2021. május 6., csütörtök

Baseus Display USB -Type C kábel 5A 40W 1m (fekete) - Jelenlegi ára: 3 890 Ft

Töltse USB-C bemenettel rendelkező eszközeit gyorstöltéssel vagy használja adatátvitelre a Baseus kábelt, mely egy kis kijelző segítségével jelzi a feszültséget is.
Leírás
Márka: Baseus
Modell: CATSK-01
Anyaga: Nylon + cinkötvözet
Szín: fekete
Hossza: 1m
Csatlakozók: USB-C
Átviteli sebesség: 480MB / s
- a kábel kompatibilis az USB-C bemenettel felszerelt eszközökkel, és gyors töltést biztosít akár 40 W-ig. Legnagyobb előnye egy kicsi kijelző, amely tájékoztat a csatlakoztatott berendezés töltésére használt áramfeszültségről. Ezenkívül a kábel gyors adatátvitelt biztosít akár 480 Mbps sebességig.
-Feszültségszabályozás: A kábel egy speciális chippel van felszerelve, amely figyeli és érzékeli a megfelelő feszültséget töltés közben. Amikor a készülék teljesen fel van töltve, a kábel automatikusan csökkenti a szállított feszültséget, ami lehetővé teszi az akkumulátor védelmét és éjszaka még biztonságosabb feltöltését.  
-Erős és tartós: A réz öt sávos magot megerősítették és kiváló minőségű polietilén burkolatba burkolták, ami rendkívül stabilá teszi az energia vagy az adatok továbbítását és nem okoz hőt. Kívül rendkívül tartós nejlonfonatot használtak, amely csökkenti az összefonódást, miközben megvédi a kábelt a sérülésektől. A kábel végét és kijelzőjét tartós, rozsdásodásnak és elszíneződésnek ellenálló cinkötvözet borítja.


Jelenlegi ára: 3 890 Ft
Az aukció vége: 2021-05-06 12:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése