2019. szeptember 6., péntek

Samsung Galaxy Note 3 N9005 White Négymagos Okostelefon Mobil Okos Telefon Mobiltelefon Quad Core - Jelenlegi ára: 6 999

Samsung Galaxy Note 3 (N9005) White típusú hatalmas, 5. 7"-os mobiltelefon sérült fronttal, akku és hátlap nélkül. Valószínűleg független.
Egy telefonos csomag részeként került hozzám, de erre nincs szükségem.
Egy akkuval kipróbálva elindul, zenél, az előlapi led is kéken világít, de a kijelző sérült ezért nem látható rajta semmi. A töltést is veszi, akkor a led piros.
Szükség esetén akkut is tudok hozzá adni.
Az árukereső oldala szerint a legutolsó ára is 128. 990. - Forint volt!
Így, ahogyan és ami a telefonról készített fotókon látható.
Gyártó: Samsung 
Modell: N9005 Galaxy Note 3 
Tulajdonságok:  
Prémium dizájn 
Vedd alaposan szemügyre a telefon különleges kialakítását. A Galaxy Note 3 a Galaxy Note 2 továbbfejlesztett változata, ami túl fogja szárnyalni a várakozásaidat. A telefon hátoldalát fedő, puha tapintású, bőrhatású borítás ellenáll a karcolásoknak vagy a törésnek.
Gyorsfunkciók 
A (kijelző fölött tartott) S Toll gombjának a megnyomásával 5 hasznos S Toll funkcióhoz férhetsz hozzá.  
Amint kézbe veszed az S Tollat, a munkád varázslatosan gyorsan elkészül. Tartsd az S Tollat bárhol a kijelző fölött, és az oldalán lévő gomb megnyomásával azonnal hozzáférhetsz az S Toll 5 hasznos szolgáltatásához, úgymint: Gyors jegyzet, Gyűjtőalbum, Képernyőírás, S Kereső és Tollablak. Ráadásul a Galéria, az Email és az Üzenetek belső menüit is kezelheted vele. Ezzel az egy gombbal elkerülheted, hogy folyamatosan lapozgatnod kelljen a képernyők között előre és hátra, mivel az 5 hasznos funkció mindig azonnal a rendelkezésedre áll. Mind az öt varázslatosan kényelmes funkciót elérheted egyszerűen az S Toll gombjának a megnyomásával.
Gyűjtőalbum 
Gyűjts össze bármilyen tartalmakat, majd rendszerezd őket egyszerűen 
Többé nem kell az információk rendszerezésével foglalatoskodnod, vagy a különböző forrásokból származó tartalmakat keresgélned. Mostantól egyszerűen, egy helyen gyűjtheted és rendszerezheted a tartalmakat pl. weboldalakat, YouTube videókat, a saját eszközöddel készített videókat stb. Nem számít, hogy milyen információk vagy tartalmak érdekelnek, egyszerűen nyomd meg az S Toll gombját, válaszd ki a Gyűjtőalbum funkciót, majd a tollal rajzold körbe azt a területet, amelyet szeretnél a Gyűjtőalbumba helyezni. A tartalmakat egyszerűen besorolhatod a megfelelő kategóriába, így kialakítva a saját, személyes Gyűjtőalbumodat. Ezáltal minimális erőfeszítéssel tudod rendszerezni a Gyűjtőalbumban tárolt adatokat.
S kereső 
Keress különféle tartalmakat az eszközödön 
Böngészd végig az eszközödön található legkülönbözőbb tartalmakat egy pillanat alatt. Az S Toll gomb megnyomásával bármelyik képernyőről azonnal hozzáférhetsz az S Kereső funkcióhoz, így egyszerűen navigálhatsz és kereshetsz a személyes tartalmaidban, pl. Galéria, S jegyzet, Gyorsjegyzet, S Tervező, stb. A kézírás-keresési funkció használatával pedig akár kézzel írott szövegeket vagy megoldási képleteket is kereshetsz a személyes tartalmaid között. Villámgyorsan, egy helyen kereshetsz a telefon minden tartalma között, nem csupán kulcsszavak, hanem különböző szűrők használatával is (pl. dátum, hely, tartalom típusa) a kívánt eredmények egyszerű eléréséhez.
Új S jegyzet 
Átfogó jegyzetelési megoldás 
Készíts jegyzeteket könnyen és gyorsan. Az S jegyzet átfogó jegyzetelési megoldást kínál. Az egyszerű felhasználói felület segítségével könnyedén írhatsz új jegyzeteket, vagy kereshetsz a régiek között, és kihasználhatod a széles kijelzős telefon számtalan funkciójának előnyét. A gyorsan lefirkantott jegyzeteket vagy vázlatokat az S jegyzet gyönyörűen megszerkeszti anélkül, hogy újra kellene írnod vagy rajzolnod őket. A kézzel rajzolt formákat és kézzel írott szövegeket az S jegyzet azonnal tökéletes formákká és digitális szöveggé változtatja. Készíts jól áttekinthető táblázatokat egyszerűen az Egyszerű diagram funkció segítségével. Az új Note mindent az elképzeléseidnek megfelelően jelenít meg, így gyerekjátékká teszi a jegyzetelést.
Új Gyorskapocs 
Elnagyolt körberajzolás esetén is az elképzeléseid szerinti, pontos kiemelést biztosít 
Nincs többé pontatlan képalkotás. Ha csak a kép egy vagy több részére van szükséged, a Galaxy Note 3 ehhez is kiváló eszközöket kínál. Egyszerűen eltávolíthatod egy kép hátterét oly módon, hogy a nehézkes képszerkesztés helyett művészien körbevágod a kívánt részletet az Gyorskapocs segítségével. Ezt követően a képeket mentheted, azonnal megoszthatod a barátaiddal vagy valós időben feltöltheted valamelyik közösségi hálózatra. A Galaxy Note 3 új Gyorskapocs funkciója még több inspirációt és kreativitást biztosít a te számodra is.
Kézírás 
Gépírás helyett írj kézzel 
A Galaxy Note 3 egyaránt fölismeri a kézírást és a gépelést. Kézírás-felismerő technológiája hihetetlenül fejlett, így a képernyő szinte minden írási stílust pontosan értelmez. Korábban csak a jegyzet funkció ismerete föl a kézírást, mostantól azonban az üzenetek, a tervező, az ébresztő és a telefon funkciók is felismerik azt. A különböző gépelési stílusok továbbfejlesztett felismerésével pedig a Galaxy Note 3 még nagyobb sokoldalúságot és rugalmasságot kínál.
Tollablak 
Ha a tollal rajzolsz egy ablakot a kijelzőre, egy újabb hasznos alkalmazást nyithatsz meg benne 
Az S Toll már nem csak vázlatok készítésére használható, hanem új alkalmazás-ablakot is rajzolhatsz vele. A Galaxy Note 3 hatékony multitaskingot tesz lehetővé azáltal, hogy bármikor új alkalmazás-ablakot rajzolhatsz, és kiválaszthatsz egy alkalmazást, amit abban szeretnél futtatni. Ez rendkívül hasznos segítség, mivel mostantól nem szükséges folyamatosan lapozgatni a különböző oldalak között az alkalmazások eléréséhez. Például e-mail írása közben használhatod a számológépet, vagy telefonhívást indíthatsz a webes böngészés alatt.
5, 7 Full HD kijelző 
A GALAXY Note 3 5, 7" FHD kijelzővel 
A nagyobb kijelző egyszerű és hatékony multitasking-ot biztosít, ugyanakkor még jobb vizuális élményt nyújt.  
Saját folyóirat 
Stílusos magazin-szerű kijelző 
A személyre szabott kijelző jól áttekinthető menüt kínál már az első pillantásra. A Galaxy Note 3 nagy kijelzőjének köszönhetően magazin-szerű élményt nyújt. A szemet gyönyörködtető lépcsőzetes elrendezés segítségével könnyen böngészhetsz a hírek, közösségi média tartalmak stb. között. Ráadásul a még nagyobb kényelem érdekében ez az elrendezés lehetővé teszi a legtöbbször használt menük elérését is, így egyetlen gombnyomással hozzáférhetsz a gyakran használt funkciókhoz. A hihetetlenül nagy kijelző még tovább növeli a vizuális élményt.
Így is ismerheti: N 9005 Galaxy Note 3 32 GB, N9005GalaxyNote332GB, N 9005 Galaxy N ote 3 32GB, N9005 Galaxy Note 3 32 GB 
Kialakítás
Érintőképernyős
SIM kártya típusa
micro-SIM
Műszaki jellemzők
Processzor típusa
SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon 800
GPU: Adreno 330
Processzormagok száma
4 magos
Processzor sebessége
2. 3 GHz
RAM 
3 GB
Belső memória mérete
32 GB
Memória bővíthető 
Igen
Memóriakártya típusa
microSD (max. 64 GB)
Szoftver
Operációs rendszer 
Android
Előre telepített szoftverek
Samsung Apps, Samsung Hub, ChatON, S kereső, S jegyzet
Kijelző
Kijelzők száma
1
Kijelző mérete
5. 7"
Kijelző felbontása
1920 x 1080 pixel
Kijelző típusa
Kapacitív Super AMOLED
3D kijelző 
Nem
Egyéb kijelző tulajdonságok
16 millió színárnyalat
386 ppi pixelsűrűség
Kamera
Fényképező
Van
3D kamera
Nem
Előlapi kamera
Van
Előlapi kamera felbontása
2 MPx
Előlapi kamera maximális felbontása
1920 x 1080 pixel
Hátlapi kamera felbontása
13 MPx
Hátlapi kamera maximális felbontása
4128 x 3096 pixel
Autofókusz 
Van
Beépített vaku
Van
Retina szkenner 
Nincs
Videofelvétel
Van
Maximális video felbontás
3840 x 2160 @ 30 fps
Multimédia
MP3 lejátszó
Van
FM rádió
Nincs
Video lejátszás
Van
Internet böngésző
Van
Játék
Van
Kommunikációs csatornák
Adatátvitel
MHL támogatás
 
Wi-Fi
 
Wi-Fi Direct
 
DLNA támogatás
 
NFC támogatás
 
Bluetooth
 
Csatlakozók
USB
3, 5 Jack fülhallgató kimenet
Hálózati kapcsolatok
GSM
GPRS kapcsolat
 
EDGE kapcsolat
 
UMTS (3G)
WCDMA
HSDPA
HSUPA
LTE támogatás (4G)
 
GPS
 
Akkumulátor
Készenléti idő
420 óra
Beszélgetési idő
1260 perc
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Akkumulátor kapacitás
3200 mAh
Üzenetküldés
MMS 
Van
E-mail
Van
Méretek
Hosszúság
151. 2 mm
Szélesség
79. 2 mm
Vastagság
8. 3 mm
Súly
168 g
Funkciók
Dual sim
Nem
Tripla sim
Nem
Cseppálló
Nem
Vízálló
Nem
Porálló
Nem
Ütésálló
Nem
MP3/WMA/AAC csengőhang
Igen
Diktafon
Van
Naptár
Van
Ébresztő
Van
Számológép
Van
Kihangosítás
Van
Hardware Modem 
Van
A 4-9. képek készültek az eladó telefonról.
Licittörlés nincs.
Nincs minimálár, garancia, visszavásárlás.
Személyes átvétel Hatvanban lehetséges.
Jótanács: licitként tedd meg azt az összeget amit még megér neked - a rendszer úgyis csak lépcsőzetesen emeli a tétet az általad előzőleg megadott maximális összegig, de csak akkor ha szükséges, és akkor is ha nem vagy gép előtt - különben az utolsó pillanatban fognak túllicitálni, amikor már nincs időd reagálni rá...

Jelenlegi ára: 6 999 Ft
Az aukció vége: 2019-09-27 20:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése