2019. szeptember 2., hétfő

Fluorit hasáb., ezotéria, lakásdísz - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az 1. kép szerint balró-jobbra:
1. / méretei: magasság 45, 7 mm, laptávolságai lent: 18, 3/20, 2/18, 1 mm, súlya: 33, 61 gramm,
2. /  méretei: magasság 40, 6 mm, laptávolságai lent: 19, 7/20, 5/18, 4 mm, súlya: 30, 31 gramm,
3. /  méretei: magasság 46, 9 mm, laptávolságai lent: 14, 6/18, 4/18, 7 mm, súlya: 24, 23 gramm,
marokkőnek, lakásdísznek, ezotériához.
Az ár egy darabra vonatkozik!
Kérem megírni leütés után, hogy melyiket kéri!
Képek szerinti forma és színvilág.  
A FLUORIT hatásai a fáma szerint:
Jellegzetességei:  A fluorit fokozottan védelmező kristály, különösen pszichikai szinten. Segít felismerni (amikor a külső hatások már belülről emésztenek bennünket), valamint kizárni a lelki manipulációt és a nem megfelelő szellemi hatást. Tisztítja és stabilizálja az aurát. Rendkívül hatásos a komputer és az elektromágneses stressz ellen. Megfelelően elhelyezve blokkolja a geopatikus stressz minden fajtáját. A testben mindent tisztít, megszűr, eloszlat és újraszervez, ami nincs megfelelő állapotban. Ez a legjobb kristály a rendezetlenség bármilyen formájának megszüntetésére.
A fluorit földeli és egyesíti a spirituális energiát. Erősíti az előítéletektől mentes tárgyilagosságot, és fokozza az intuitív képességet, jobban tudatosítja bennünk a magasabb rendű spirituális valóságot, és meggyorsítja a spirituális eszmélést; valamint összpontosítja az elmét és az univerzális gondolkodáshoz kapcsolja. Stabilitást hoz a közösségekbe, és közös cél mögött sorakoztatja fel a tagokat.
Sok szinten társul a fejlődéshez, és belesimítja a mindennapi életbe. Legyőzi a káoszt, újjászervezi a fizikai, az érzelmi és a szellemi testet.
Pszichológiailag: a fluorit feloldja a megmerevedett viselkedésmintákat, gyengéden ajtót nyit a tudatalattira, és az elfojtott érzéseket a felszínre hozva eloszlatja azokat. Növeli a magabiztosságot, ügyességet.
A fluorit fejleszti a fizikai és a szellemi összerendezettséget, valamint megakadályozza a mentális rendellenességet. Útjukra engedi a megkövesedett elképzeléseket, és a nézőpontot tágítva segít túllépni a szűklátókörűségen. Szétoszlatja az illúziókat, felfedi az igazságot. Nagyon hasznos, ha pártatlanul és objektíven kell állást foglalnunk.
Ez a kristály a tanulás kitűnő segítője: összerendezi és feldolgozza az információkat, a már meglévő tudás egységbe foglalja a még megtanulandóval, növeli a figyelem– összpontosítást. Segít az új ismeretek hasznosításában, megkönnyíti a gyors gondolkodást.
Érzelmileg: stabilizáló hatása van. Lehetővé teszi, hogy megértsük, a gondolkodásunk és az érzéseink milyen hatással vannak a szervezetünkre. A kapcsolatokban az egyensúly fontosságára tanít.
Fizikailag: erősíti az egyensúly és a koordinációt.
Gyógyhatása:  a fluorit hatékonyan gyógyító eszköz, elbánik a fertőzésekkel és a rendellenességekkel. Előnyös a fogak, a sejtek és a csontok számára; megjavítja a káros DNS– eket. Hatásos a vírusokkal szemben, különösen elixírként alkalmazva. Regenerálja a bőrt és a nyálkahártyát, főként a légutakban; gyógyítja a fekély és a sebeket. Jó hatással van a megfázásra, az influenzára és az arc–, illetve homlok üreg– gyulladásra. Feloldja a letapadásokat, mozgékonnyá teszi az ízületeket, enyhíti az ízületi gyulladást és a gerinc sérüléseit. Az egész szervezeten áthatolva igyekszik a szív felé, fokozza a fájdalomcsillapítást. Enyhülést hoz az övsömör kellemetlen tüneteire és más, az idegekkel összefüggő fájdalomra; gyógyítja a bőrt: eltünteti a foltokat és a ráncokat. A fluorit feléleszti a szexuális libidót.
Fluorit típusai színek alapján:
Zöld fluorit:  közvetlen környezetünkben különösen hatékonyan nyeli el a negatív energiákat. A tudatalattiból a felszínre hozza az információkat és érvényesülni engedi az intuíciót. Hatásos tisztítója az aurának, a csakrának és a szellemnek: megszünteti az elavult szokásokat. Csillapítja a gyomorbántalmakat és a bélgörcsöket.
Ibolyaszínű és bíbor fluorit:  stimulálja a harmadik szemet, józan ésszel gazdagítja az extraszensz kommunikációt. Hasznos a csontok, a csontvelő gyógykezelésében.


Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2019-09-23 22:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése