meg. Az SWM (Silent Wave Motor) csendes automatikus élességállítást végez , továbbá gyorsan , kényelmesen lehet váltani az automatikus és manuális élességállítás között. IF (belső élességállítás): a nem elforduló első elem jóvoltából az objektív hossza nem változik , és használhatók a körkörös polarizációs szűrők és az objektívre szerelhető vakutartozékok.
A VR II rendszer stabilizáló hatása olyan , mintha 2 , 5* lépésközzel rövidebb záridővel fényképezne. A Normál mód a kézi fotózás közben , az Aktív mód pedig a mechanikusan előidézett rázkódást csökkenti. A 2 ED üvegelem a teljes zoomtartományban minimálisra csökkenti a kromatikus eltérést , egyúttal nagyobb felbontást és jobb kontrasztot kínál. Élességállítási lehetőségek Automatikus manuális felülbírálással és csak Manuális.
A kilenclamellás , kerekített írisz természetesebben mossa el az élességen kívüli képterületeket , ezáltal a háttér természetesebb hatású lesz. Az objektív szűrőtoldalék mérete 67 mm (nem elforduló).
+ Nikon D5100 fényképezőgép szett objektívekkel , egyben jelentős engedménnyel.

Jelenlegi ára: 119 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-25 10:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése