2020. július 23., csütörtök

Nokia 6.2 Dual Sim 64GB Black EU - Jelenlegi ára: 63 690 Ft

Nokia 6. 2 64GB Dual
 
 
 
nokia 6. 2 64GB 
Képernyő: 6. 3 "
Snapdragon 636 (8 mag, max.  1, 8 GHz-es Kryo 260)
Belső memória: 64 GB
RAM memória: 4 GB
Rendszer: Android 9. 0 Pie, Android One
Kamera: 8, 0 Mpix - első, 16, 0 + 8, 0 + 5, 0 Mpix - hátsó
Akkumulátor: 3500 mAh lítium polimer
 
 
NOKIA 6. 2 - A LEGMAGASABB SZINTŰ TAPASZTALAT
 
 
A Nokia 6. 2 garantálja a csodálatos vizuális élményt.  A nála használt PureDisplay technológiának köszönhetően a filmek megtekintése felejthetetlen élmény lesz.  A videó anyagát HDR formátumba konvertáljuk, amelynek köszönhetően tisztább képet és élénkebb színeket láthatunk.  A lenyűgöző Full HD + képernyő is segít ebben.  A Nokia 6. 2 akár milliárd árnyalatot is megjelenít.  Nagyon nehéz ellenállni egy ilyen készüléknek.
 
 
 
 
KÉPEK, AMELYEK ÉLNEK
 
 
Használjon három kamerát, amelyek lehetővé teszik a képek elképesztő részletességgel történő felvételét.  Ehhez adjon hozzá modern mesterséges intelligencia mechanizmusokat, és meg fogja érteni, hogy a Nokia 6. 2 fotói miért néznek ki olyan jól, függetlenül a nappali vagy az éjszakai fényviszonyoktól.  Ezzel az okostelefonnal kihasználhatja a fényképezési lehetőségeket.  Az Android 9 Pie-al minden rendkívül simán működik.
 
 
 
 
NINCS TÖBB ÁLLANDÓ AKKUMULÁTOR TÖLTÉS
 
 
A Nokia 6. 2 kiküszöböli az állandó akkumulátor-lemerülés problémáját.  A készülék szíve egy igazán hatékony és energiatakarékos Qualcomm Snapdragon 636 processzor. A 3500 mAh akkumulátor kapacitás sok óra munkához elegendő.  Érdemes megemlíteni az adaptív akkumulátor funkciót is, amelyet a mesterséges intelligencia támogat.  
 
 
 
 
ÉLJEN ÚGY, AHOGY TETSZIK A NOKIA 6. 2-VEL
 
 
A Nokia 6. 2 egy stílusos, időtlen megjelenés, időtálló megjelenéssel bíró, szilárd és tartós készülék.  Alkotói kiváló minőségű anyagokat ötvöztek megteremtéséhez.  Dinamikus életmóddal rendelkezik?  A Google Assistant gomb segít.  Ezzel kérdéseket tehet fel, megnézheti ütemtervét, vagy akár még a fényerősséget is szabályozhatja.  Az asszisztens egyre jobban megismeri Önt, ezzel időt takarít meg Önnek.  A hátoldalon található egy ujjlenyomat-olvasó, amely lehetővé teszi az okostelefon gyorsabb feloldását és az adatok biztonságát garantálja.
 
 
 

Jelenlegi ára: 63 690 Ft
Az aukció vége: 2020-07-23 17:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése