2016. február 26., péntek

Akkus ablaktisztító, Leifheit 51147 - Jelenlegi ára: 21 990 Ft


Akkus ablaktisztító, Leifheit 51147
Termék azonosító: 259427
Főbb jellemzők
28 cm-es munkaszélesség
100 ml-es folyadéktartály
Nyéllel (43 cm)
Leírás
Ablaktisztítás könnyedén. A Leifheit ablaktisztító készlet ideális az ablakok csík- és cseppmentes tisztításához. Tartalmaz egy automatikus ablaktisztítót, egy ablaklehúzót és mindkettőhöz alkalmas nyelet. Két egyszerű lépésben tökéletes hatást érhet el. Először meg kell tisztítania az ablaklahúzóval az ablakot. Az egyedülálló mikro duo huzat eltávolítja a durva szennyeződéseket és ezzel egyidejűleg tisztítja a sarkokat és a keretet. A tisztítás után az akkus ablaktisztító gondoskodik a cseppmentes tisztaságról. Leszámol az ablakpucolás után visszamaradó víztócsákkal az ablakpárkányon, padlószőnyegen vagy az érzékeny parkettán. A hosszú ideig működő kézbeillő készülék megszabadítja ablakai! t a víztől, szennyeződésektől és tisztítószer maradványoktól, természetesen teljesen csíkmentesen. Egyszerűen és nyom nélkül távolítja el a vizet utántisztítás nélkül. Az intelligens készenléti érzékelőnek köszönhetően az ablaktisztító automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsol, ha nem használják - ez különösen hosszú, kb. 30 perces akku működési időt biztosít. Nem csak az ablakokat tisztítja meg megbízhatóan a Leifheit csíkmentesen és tócsamentesen, hanem a tükröket, padlót vagy zuhanykabinokat is. A készletet egy 43 cm-es click rendszerű Leifheit nyél teszi teljessé, ami csak egy kattintással hozzáilleszthető az ablaktisztítóhoz vagy lehúzóhoz. A praktikus nyél gondoskodik a fáradságmentes, csík- és tócsamentes tisztításról és elszívásról a mennyezetig érő ablakokról illetve a ferde tetőablakokról (max. kb. 2, 4 m-ig). Magas ablakokhoz és nehezen elérhető felül! etekhez, mint pl. télikertekhez. Minden Leifheit click ren! dszerű tisztítófejjel kombinálható.
Jellemzők
Nincs többé tócsa a padlón és víz az ablakkereten ? Ablaklehúzó automatikus szívás funkcióval ? Nagyon hosszú működési idő (kb. 30 perc) az automatikus készenléti funkciónak köszönhetően ? Ideális sima felületekhez, mint pl. tükörhöz vagy zuhanykabinhoz ? Praktikus 43 cm-es teleszkópos nyéllel, ami illik az összes click rendszerű Leifheit tisztítófejhez ? Kombinálható minden click rendszerű Leifheit teleszkópos nyéllel.
Szállítás tartalma
Ablaktisztító ? Nyél ? Kézi ablaklehúzó ? Hálózati adapter ? Használati útmutató.
Műszaki adatok
Szívó technológia: Nedves
Tápellátás (LOV): Akkuról üzemeltetett
Szín: Zöld (matt), Fehér
Méret, szélesség: 280 mm
Gyűjtőtartály: 0. 1 l
Akku üzemidő (max. ): 30 perc
Energiahatékonysági osztály (A - G): Nem releváns
Feszültség:! 3. 7 V
Akku technológia: LiIonMennyiség: 1 db(Egységár: 21 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft
Pick Pack Pont: 590 Ft*
Webox: 399 Ft **
megrendelésenként (nem termékenként)
20 000 Ft felett Ingyenes!
A termék szállítása most:
INGYENES!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* Webox maximum: 25 kg, 41x38x64 cm! Megrendelésnél a megjegyzésben kell jelölni a terminált; fizetés csak előre utalással lehetséges.
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 21 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Akkus ablaktisztító, Leifheit 51147 - Jelenlegi ára: 21 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése