2016. május 30., hétfő

Pillangó borsó virág tea, Thaiföld (50g) - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Pillangó borsó virág tea, Thaiföld (50g)
Ez egy egyenlítői-Ázsiában őshonos virágfaj. Ázsiában a virágokat színes ételek készítéséhez is használják. Thaiföldön szirupos kék ital - az úgynevezett "nam dok anchan" (น ้ ำ ด อ ก อ ั ญ ช ั น ) - készül belőle, amit néha egy pár csepp citromlével ízesítve fogyasztanak, aminek hatására az ital rózsaszín-lila színűvé válik.
A hagyományos ájurvédikus orvoslás már évszázadok óta használja, mint memória fokozó, nootropikus, stresszoldó, szorongásoldó, antidepresszáns, görcsoldó, nyugtató és altató szert. Továbbá jó hatással van a bőr és a haj egészségére, szépségére. Lassítja az öregedési folyamatot, feszesebbé teszi a bőrt, erősíti a hajat és segít megakadályozni a hajhullást.
Magas proanthocyanidin tartalma javítja a látást, gyógyítja a s! zemgyulladást. Klinikai kutatások bizonyítják, hogy igen jó hatássfokkal orvosolja a cukorbetegség által okozott, glaukóma, szürkehályog és más szembetegségekkel kapcsolatos problémákat. Azt mondják, hogy a pillangó borsó virág az egyik legértékesebb növény Thaiföldön.
A hagyományos kínai orvoslásban ezzel kezelik a szexuális betegségeket, mint például a meddőség, tripper, kontrollálják a menstruáció lefolyását, és használják úgy is, mint afrodiziákum.

Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2016-06-19 19:51 . Pillangó borsó virág tea, Thaiföld (50g) - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése