2017. május 24., szerda

Samsung Galaxy Ace 4 fehér mobiltelefon saját dobozában töltővel - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Nagyon szép fehér karcmentes, fóliázott okostelefon saját dobozában, töltőjével együtt, amely egyben az adatkábel is. 2 éves múlt egy-két hónappal, az akksiját lehet hogy rövid időn belül cserélni kell, mivel sűrűbben kell tölteni. Ettől nem lesz olcsóbb a telefon eladási ára!!! Egy akksi ára ami hozzávaló üzletben 5000 Ft, a vateránál még olcsóbb. A telefonnak hibája nincs. Nagyon vigyázva volt rá.  
Használati útmutatót fa net-ről le lehet hozzá tölteni, mert nem adnak hozzá, csak egy kis gombkezelési útmutatót, és arról, hogy az akksit hogy beletenni. Li-lon akksi való bele, olyan ami benne van, ez még az eredeti.
Gyönyörű éles képe van. A műszaki adatok is a net-en fozzáférhetők. Nagyon jó kis okostelefon, azért adom el, mert egy másikat vettem nagyobb kijelzővel. Ennek 4, 3"-os a kijelzője, 4 magos Dual Core a proc. 1, 2 GHz a sebessége, 16 millió szín, Android 4. 4. 2 az operációs rendszere, micro sd-vel bővíthető, bluetooth, wifi, stereo rádió, sok minden funkió van benne, a net-en a műszaki paramétereknél meg lehet nézni.
http: //www. ujletoltes. hu/656-samsung-galaxy-ace-4-sm-g357fz-magyar-nyelvu-hasznalati-utmutato. html
Telekomos.
Átvehető személyesen Pécelen előre egyeztetett időpontban és helyen, valamint elküldöm Foxpostával is csomagpontra 479. -Ft-ért vagy házhoz 840. - Ft-ért. A szállítási infóba nem engedte a rendszer beírni valamiért, csak a személyes átvételt.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2017-06-14 14:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése