2018. július 1., vasárnap

Eladó Ian McEwan: Mézesmadzag c. használt könyv! - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Eladó a címben szereplő jó állapotú, használt könyv!
A Man Booker-díjas Ian McEwan a kortárs brit irodalom méltán kultikus szerzője talán nem túlzás azt mondani: a legnagyobbja. Művei nem pusztán regények, hanem szellemi kihívásoktól burjánzó műalkotások. Ian McEwan nevét ismerik a magyar olvasók is: az Amszterdam, az Őrült szerelem, a Vágy és vezeklés, a Szombat csak néhány példa a brit mester hatalmas életművéből. A szép, fiatal Serena, zsebében friss diplomával, szinte véletlenül kerül a brit titkosszolgálathoz. A hetvenes évek elején járunk, az ír zavargások, a hidegháború, az energiaválság idején. Serena imád olvasni, és ennek a szenvedélyének köszönheti, hogy különleges küldetéssel bízzák meg. Kémtörténet? Korrajz? Valóság és fikció, szerelem és árulás összefonódása? Ez mind mesterien, ahogy azt McEwantól megszokhattuk.
Átvétel munkanapokon napközben az V. kerületben egyeztetés után lehetséges. Egyéb helyszín a reggeli/esti órákban az M3 metró vonalán ill. a belvárosban megoldható.
Posta, csomagautomata, ill. egyéb szállítás előreutalás után, a vevő költségére, az aktuális díjszabás szerint történik! Az összeg megállapítása a szállítás módja és a csomag súlya alapján a leütést követően történik!

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2018-07-22 21:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése