2021. június 11., péntek

pedál Ammoon kokko Hanghatások Gitár (Refurbished A+) - Jelenlegi ára: 13 370 Ft


EAN Kód:
0613635273567
Súly:
0, 25
Gyártó:
Ammoon
Szélesség:
11, 5
Magasság:
6, 5
Hosszúság:
11, 5
A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a pedál Ammoon kokko Hanghatások Gitár (Refurbished A+) terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a Ammoon a legjobb árakon!
Tulajdonságok: HanghatásokAjánlott használat: GitárFelújitott termékek: ezek a termékek visszavonási vagy kiállítási időszakban kerülnek visszaküldésre, amelyeket időnként tesztelésre használtak; némelyiket kissé sérült csomagolással vagy láthatóan nyitott eredeti csomagolással értékesítik. Valamennyi terméket átdolgozták, hivatalos garanciával rendelkeznek márkájuk és tökéletesen működnek. Állapotuktól függően az alábbiakba sorolhatók:
A + / kifogástalan: kifogástalan állapotban lévő termékek, amelyek eredeti csomagolása felnyitható vagy helyettesíthető egy másik, nagyon jó állapotban. A / Like New: olyan tökéletes állapotú termékek, mint az új, amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült, vagy kicserélték őket egy másikra. B / Nagyon jó: olyan termékek, amelyek nagyon jó állapotban vannak, esetleges esztétikai hibákkal rendelkeznek, tökéletesen működnek, és amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet. C / jó állapot: jó állapotú, esztétikai hibákkal rendelkező termékek, amelyek tökéletesen működnek, és amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet. D / Helyes: megfelelő állapotú termékek, esztétikai hibákkal vagy a tartozékok hiányával, tökéletesen működő termékek, amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet.
Fontos információ!
A termékeket más oldalon is hirdetem. A nagy készletforgás és a vaterán lehetséges napi 1-szeri frissítés miatt kérem érdeklődjön az aktuális raktárkészletről és szállítási határidőről. Leütés után legyen szíves az előre utalást csak az általunk kiküldött díjbekérő alapján utalja be!
Köszönettel,
Hirosszerszam

Jelenlegi ára: 13 370 Ft
Az aukció vége: 2021-06-12 05:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése