2019. október 24., csütörtök

ROWALLAN fácánbarna valódi bőr, elegáns táska - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Rowallan fácánbarna valódi bőr, elegáns táska
A márkanév a minőség garanciája.
Erős, vastag, jóminőségű valódi bőrből készült elegáns táska. Szépségét elsősorban a szín, s a letisztult, klasszikus fazon kellemes harmóniájának köszönheti. Fácánbarna... középbarna.... A táskán levő fémkiegészítők antikolt selyemfényű arany színűek. Igényes kidolgozású, elegáns darab. Nagyszerűsége egyszerűségében rejlik. Azoknak ajánlom, akik szeretik a márkás, finom eleganciát. Kézi-, de válltáskaként is egyaránt kényelmesen hordható.
Viszonylagosan sokat használták, s ez látszik is rajta. A táska külseje nagyon szép, semmilyen sérülés sem látható rajta, csupán az általános használatból eredő néhány jelentéktelen karc vehető észre az oldalain. A táska elejét egy kis ovális rézlapocska díszítette, gravírozott márkanévvel, de az sajnos elveszett. Alig észrevehető a nyoma, d ha keressük, akkor megtaláljuk a rögzítés helyét.
Nem kicsi és nem is ormótlanul nagy. Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Tágas, jól bővülő, sok mindent "elnyel". Iratok, jegyzetek, A/4-es lapnagyság, sőt spirálfüzetek is kényelmesen elférnek benne. Egyterű belsejének az egyik felében egy jókora cipzáros irattartó, a másikban két, valamivel kisebb, bőrrel szegett nyitott zseb (az egyik telefontartó), s két tolltaró került kialakításra. Kívül, a táska elején egy nagy méretű nyitott rekesz kapott helyet.
A bélése erős, ugyanakkor puha tapintású, kék-zöld-szürke színösszeállítású textil. A bélésen néhány tintafolt látható. Tisztítva lettek, de sajnos maradandóak, viszont egyik sem "fog". A táska kétoldalról húzható cipzárral záródik.
Magassága:         30 cm.
Szélessége:          36 cm.
Mélysége:             10 cm.
Fülének hossza:    80 cm ( a csat tetejétől mérve; de vállon is kényelmesen hordható).


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2019-11-13 17:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése