2016. augusztus 7., vasárnap

Hoverboard - Jelenlegi ára: 80 000 Ft


Az Segway egy forradalmian új, intelligens, elektromos kétkerekű önegyensúlyozó járgány, melyet úgy terveztek, hogy pontosan megfeleljen az emberi test anatómiájának. Elképesztő minőség, kis méret, könnyű súly, hihetetlen stabilitás, extrém alacsony üzemeltetési költség és rendkívül rövid töltési idő jellemzi. Ez az egyedi közlekedési eszköz szabadidős, üzleti és magáncélra egyaránt kitűnő választás.
Bekapcsolt állapotban az I-Shine-t a kerekek közötti alvázban elhelyezett szénkefe nélküli (brushless) elektromos motorok tartják függőleges helyzetben és egyensúlyban, melyet lítiumionos (Li-ion) akkumulátor táplál. Hálózati kábelről bárhol könnyen és gyorsan feltölthető. Az egyensúly megtartását és az irányítást a motorokon keresztül két beépített számítógép végzi, amelyek giroszkópok és egyéb szenzorok segítségével másodpercenként több mint százszor korrigálják a pozíciót. A felhasználó az eszközt a testsúlyának előre-, illetve hátrahelyezésével, illetve a lábfej mozgatásával irányítja, és akár egyhelyben is könnyedén megfordulhat.
Az elektromos motorok a gép kerekeiben vannak elhelyezve (így ellenállást tanúsítanak), ezért nem tud könnyedén kigurulni használója alól.
Max. terhelhetőség: 120 kg. A kerék mérete: 16, 5 cm, Sajnos az akummlátor típusát nem tudom kizárólag a használati utasítására tudok támaszkodni kérem ennek tudatában licitáljon. Az akummlátor nem gyullad ki ugyan ebből a típusból van nekem is és a férjemnek is 1 éve és semmi baja.
Rövid gyakorlás után, bárki ráérez az irányítására!


Jelenlegi ára: 80 000 Ft
Az aukció vége: 2016-08-28 08:26 . Hoverboard - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése