2016. augusztus 30., kedd

MIRJA TERVO TŰSAROK ÉS KAMATLÁB - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


„ Mennyire van hozzászokva a versengéshez és a fizikai munkához? ” – kérdezte. „ Versenyfutó vagyok” – válaszoltam. A nő csücsörített vékony ajkaival. A munka az enyém volt.
Mirja Tervo több mint egy éven át dolgozott egy New York-i luxus cipőszalonban, ahol a legolcsóbb magas sarkú 500 dollárba kerül. Személyes hangú könyvében fellebbenti a fátylat a luxus cipőüzlet kulisszatitkairól és a cipőeladók mindennapjairól, amelyhez a kifinomult parfümillat éppúgy hozzátartozik, mint a lábszag, az izzadságtól nedves harisnya és a fölösleges lábujjak.
Tervo a cipőszalon életét a már mindent látott cipőeladó cinizmusával, egyben az etnográfus nyílt érdeklődésével vizsgálja. Mi is a magas sarkú cipő? Vajon közlekedési eszköz, státuszszimbólum vagy a szexuális vonzerő mérőműszere? Mit mesélnek a meggörbült lábujjak tulajdonosukról és a cipődivat v� �ltozásairól?
Az 1971-ben született Mirja Tervo végzettségét tekintve etnográfus, és az utóbbi hat évben az Egyesült Államokban élt. Tervo meg van győződve róla, hogy ő az egyetlen nő, aki az alaszkai tundrákon úgy ment át autójával, hogy Manolo Blahnik és Christian Louboutin tervezte cipők voltak vele.
Amennyiben 2500ft felett vásárol tőlünk Budapesten ingyen házhoz szállítunk. 2500ft alatti vásárlásnál a könyvek Budapesten a 4-6 villamos vonalán bárhol átvehetőek a délutáni órákban hétköznapokon.
A könyveket banki átutalás esetén az összeg beérkezése utáni napon postázzuk.
10000Ft feletti vásárlásnál a postaköltséget átvállaljuk.
Sorszám: 3902


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2016-09-20 04:50 . MIRJA TERVO TŰSAROK ÉS KAMATLÁB - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése