2020. június 9., kedd

TCM Tchibo szürke-bordó overál 110/116-os - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó TCM szürke-bordó színű overál /overall kívül vízálló orkán, belül selyem béléssel - kettő között vatelin. Nem egy duci viselet, ennek ellére nagyon jó meleg, és tényleg vízálló. Lába végén gumis hófogó, cipzáros bővítés. Kapucnija vatelin béléses orkán belül, nem levehő.
Beleírt mérete: 110-116-os, de nézd a méreteket!!! (mi tovább hordtuk)
Apró hibái: az egyik térdén a fényvisszaverő csík és a térderősítő részén szakadás van (fényképeztem). A szakadás a használatát és a vízállóságát nem befolyásolja, mert csak a megerősítés szakadt, alatta az anyag és a bélés ép. Az egyik lábszár zippes végénél a varrás elengedte magát (javítható, mert nem szakadt, varrásmenti a hiba). A hófogó gumija az évek során megadta magát, de egy kicsit még így is tart (a fekete alap gumi egy kicsit ki van tágulva, az azon átfűzött fehér kalapgumi tördezett). Máshol nem kopott, nem szakadt. A lászár alja sincs letaposva, elkopva.
Méretek:
teljes hossz: 96 cm
ujjhossz (nyaktól): 49 cm
mellbőség: 47, 5 cm
váll-ülep táv: 57 cm
belső szárhossz: 40, 5 cm
Dohányfüst és állatszőr mentes lakásból.
Személyes átvétel a lakcímemen. Postázás is lehetséges a mindenkori postai díjszabásoknak megfelelően, vagy MPL és FoxPost csomagautomatában. Utánvétes, rózsaszín csekkes fizetést nem tudok elfogadni.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-06-09 19:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése