2021. március 31., szerda

Nintendo wii Guitar Hero - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Nintendo wii játék Tok lemez kézikönyv rendben. A KÓDOT NEM TUDOM, HOGY AKTIVÁLTÁK VAGY SEM MERT IGY KERÜLT MÁR HOZZÁM. képszerinti állapotban. Nyelvet kérésre nézek.
 
NAGYON SZÉPEN MEGKÉREK MINDENKIT CSAK AZ TEGYEN LICITET AKI A TERMÉKET ÁT IS VESZI, NE RABOLJUK EGYMÁS IDEJÉT!!! Licitálás előtt kérdezd meg, hogy a termék meg van e még mert máshol is hirdetem, amennyiben ezt elmulasztod ne reklamálj mert nincs mire!!! Csak az licitáljon aki a feltételeimet elfogadja! Ha ezeket nem tudod elfogadni kérlek lapozz tovább , köszönöm. kép szerinti állapotban. Ezt vedd figyelembe licitálásnál. Első érvényes licitnél zárom az aukciót. Termékeim közt találsz még hasonló dolgokat.. Ha kérdésed van azt licitálás előtt légyszi, köszönöm. Licit törlés véletlen licitálás nincs ne is kérd. Csak olyan licitáljon aki a terméket át is veszi!!!!! !!!!! !!! Vatera a nyertesnek küld egy levelet azon felül én is küldök egyet. Ne várja el senki, hogy én telefonálgassak , két napod van az aukció vége után arra, hogy jelentkezz, és négy nap áll rendelkezésedre a termék és posta díj utalására. Nullás értékelésűek kerüljék el az oldalam, ha esetleg mégis szeretnének licitálni kérdezzenek , mert sajnos a többségük nincs tisztába az oldal működési szabályzatával.

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 10:41 .

Canon Ixus 100 IS 12,1mpx - ultrakompakt zseb fényképezőgép - Jelenlegi ára: 6 999 Ft


Termék információ:  
Canon IXUS 100 IS
optikai stabilizátoros
12, 1 mp
gyári akku, gyári töltő
használt
az egyik legkisebb gép a piacon de minőségi
részletes leírás:  https: //edigital. hu/kompakt-fenykepezogep/canon-digital-ixus-100-digitalis-fenykepezogep-fekete-p42614
a képen látható állapotban
szövet tasakkal
szép
...
Varázslók és elméleti szakértők kíméljenek.  Ha hiányzik a polcról... ennyiért nem hagynám ki! : ) gyere érte vagy odaadom futárnak!
Vásárlási információ:
Légy szíves csak akkor licitálj ha tényleg meg akarod venni a terméket, és tudod is mit veszel. Ha megnyerted 3 napon belül jelentkezz telefonon vagy E-mailban. A termék személyesen megnézhető, átvehető észak-Pesten a kék metró közelében! A személyes átvétel esetén, a vevő jön el a termékért az eladó által megjelölt helyre! Előzetes időpont egyeztetés után 5 napon belül vidd el a terméket mert az átvevőponton tárolás nekem költség!!! Licitálás után NE alkudozz! "Há", "Rajt", "Dik", "Gyá" típusú kérdéseket nem értem!  
Az aukció végén kapsz egy automata e-mailt a vaterától (Vásárlás részletei c. ) amiben az elérhetőségeim és az átvevőpont nyitvatartása is benne van! OLVASD EL figyelmesen légy szíves! Köszönöm!
PayPal-lal is fizethetsz!
Ha ezeket nem akarod (vagy nem tudod) betartani akkor légy szíves válassz más eladót!
Köszönöm a megértést!


Jelenlegi ára: 6 999 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 09:24 .

Joda mester MC DONALDS 2009-ES FIGURA - Jelenlegi ára: 900 Ft

Joda mester star wars-os figura, képszerinti állapotban . Máshol is hirdetem licit elött érdeklödj, hogy a termék meg van-e még, ha nem érdeklödsz és leütöd , de nincs meg  utolagosan ne reklamálj és a negativ értékelést is felejtsd el!!! Előéletéröl semmit nem tudok igy került hozzám. Korára való tekintettel semmi nemü reklamációt nem áll modomban elfogadni. Ezek tudatában licitálj a termékre, licitálás elött érdeklödj, hogy meg van e még a termék mert máshol is árúlom. Első érvényes licitnél zárom az aukciót. Termékeim közt találsz még hasonló dolgokat.. Ha kérdésed van azt licitálás elött légyszi, köszönöm. Licit törlés véletlen licitálás nincs ne is kérd. Csak olyan licitálon aki a terméket át is veszi!!!!! !!!!! !!! Vatera a nyertesnek küld egy értesitöt azon felül én is küldök egyet. Ne várja el senki, hogy én telefonálgassak , két napod van az aukció vége után arra, hogy jelentkezz, és négy nap áll rendelkezésedre a termék és posta dij kiegyenlitésére. Nullás értékelésüek kerüljék el az oldalam, ha esetleg mégis szeretnének licitálni elötte kérdezzenek , mert sajnos a többségük nincs tisztába az oldal müködési szabályzatával.

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 08:05 .

Kilövőpálya Mega Jump 117301 MOST 4700 HELYETT 2636 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 2 636 Ft

A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Kilövőpálya Mega Jump 117301 terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a BigBuy Fun a legjobb árakon! Válogatott minták véletlenszerűen a készlet szerintMéretei kb.: 26, 5 x 18 x 5 cmAjánlott kor: 3+ ÉvTartozék: AutóHosszúság: 80 cm


Jelenlegi ára: 2 636 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 06:53 .

Sporttáska Real Madrid C.F. Fekete (27 L) - Jelenlegi ára: 17 810 Ft


EAN:
8412688427277
Gyártó:
Real Madrid
A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Sporttáska Real Madrid C. F. Fekete (27 L) terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a Real Madrid C. F. és más márkás termékeket és licenszeket a legjobb árakon!
Szín: FeketeAnyag: PoliészterTulajdonságok: Állítható szalagKiváló fogantyúKapacitás: 27 LRögzítés típusa: CipzárFülkék: Elülső cipzáros zsebOldalsó zseb

Jelenlegi ára: 17 810 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 05:41 .

Forcell Soft szilikon minőségi hátlapvédő telefontok - Huawei P SMART Z, Piros - Jelenlegi ára: 1 480 Ft

 A Forcell Soft telefonvédő hátlap egy puha szilikonból készült klasszikus telefonvédő.  A készülékre pontosan illeszkedik.  Az anyaga nagyon kellemes tapintású, finom, matt textúrájú, mely tökéletes védelmet nyújt a készüléknek. A megfelelő kivágások a gomboknak, csatlakozóknak, kamerának, vakunak, stb. megtalálható a telefonvédőn.
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: #456570


Jelenlegi ára: 1 480 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 04:24 .

Remiz 17 jewels antimagnetic Swiss , Svájci női karóra - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción svájci karórát kínálok eladásra !
2x1, 2 cm
A fényképek az adott tárgyról készültek , a képeken szereplő állapotban vannak .
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt utalással , vagy 2 héten belül személyes átvétellel !
Személyes átvétel lehetséges időpontjai az ismerj meg , bemutatkozó oldalon olvasható.
Kérem nézze meg további kínálatomat, vásárlás előtt minden esetben tekintse meg az ismerj meg / bemutatkozó oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket !
Fizetés utalás , vagy rózsaszín csekk formájában lehetséges , személyes átvételnél természetesen személyesen .
Bankfiókban személyesen befizetés számlámra nincs .
Utánvételes postázás nincs .
Licittörlés nincs .
(190910)

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 03:05 .

1B672 Régi neobarokk bárszekrény világítással - Jelenlegi ára: 120 000 Ft

Régi, szép állapotú neobarokk szekrény, bárszekrény. Teteje is nyitható, belsejében tükrök és üvegpolcok találhatók. Beépített világítással rendelkezik, csatlakozó kábele nincs meg.
Szélesség: 48 cmHosszúság: 68 cmMagasság: 67 cm
Termékeim között több bárszekrény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több neobarokk bútor található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( zsúr kocsi zsúrkocsi tálaló kocsi bár szekrény tálalókocsi bárszekrény )

Jelenlegi ára: 120 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 01:53 .

1A145 Kántor Sándor karcagi figurális gyertyatartó - Jelenlegi ára: 55 000 Ft

Szép állapotú, jelzett régi mázas női alakos nagyméretű gyertyatartó.
Alján karcolt jelzés:
KÁNTOR KARCAG
Szélesség: 15. 5 cmMagasság: 25. 5 cmSúly: 0. 925 kgKántor Sándor (fazekasmester)
 [bevezető szerkesztése]
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
 
Ez a szócikk a fazekasmesterről szól. Hasonló címmel lásd még:  Kántor Sándor (egyértelműsítő lap).
Kántor Sándor (Karcag,  1894.  szeptember 4.  ?  Karcag,  1989.  október 23. ) Kossuth-díjas fazekasmester, a Népművészet Mestere (1953).
Élete[szerkesztés]
Szegény parasztcsalád gyermekeként született 1894.  szeptember 4-én. Az elemi iskola befejezése után tovább szeretett volna tanulni, de a család anyagi helyezete ezt nem engedte meg. Így elszegődött Ács Kovács János fazekasmesterhez, akinél egészen 1911-ig dolgozott.  1912. márciusától a pécsi Zsolnay porcelángyárban korongozott. Decemberben kapta meg az értesítést arról, hogy fölvették az ungvári Állami Agyagipari Szakiskola mesterképző tanfolyamára, ahol kitanulta kályhásságot is. A tanfolyam befejeztével Homonnán,  Kassán,  Mágocson és Debrecenben is dolgozott.  1914-ben az első világháború kitörésekor besorozták, de fegyveres szolgálatra nem volt alkalmas.  1916-ig mint lóápoló Cegléden dolgozott, majd egy rövid időt Csepelen töltött a lőszergyárban. 1916-ban a utánpótláshiány miatt már alkalmas volt fegyveresnek.  1917 márciusától az olasz fronton harcolt.  1918. október 28-án súlyos karlövést szenvedett, amely miatt majdnem fel kellett adni a fazekas pályafutását. A Tanácsköztársaság alatt a Vörös Hadseregbe is szolgált.  1919 második felében hazatér. Saját műhelyét 1920-ban kezdte el működtettni először csak szerényebb felszereléssel, később már fejlesztett is.  1924-től gyártott díszedényeket is. Ekkoriban kezdődött el a kiállítások szervezése. Több elismerést is szerzett mint például 1937-ben ezüstkoszorús mesteri címet cserépkályháiért, majd 1938-ban aranyérmet.  1927-ben Györffy István néprajzkutató tanácsára a tiszafüredi edények felé fordult figyelme. Munkáját itt folytatta, ahol elsajátította az egyedi motívumokat és stílusokat. A két világháború között csak ennek a tájegységnek a fazekasságával foglalkozott.  1953-ban az elsők között kapta meg a Népművészet Mestere címet. A brüsszeli 1958-as világkiállításon nagydíjjal jutalmazták.  1978-ban Kossuth-díjjal tüntették ki, és még ebben az évben Karcag díszpolgárává avatta.  1989-ben, 96 évesen hunyt el.
Forrás: www. wikipedia. hu
Termékeim között több karcagi kerámia található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több kerámia gyertyatartó található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( gyertya tartó karcag miska kancsó karcagi miskakancsó )

Jelenlegi ára: 55 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 00:35 .

Antik bronz fülbevalóalap 50 db - Jelenlegi ára: 120 Ft

Antik réz golyós fülbevalóalap.
A megadott ár 50 db , 25 pár termékre vonatkozik.
Kiváló minőségű termék, nikkelmentes!

Jelenlegi ára: 120 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 23:19 .

Dell Latitude E7450 zsanér párban bontottan E7450 zsanérok bontott hibátlan - Jelenlegi ára: 4 300 Ft


Eladó a képen látható használt gyári dell Latitude E7450 kijelző zsanér zsanérok zsanérpár
AM147000300
AM147000400
Amihez jó:
Dell Latitude E7450
Dell Latitude 7450
Dell Latitude E7450 zsanér  Dell Latitude E7450 bal zsanér
Dell Latitude E7450 jobb zsanér,   Latitude E7250 zsanérok,   Latitude E7450 hinge,  Latitude E7450 hinges
Dell Latitude 7450 zsanér  Dell Latitude 7450 bal zsanér
Dell Latitude 7450 jobb zsanér,   Latitude 7250 zsanérok,   Latitude 7450 hinge,  Latitude 7450 hinges
AM147000300 zsanér, AM147000300 zsanérok, AM147000300 jobb zsanér
AM147000400 zsanér, AM147000400 zsanérok, AM147000400 bal zsanér
Igény esetén felárral beszerelés is megoldható!
KÉREM CSAK AZ LICITÁLJON AKI A VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKÁT KOMOLYAN IS GONDOLJA!
KÉREM, HOGY AZ AUKCIÓ LEJÁRTA UTÁN 24 ÓRÁN BELÜL VEGYÉK FEL VELEM A KAPCSOLATOT, ILLETVE LEGKÉSŐBB 72 ÓRÁN BELÜL JÖJJÖN LÉTRE AZ ADÁS-VÉTEL A MIHAMARABBI LEBONYOLÍTÁS ÉRDEKÉBEN!
Fizetés/átvétel:
Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben történik, ez Budapesten a XIII. kerületben a Jászai Mari/ Nyugati tértől pár percre, illetve a XI. kerületben Farkasréten lehetséges IDŐPONTTÓL FÜGGŐEN.
Postai úton, előre utalással vagy utánvétellel kizárólag a legalább 10db 100% ig pozitív értékeléssel rendelkező felhasználóknak ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN! Kérem ezt mindenképpen figyelembe venni!
Pontos postaköltségekért kérem tekintsék meg a "Szállítási és garanciális feltételek"űrlapot! A teszvesz oldalán: feljebb található a "szállítás és fizetés rész"
Kérem tekintsék meg további termékeim széles kínálatát sokféle termékkategóriában is!
Köszönöm!

Jelenlegi ára: 4 300 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 22:05 .

Zsolnay Pillangós lámpa - Jelenlegi ára: 89 900 Ft

Hibátlan és működő állapotban.
Alján jelzett.
Magassága burával együtt: 60 cm

Jelenlegi ára: 89 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 20:53 .

Tangóharmonika Hohner Atlantic IV N DE Luxe Vox II Akusztic + szinti + mikrofon..úJSZERŰ - Jelenlegi ára: 250 000 Ft

Tangóharmonika Hohner Atlantic IV N DE Luxe Vox II Akusztic + szinti + mikrofon.. úJSZERŰ... kÉRLEK KÉRDEZZ....

Jelenlegi ára: 250 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 19:35 .

AFRIKA füzetbox - A4 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Kiváló minőségű, dekoratív füzetbox AFRIKA különleges látképéivel díszítve. A4-es méretű dokumentumok, tankönyvek, füzetek tárolására alkalmas. Anyaga: erős karton. Mérete: 32x4x24 cm. Utazzunk képzeletben! A különböző tájképes füzetek és irodai irattárolók elrepítenek minket a világ minden tájára, melyek iskolai használatra, iroda felhasználásra egyaránt használhatóak. Fedezzétek fel a VILÁG VÁROSAI kollekciókat > >

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 18:19 .

Bio tea YOGI TEA Immunerősítő 17 filter/doboz - Jelenlegi ára: 1 469 Ft

Szállítási árak a termékek össztömege szerint:
0 kg- 2 kg 1999 Ft,
2 kg- 4 kg 2099 Ft,
4 kg- 9 kg 2249 Ft,
9 kg-13 kg 2349 Ft,
13 kg-18 kg 2449 Ft,
18 kg-23 kg 2599 Ft,
23 kg-28 kg 2999 Ft,
28 kg-38 kg 3999 Ft.
A túl méteres és/vagy törékeny áru kezelés felára 1. 100 Ft. Utánvét kezelés: 250 Ft
38 kg fölött, egyedi árat adunk.
Több termék vásárlása esetén a szállítást csak egyszer kell megfizetni.
Cikkszám:
Elérhetőség:
Külső raktáron (hosszabb szállítási határidő)
másodlagos egység:
filter
Immune Support
Biotermék. Ajurvédikus gyógynövény-, gyümölcs- és fűszerkeverék.
NYUGTATÓ, MELEGÍTŐ, TERMÉSZETES C-VITAMINNAL
Az egyes évszakokban immunrendszerünknek támogatásra van szüksége. Az egészséges életmódhoz tartozó megfelelő étrendet egészítsük ki ezzel az immunerősítő YOGI TEA? -val. A kesernyésédeskés ízű echinacea, kombinálva a gyümölcsös bodzával és az aromás bazsalikommal teszi különlegessé ezt a teát. Az acerola C-vitamin tartalma természetes támogatója immunrendszerünknek.
Összetevők: echinacea* (25%), csipkebogyó*, szárított acerolalé* (14%), bazsalikom* (13%), fahéj*, gyömbér*, kardamom*, fekete bodzabogyó* (4%), fekete bors*, moringa*, hibiszkusz*, kakaóbabhéj*, édesgyökér*, édeskömény*
*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
A doboz 17db aromazáró, környezetbarát filtert tartalmaz.
Forgalmazást ellenőrizte: Biokontroll HU-ÖKO-01.
Származási hely: Nem EU-s mezőgazd. A YOGI TEA? több, mint 40 éve a gyógynövényekből és fűszerekből készült ízletes tea szinonimája, amely az 5000 éves indiai ajurvédikus filozófiában gyökerező tearecepteken alapul.
A YOGI TEA? a legmagasabb bio minősítéssel rendelkező minőséget képviseli.
Akik tudatosan élnek, a kis dolgokban is képesek felfedezni a nagyszerűt. Hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott élet mindenkire jó hatással van és ehhez hihetetlen sok ihletet meríthetünk egy csésze teából.
A teafiltereken található bölcsességekkel és a teadobozokon ábrázolt jógagyakorlatokkal szeretnénk ösztönzőleg hatni minden nap, hogy így hozzájárulhassunk egy tudatossággal és boldogsággal teli, békésebb és egészségesebb világhoz.
Melengeti a lelket!
100% bio ? 100% ízélmény!

Jelenlegi ára: 1 469 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 17:05 .

PEUGEOT 307SW 2db teljes értékű pótülés (6-7) eladó! - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Eladó 2db újszerű, szakadás és kiülésmentes állapotban lévő szürke plüs hátsó pótülés (6-7). kizárólag egyben! A fényképeken a tárolástól láthatóak a benyomódások, amik el fognak tünni. Kizárólag egyben!

Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 15:53 .

Helyettesítő akku Siemens C60 - Jelenlegi ára: 3 390 Ft

Helyettesítő akku Siemens C60
Feszültség: 3, 7V
Teljesítmény: 850mAh/3, 1Wh
Típus: Li-Ion
Szín: Fekete
Méret: 50mm x 34mm x 6, 5mm
A termék postai vagy futárszolgálattal történő feladása a megrendeléstől számított 1-6 munkanapon belül várható.
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű, bővebb információval a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben szolgálunk!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-16: 30 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén nem! )
Megértését köszönjük!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
A termék személyesen Sopronban vehető át!
A GLS futárszolgálat választása esetén, a kézbesítés napján lehetőség van SMS-értesítés igénybevételére is.
Amennyiben szeretne SMS-értesítést kapni, azt a megrendelés leadásakor a megjegyzésben kérjük jelezni!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!! Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik, kivéve ha több darabot tartalmazó csomagról van szó!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Cégünk által forgalmazott termékekre a szavatossági idő 2 év. A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával, ezért azt minden esetben jól őrizze meg! Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint: A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben! A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
1. 80. SIE. 3. 10

Jelenlegi ára: 3 390 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 14:35 .

CLUB BRUGGE- BAYER LEVERKUSEN UEFA CUP 2006 BELÉPŐJEGY,MECCS BELÉPŐ JEGY - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

(2019. 11. )
A KÉPEN LÁTHATÓ TERMÉK, KÉP SZERINTI TARTÁSBAN.

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 13:19 .

Elegáns fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Vadonatúj.
Eredeti csomagolásban
Katalógusi ára: 2599, -Ft
Ha bármi kérdésed van, érdeklődj!

Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 12:05 .

2021. március 30., kedd

VALAMI AMERIKA videokazetta VHS ÚJ bontatlan - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

2017. JANUÁR 1. -TŐL, A POSTA LEVÉL / AJÁNLOTT LEVÉL SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINEK SAJNÁLATOS MÓDOSÍTÁSAI MIATT, 1 BORÍTÉKBAN MAXIMUM CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ CD-T, VAGY CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ DVD-T TUDOK KÜLDENI AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT, EZEKET IS CSAK EGYMÁS MELLÉ FEKTETVE, ÉS NEM EGYMÁSRA HELYEZVE, MINT EDDIG, EZÉRT NAGYOBB MÉRETŰ, DRÁGÁBB BORÍTÉKBA KELL TENNEM ŐKET, ÍGY AMI ETTŐL TÖBB, VAGY NAGYOBB MÉRETŰ, MÁR CSAK CSOMAGKÉNT POSTÁZHATÓ, AMINEK SAJNOS AZ EDDIG IS MAGASABB DÍJÁT MÉG MEGEMELTÉK, AZ OLCSÓBB KATEGÓRIÁT MEGSZÜNTETTÉK, EZÉRT KÉREM LEÜTÉS ELŐTT EGYEZTESSÜNK 3-4 DB. -OS VÁSÁRLÁS ESETÉN, ETTŐL TÖBB LEÜTÉSE ESETÉN NEM SZÜKSÉGES, AZOK EDDIG IS CSOMAGKÉNT MENTEK, MERT ÍGY GAZDASÁGOSABB!! ÚJ, GYÁRILAG CSOMAGOLT, BONTATLAN.
A termék garantáltan eredeti! További információk, a hátoldalról készült fotón láthatók. Bármilyen egyéb kérdésre készséggel válaszolok.
Szállítási, garanciális feltételekről adott menüpontban olvashatsz, és kérlek OLVASD IS EL!
Minden termékemet boltban is árulom, ezért a meglétükre is érdemes rákérdezni vásárlás előtt.
Nem mindegyik celofános, egyrészt a kiadók sem celofánoznak mindent, másrészt a boltban, a lopások megelőzése érdekében, a tokok, és a lemezek külön vannak kezelve. A csomagolatlan tokokon előfordulhatnak hajszálkarcolások -NEM REPEDÉSEK-, és kevés ujjlenyomat, de csakis esztétikailag is elfogadható állapotú terméket árulok. A lemezekre ezek az állítások természetesen nem vonatkoznak! A celofános gyári csomagolást minden esetben jelzem. Kérem ezt is figyelembe venni vásárlás előtt! Itt jegyzem meg, ha a vásárló hozzájárul, szeretnék minden csomagolt terméket is kibontani, és ellenőrizni postázás előtt, mert sajnos értek már kellemetlen meglepetések, az elmúlt évek során.
Folyamatosan töltök fel termékeket, érdemes körülnézni, oszlik a szállítási költség/db. Érdemes rákérdezni olyan termékekre is -ha érdekel-, amit nem hirdetek. -szerintem sosem érek a végére /sok ezer db. /-, de ha van, természetesen soron kívül feltöltöm!
Köszönöm az érdeklődést, a lehetséges vásárlást!

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 10:47 .

SAGA - A Vikingek Haragja PC Játék - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Eladó a képen látható SAGA - A Vikingek Haragja PC Játék. Első kiadás. Pár enyhe felületi karc van a lemezen, de működését nem befolyásolja.
Személyes átvétel kizárólag a XVI. kerületben, vagy foxpost csomag automata/házhoz szállítás.

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 09:11 .

KÍNAI ROBOGÓ 4 ÜTEMŰ KIPUFOGÓ DOB 50CCM 4T - Jelenlegi ára: 10 811 Ft

TERMÉKEINK RAKTÁRRÓL AZONNAL!! GYÁRI SZÁM: 02787 / INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20, 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN! Több termék megrendelése esetén egy szállítási költséget számítunk fel. Vonalkód: 2100000074686

Jelenlegi ára: 10 811 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 08:11 .

InnovaGoods Többcélú Szilikon Kesztyű - Jelenlegi ára: 4 184 Ft


EAN:
8435527814496
Gyártó:
InnovaGoods
Fedezd fel és élvezd az InnovaGoods Home Houseware többcélú szilikon kesztyű lehetőségeit! Nagyon sokoldalú és hasznos kesztyű otthonra, mivel nagy segítséget nyújt számos feladat elvégzésére: mosogatás, gyümölcsmosás, sütő használata, autó tisztítása, háziállatok mosása, fürdőszoba tisztítás, ruhanemű tisztítás stb. Szilikonból készültEgy méretInnovatív kialakítás sörtékkelLágy, rugalmas és alkalmazkodóNagyon könnyű felhúzni és használniHőállóHigiénikus: forró vízben vagy mikrohullámú sütőben fertőtleníthetőVédd a kezed és tisztítsd a felületet karcmentesenMéret kb.: 15 x 33 x 2, 5 cmCsomagolás 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt, orosz , lett)

Jelenlegi ára: 4 184 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 06:59 .

Skoda Yeti 2013- - Vízhűtő - Jelenlegi ára: 14 596 Ft

Vízhűtő (VNA2206)
 Skoda 
 Skoda Yeti 2013. 09. 01- (SKOYet 1/2) 
Utángyártott cikk!


Jelenlegi ára: 14 596 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 05:47 .

Hátitáska Dekodonia flitterek Halványlila (38 x 8 x 50 cm) MOST 30151 HELYETT 20948 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 20 948 Ft

Szereted a divatot és rajongsz a kiegészítőkért? Elhozzuk neked a Hátitáska Dekodonia flitterek Halványlila (38 x 8 x 50 cm) és trendi táskák és pénztárcák széles választékát!
Anyag: flitterekPamutTulajdonságok: Kézzel készítettSzín: HalványlilaTípus: Antik kivitelbenMéretei kb.: 38 x 8 x 50 cm


Jelenlegi ára: 20 948 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 03:11 .

Iratmegsemmisítő Fellowes 4689601 14 L 8 Lap Fekete MOST 47831 HELYETT 40068 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 40 068 Ft

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Iratmegsemmisítő Fellowes 4689601 14 L 8 Lap Fekete-et verhetetlen áron.
Szín: FeketeKapacitás: 14 LMéret: 4 x 35 mmTeljesítmény: 8 lapÉrvényes: CsipeszHitelkártyaTápegység: Elektromos hálózatMéretei kb.: 38, 42 x 29, 85 x 20 cm


Jelenlegi ára: 40 068 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 03:14 .

H0, 1:87 méretarányú HERPA, OPEL REKORD 2,0 E POLIZEI - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

A modell jó állapotban van, régebbi egy tükrös kiadás..
Több tétel vásárlásakor a rendszer minden tételnél felszámolja a postaköltséget, de természetesen csak egy postadíjat kell fizetni.
14 napos termékgyűjtési akció! (egyszeri postaköltséggel, az első vásárlástól számított 14 napon keresztül van lehetőség a termékek gyűjtésére).
 20. 000 HUF felett ingyenes postázás.
A postai árak gyakori változása és a sokféle küldési mód miatt a postázás a leütés után megbeszélés tárgya.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 02:05 .

Trikós tunikák 1600.-/db - Jelenlegi ára: 1 600 Ft


L/XL méretű trikós tunikák,
használt, de jó állapotban 1600. -/db.
Fekete L/XL
hossz: 77 cm
mellb.: 92 cm
Szürke L/XL
hossz: 76 cm
mellb.: 80 cm


Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 00:53 .

rózsakvarc ásvány karkötő rondella és splitter kövekből szív medállal tibeti köztesekkel KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 1 2

RÓZSAKVARC ásvány, rugalmas, gumis karkötő, rondella és szplitter, törmelék  gyöngyökből. ezüstözött kristályos szív medállal, tibeti köztesekkel.
A fotó a konkrét termékről készült. Termékeim között találsz fülbevalót is.
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN!!! KÍNÁLATOMBAN TALÁLSZ HOZZÁ fülbevalót ÉS MÉG SOK ÁSVÁNY ÉKSZERT !!!


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 23:35 .

Fenyő íróasztal - Jelenlegi ára: 29 900 Ft

Eladó natúr fenyő íróasztal, számítógéptartóval, kihúzható billentyűzet-tartóval, valamint CD-tartóval. Sok funkciós, tágas, praktikus asztal, megkímélt állapotban. A számítógép számára kialakított rész méretei: 28 cm szélesség x 53 cm magasság x 51 cm mélység.

Jelenlegi ára: 29 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 22:19 .

[ABC] Spuri Muri retro társasjáték - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

body, td, th { color: #000000; } . style1 {color: #FFFFFF}   Általános információk:
Az aukció tárgyát a képen látható tárgy(ak) képezik, ezen kívül mást nem adok. A termék állapotát kérlek a képek alapján mérd fel, ha valami nem tiszta inkább kérdezz, mert aukciozárás után erre hivatkozva kifogást nem fogadok el. Személyes átvétel, postai teljesítés:
Személyes átvételre a szállítási feltételeknél írtak szerint van lehetőség, fix helyen és fix időpontban mindkét esetben. Ezen időpontokon kívül Veresegyház környékén van lehetőség átvenni a terméket egyeztetetés után. Postai teljesítés esetén aukciózárás után e-mailben küldöm a paramétereket az utaláshoz. Kapcsolattartás:
A kommunikáció e-mailben zajlik, így könnyebb nyomon követni a kéréseket és lehetséges adatokat és nem zavarjuk egymást a telefonálgatással. Kérlek ha citromail felhasználó vagy, akkor készülj fel, hogy ez nem lesz problémamentes. Minden esetben nézd meg a spam/kéretlen levélszemét könyvtárat, a levelek néha itt landolnak. A további vásárlási feltételeket, információkat az "Ismerj meg" oldal tartalmazza, kérlek ezt figyelmesen olvasd el a későbbi félreértések, viták elkerülése érdekében. [-------------------------------------------------] A licitálásra/vásárlásra ajánlott termékről: A kép szerint. A doboz kicsit kopott, a belső tartalom jó állapotban van. Teljes.  [-------------------------------------------------]
Jó licitálást kívánok!          

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 21:05 .

17 db hungarocell tojás - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

              17 db hungarocell tojás, húsvéti dekoráció készítéséhez
                                               Méretei: 6x4cm
                                                  Több szín!
                                    Az ár a 17db-ra vonatkozik!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 19:47 .

Spartan: Cruiser longboard gördeszka - 80 cm - Jelenlegi ára: 19 860 Ft

A Spartan: Cruiser longboard gördeszka - 80 cm leírása: Spartan: Cruiser longboard gördeszka a kalandvágyóknak! A deszka szabadidős használatra lett tervezve. A deszka teste orosz juharfából készült. A deszka 6 x 4, 5 cm-es PUC tekerccsel és ABEC 7 szén-csapággyal van felszerelve. Maximális terhelhetőség: 100 kg, deszka súlya: 2, 5 kg. A deszka hossza: 80 cm.

Jelenlegi ára: 19 860 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 05:35 .

ZA ZA zabadak dance With The saragossa Band - Jelenlegi ára: 999 Ft

Made in India 
A lemezt vákumos lemezmosóval megmosva antisztatikus belső tasakkal kapja meg
A lemezek állapotát szemrevételezéssel állapítom meg minden esetben 
Kérem, hogy ennek tudatában vásároljon 
03286

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 17:11 .

33-as vizicipő - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó  a képen látható gyerek vizicipő, szekrényben átnőtt. 32-es lábra ajánlom, vizesen le is kell venni...
NÉzd meg atöbbi aukciómat is érdemes!

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 15:59 .

Sport térdrögzítő, Thuasne 0331, L - Jelenlegi ára: 14 490 Ft

segély nélküli, funkcionális, elasztikus pántok, sprot újrakezdéshez
Termékjellemzők:
Forradalmi 3D kialakítás az optimális illeszkedés és egyenletes kompresszió eléréséhez
Funkcionálisan keresztezett, állítható pántozás a dinamikus és oldalsó megtámasztáshoz
Felül nyitott rögzítő a könnyebb felvételért
Rugalmas sín a stabilitás megerősítésére
Patellanyílás: a patella (térdkalács) pozicionálása az optimális kényelemért és stabilitásért
Légáteresztő térdhajlati rész a kényelem és könnyedség érdekében
Perforált neoprén: hőtartó és szellőző
Szegély nélküli kialakítás a kényelem és a könnyedség érdekében
Garantáltan 100% REACH anyag
Méretezés térd kőrméret alapján: S 32-36cm, M 37-40cm, L 41-44cm, XL 45-48cm.
A termék fenntarthatósági előnyei:
Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Jelenlegi ára: 14 490 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 14:47 .

-AD260- Régi Belca Beltica Fényképezőgép - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Eladó a képeken látható fényképezőgép.
A termék kifizetésére a leütéstől számítva maximum három hét áll rendelkezésre. Három hét letelte után muszáj sikertelennek minősítenünk az adásvételt, és a terméket újra meghirdetjük.
Csak az átutalást követően tudjuk postázni a megvásárolt terméket.
A Vásárlás menete:
A leütést követően küldünk egy e-mailt, amely tartalmazza az utaláshoz, vagy a személyes átvételhez szükséges adatokat.
A csomagokat MPL futárszolgálattal küldjük.  Általában minden héten kedden és csütörtökön adjuk fel. Ez változhat a mennyiségtől függően.
A termék személyes átvételére Kiskőrösön van lehetőség, de vasárnap reggel 6-tól délig Kecskeméten a vásárban is átvehető.

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 13:35 .

Kaspó Fém Szárnyas (20 x 11 x 27 cm) - Jelenlegi ára: 2 006 Ft

Ha szereted rendben tartani otthonod minden apró részletét, és olyan termékekkel körülvenni magadat, amelyek megkönnyítik az életedet, vásárolj Kaspó Fém Szárnyas (20 x 11 x 27 cm)terméket a legjobb áron!
Méretei kb.: 20 x 11 x 27 cmSzín: FehérEzüst színűAnyag: FémKapacitás: 1, 5 LTulajdonságok: Szárnyas


Jelenlegi ára: 2 006 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 12:24 .

2021. március 29., hétfő

Xiaomi Deerma felmosórongy gőztisztítóhoz - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Xiaomi Deerma felmosórongy gőztisztítóhoz

Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 10:47 .

Dísztárcsa 13" Cosmos Ring garnitúra ÚJ! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Jó minőségű után gyártott 13"-os dísztárcsa
garnitúra (4 db).
Fantázia neve: Cosmos Ring
Színe : ezüst, króm karikával a közepén
ÚJ!!! Bontatlan, eredeti csomagolásban.

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 09:53 .

Kordos Szabolcs - Turista from Hungary - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
sarkain apró nyomódások
A luxushotelek és a taxisok világa után a külföldre utazó magyar turisták - hírességek, hatalmasságok és egyszerű emberek - elé tart tükröt könyvében Kordos Szabolcs.
Hogyan mulatunk Dubaiban, Zanzibáron fillérekért, és miként szórjuk a pénzt egy last minute tunéziai nyaraláson? A hajnali nyugágyfoglalóktól, a botcsinálta bazártolvajokon át, a notórius műtárgytapogatókig a "Turista from Hungary" hasábjain találkozhatunk a legújabb kori magyar portyázók színe-javával. Hány ezer kilométert utazik egy téliszalámis szendvics? Hogyan jutunk be mi leleményes magyarok a WC-n keresztül a híres párizsi múzeumba? Hogyan rabolunk, fosztogatunk, csenünk, kölcsönzünk turistaként külföldön? Milyen különleges kívánságainkkal, hóbortjainkkal megyünk utastársaink vagy éppen vendéglátóink idegeire? Hogyan flörtölünk, mivel hódítunk egy nyaraláson? Hogy viselkednek hírességeink, színészeink, tévésztárjaink, politikusaink ott, ahol azt hiszik, senki nem ismeri fel őket?
A Turista from Hungaryban idegenvezetők mesélnek a szerzőnek arról, hogy mivé válunk mi magyarok, amikor minden értelemben átlépjük a határokat...

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 08:35 .

4 FEJES 20 mW ZÖLD LÉZER NAGYKER ÁRON!!! - Jelenlegi ára: 3 490 Ft


ZÖLD LÉZER 20mW NAGY TELJESÍTMÉNYŰ - FÉNYEFFEKTEKKEL !!!
ZÖLD LÉZER NAGY TELJESÍTMÉNYŰ FÉNYE LÁTSZIK SÖTÉTBEN ÉS VILÁGOSBAN IS !!!!!
3 KM-RE ELVISZ
A VÉGÉN LEHET ÁLLíTANI AZ EFEKTEKET, LECSAVARVA TUDJA A 3 KM TÁVOLSÁGOT
LÉZERSHOWT CSINÁLHATSZ VELE A SÖTÉTBEN.
HULLÁMHOSSZ 532nm.
TELJESÍTMÉNY 20mWatt:
2 ALKÁLI ELEMMEL MŰKÖDIK, TARTOZÉK.
A LENCSE CSAVARÁSÁVAL SZÉP FOLYAMATOSAN VÁLTOZNAK A KIVETÍTETT KÉPEK, ZÖLD PONTOK RENDEZŐDNEK KÜLÖMBÖZŐ ALAKZATOKBA, CSOPORTOKBA.
SIMA POSTA 499FT.
FIGYELMEZTETÉS:
EZ A TERMÉK NEM JÁTÉK! TILOS EMBEREKRE IRÁNYÍTANI - NEM SZABAD  BELENÉZNI VAGY  MÁSOK SZEMÉBE IRÁNYÍTANI!
Szállítási idő minimum 4-8 munkanap Személyes átvétel lehetséges csakis előre egyeztetés alapján, mivel több átvételi pontunk van nem biztos, hogy az adott termék készleten lesz mindegyik helyen!!! -Érden -vagy minden kedden és csütörtökön 14 órakor a 9. kerületben Lurdy háznál!


Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 07:19 .

Örök szerettel néz reánk - Gyermekénekek Nagyhétre és Húsvét időre (Diakónia sorozat, G2) RITKA! - Jelenlegi ára: 500 Ft


Eladó a képeken látható ritka kazetta.
A kazetta eredeti, használt, de újszerű állapotú.
Borító: EX
Kazetta: EX
A terméklapon lévő szállítási költségek csak tájékoztató jellegűek, az utalás előtt kérem, várja meg, amíg a kiválasztott postázási módnak megfelelő, pontos postaköltség összegéről tájékoztatom!
A személyes átadás/átvétel és az aukció zárását követő telefonos egyeztetés hétköznapokon reggel 7-1/2 10 óra között, illetve délután 18: 00 óra után, hétvégén előzetes egyeztetést követően szinte egész nap XIV. kerületi címen lehetséges, a telefonos egyeztetéseket szintén ezekben az időszakokban áll módomban intézni!
A minősítés a nemzetközi kereskedelmi szabvány alapján történt:
M (Mint – „ újszerű, kifogástalan” ) Teljesen kifogástalan állapotú (le nem játszott) lemez.
NM (Near mint – „ szinte újszerű” ) Szinte kifogástalan állapotú lemez, egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, a lejátszás teljesen sercegésmentes.
EX (Excellent – „ kiváló” ) Alig használt, szinte újértékű lemez, apró felületi sérülés előfordulhat, ám ez a lejátszáskor nem hallható. A borítón minimális kopás fedezhető csak fel az éleknél vagy sarkoknál.
VG (Very good – „ nagyon jó” ) Keveset használt lemez, felületi karcok lehetnek rajta; kis mértékű, ám a lejátszást érdemben nem zavaró sercegés előfordulhat. A borítón fellelhető árcédula, vagy annak nyoma, illetve lemez-okozta kisebb mértékű körkopás is lehetséges.
G (Good – „ jó” ) Erősen használt lemez, zavaró sercegés hallható, de a lemez végigjátszható. A borítón nagyobb felületi kopás, gyűrődés, élén pedig szakadás található.
F (Fair – „ tűrhető” ) Rossz állapotú lemez, erős sercegés, a tű néhol ugrik. A borító szakadt, foltos vagy gyűrött.
P (Poor – „ gyenge” ) Lejátszhatatlan, mélyen karcos vagy hullámos lemez, a borító erősen sérült vagy hiányos.
B (Bad – „ rossz”
W (Worn – „ megviselt” )
A Vatera az aukció zárását követő 30. nap után a tranzakciót sikeresnek ítéli és a jutalékot levonja.
Amennyiben a 20. napig a Vevő nem jelentkezik, sajnos kénytelen leszek negatív értékelést adni és a aukciót újraindítom.
Licitet nem törlök!
Kérem, a fentiek figyelembe vételével licitáljanak!
Köszönöm az érdeklődést!


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 06:05 .

Kisasztal Dekodonia Mayuko Porcelán (33 x 33 x 43 cm) - Jelenlegi ára: 53 039 Ft

Ha szeretnél egyediséget varázsolni otthonodba, akkor a Kisasztal Dekodonia Mayuko Porcelán (33 x 33 x 43 cm) segít neked ebben.
Anyag: PorcelánTulajdonságok: Kézzel készítettEstilo: KeletiMéretei kb.: 33 x 33 x 43 cm


Jelenlegi ára: 53 039 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 04:47 .

Pronomic HS-31 headset mikrofon bézs láthatatlan - Jelenlegi ára: 8 990 Ft


Fejhallgató állítható nyakpánttal
Mompatibilis a legtöbb rádiós rendszerrel
Irány: körsugárzó
Frekvencia átvitel: 20 - 20, 000Hz
Érzékenység: -45dB (+/- 3dB)
Kimeneti impedancia: 1500 ohm
max. SPL: 130dBSPL
S / N arány: > 70 dB
Tápfeszültség: 1, 5-10V
Kábel hossza: 1, 2 m
Szín: bézs
négy-féle AC adapterrel
Állapot: bontott gyári dobozában. Újszerű, szinte karcmentes állapotban összes gyári tartozékával.
Tartozékok: zajszűrő szivacs fej, 4 db. AC adapter


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 03:35 .

Autós tartó mobiltelefonokhoz, gumi csúszásgátló, fekete, nanopad - Jelenlegi ára: 500 Ft

- Szuper erős tapintást biztosít. - A digitális eszközök, napszemüvegek, érmék, kulcsok, kártyák stb. - Újrahasználható, eltávolítható, újrahasznosítható és mosható egyszer piszkos. - Könnyen telepíthető. Nincs szükség ragasztóra vagy mágnesre. - Egyszerűen helyezze a műszerfalra, a középső konzolra vagy a jármű bármilyen sík felületére.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 02:24 .

OLYMPUS 35-70 MM OBJEKTÍV FÉNYKÉPEZŐGÉP AUTOFOCUS AF ZOOM - Jelenlegi ára: 7 999 Ft

AZ AUKCIÓ TÁRGYA 1 DB RETRO ANTIK
OLYMPUS OBJEKTÍV 35-70 MM AUTOFOCUS
 SZÉP ÁLLAPOTBAN
, HASZNÁLT DE KORÁHOZ KÉPEST JÓ ÁLLAPOTBAN
A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAGBAN 
SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK !


Jelenlegi ára: 7 999 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 01:05 .

Cabin Max Manhattan Stowaway 20L XL Grey hátizsák - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Eladó a képen látható Cabin Max Manhattan Stowaway 20L XL Grey hátizsák. A termék új, bontatlan!
https: //cabinmax. com/en/home/211-196--manhattan-stowaway-xl-20l-40x25x20cm-ryanair-free-under-seat-backpackshoulder-bag. html#/31-color-red
Csupán a bolti ár töredékéért!

Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 23:53 .

Szürke női pakolós hátizsák, hátitáska-ÚJ!!!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Ajándékba kaptam, de nem az én stílusom. Nagysága, kb.: 30x29x18cm.
Postázom is, kivéve utánvéttel, postai befizetést nem fogadok el!!  
7 napon belül kérem rendezni az adás-vételt, 8. napon meghirdetem újra a terméket!!
Licitálás előtt olvasd el az "ismerj meg oldalamat", hasznos infókat tudhatsz meg belőle!!!


Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 22:41 .

Madeleine Rosca: Lidércfölde I-II. képregény - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Madeleine Rosca: Lidércfölde I-II. képregény..... ..... ..... ..... ..... .....

Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 21:24 .

SIMSON 53 KILOMÉTER MEGHAJTÓ 16" KLT. - Jelenlegi ára: 17 444 Ft

TERMÉKEINK RAKTÁRRÓL AZONNAL!! GYÁRI SZÁM: 225792/16"KLT / INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20, 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN! Több termék megrendelése esetén egy szállítási költséget számítunk fel. Vonalkód: 2000000035567; 22000

Jelenlegi ára: 17 444 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 19:59 .

SUZUKI ALTO Injektorsor 2012/183 - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

SUZUKI ALTO 0000 (2002-2008) 1100 cm3 Benzin 5 ajtós
Injektorsor (injektor csúcsok) eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: F10DN
Kivitel: ferdehátú
Szín: fehér
Klíma: Nincs
Váltó: Egyéb automata
Ajtók száma: 5
Megjegyzés:
Klíma: Nincs, ABS nincs
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 18:53 .

DVD Alkonyat The Twilight Saga Napfogyatkozás - Jelenlegi ára: 700 Ft

Hagyaték felszámolásából és költözéseknél kiselejtezett tárgyak értékesítésével foglalkozunk. Érdemes körbenézni a termékek között, mert 5000 Ft rendelési összérték felett ingyen postázzuk a megnyert tételeket, az alábbi esetekben:
- MPL csomagautomatába maximum 20 kg-ig, 50 x 31 x 35 cm-es csomag méretig. (Ami ennél nagyobb vagy nehezebb, arra nem vonatkozik. )
- FOXPOST csomagautomatába maximum 25 kg-ig, 19 x 36 x 61 cm-es csomag méretig. (Tehát XS, S és M méretek esetén. Ez a 3 legkisebb nyilást jelenti az automatában, a nagyobbakra nem vonatkozik. )
Személyes átvétel / nyitvatartás:
H, K, Cs, P: 8: 00-13: 30
Szerda: Zárva
Hétfő-Vasárnap:  délután, esténként változó időpontban (bejelentkezés szükséges), de nem jó mindegyik nap.
Kérem, hogy minden esetben legyen kedves telefonálni, mielőtt jönne!
A csak a XI. kerületben vehetőek át egy raktárban, máshova sajnos nem tudjuk elvinni!
Szállítási díj:
A vatera-futár kedvezményes árai szerint postázzuk a termékeket, azonban előfordulhat, hogy nem a termékadatlapon feltüntetett ár szerint. Sajnos 2 havonta módosul a szállítási díj, nincs minden esetben időnk átírni az összes terméknél. Az aktuális szállítási díjakról itt tájékozódhat: www. vaterafutar. hu Mi a kedvezményes tarifa alapján küldjük.
A termék eredeti, nem másolat, a képen látható állapotú. Amennyiben több információra lenne szüksége, kérem írjon üzenetet! Telefonon hiába kérdezi a termék állapotát, mert fejből nem tudjuk. Írjon üzenetet, meg fogjuk nézni és visszajelzünk!

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 17:35 .

BV015304 Bornino kék hópelyhes sídzseki új - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Új, nincs csomagolása
Téli gyerekkabát jellemzői:
Véd a téli hidegek ellen
, Cipzáras, tépőzáras, hóterelő aljjal, csuklóvédővel
Kapucnija levehető, bélelt
Cipzáras zsebbel
Anyaga: 100% poliészter
Szín: kék/ hópelyhes
40 ° C-on mosható
Méret:
86/92
98/104
 
A katalóguskép illusztráció, az eladó termék ugyanígy néz ki
15304
Vásárlás után kérlek jelezd a kiválasztott méretet.


Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 16:19 .

Garantáltan kézi csomózású, antik perzsa szőnyeg, Ny.Turkesztán-Tekke 1940 környéke - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Garantáltan kézi csomózású, antik perzsa szőnyeg, Ny. Turkesztán-Tekke 1940 környéke. A szőnyeg jó állapotban van, de használatból eredő kopások láthatók rajta.
Méretek:
Hossz: 140 cm, Szél: 80 cm
Budapesten és környékén a szállításban tudok segíteni! Nehéz szekrények, íróasztalok, stb. esetében az általam való szállítás csak a konkrét fuvarra vonatkozik, cipelésre és emeletre kínlódásra nem! Más esetben az MPL csomag futár 3. 000. -Ft -ért szállítja el az ország bármely területére! !
Ha valaki szereti az antik dolgokat az bőségesen mazsolázhat a termékeim között!
Felhívnám minden vásárló figyelmét, hogy a rossz tapasztalatokra való tekintettel a termékeimet a megvásárlástól számítva egy héten belül fizesse ki vagy vegye át, mert ellenkező esetben törlöm az adásvételt és újra meghirdetem a terméket negatív értékelés mellett!

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 15:05 .

Xbox 360 HD videó kábel - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó a képeken látható használt Xbox 360 component / HD / AV /Optikai kábel.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 13:47 .

Disney Hasbro Elza baba zenél,világít - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Disney Elza baba!
Zenél, a Jégvarázs zenéjét, világít a melkasa, és a ruhája!
Sajnos a cipője nincs meg!

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 12:11 .

2021. március 28., vasárnap

67mm cirkuláris polár szűrő CPL filter 67 - Jelenlegi ára: 2 590 Ft


Körpolarizált , forgatható keretes polárszűrő digitális és analóg fényképezőgépekhez.
Bármilyen 67mm szűrőmenetű optikához használható (Canon, Nikon, Sigma stb).
Anyaga: fém és optikai minőségű üveg
Szűrőmenet:  67mm (másik szűrő is csatlakoztatható hozzá)A csomag tartalma:
Polárszűrő
Műanyag szűrőtartó


Jelenlegi ára: 2 590 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 11:14 .

Xiaomi Roborock S6 MaxV Robotporszívó fekete - Jelenlegi ára: 251 590 Ft

Xiaomi Roborock S6 MaxV Robotporszívó fekete

Jelenlegi ára: 251 590 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 09:59 .

Kutya Játék (7 x 22 x 22 cm) - Jelenlegi ára: 2 287 Ft

Ha új, piacra lépő tételeket keresel, bemutatjuk a ? Kutya Játék (7 x 22 x 22 cm) -ot!
Fontos információk: Válogatott minták véletlenszerűen a készlet szerintMéretei kb.: 7 x 22 x 22 cm


Jelenlegi ára: 2 287 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 08:47 .

Hortobágyi képeslap - Jelenlegi ára: 400 Ft

Hortobágyi képeslap
Képek szerint

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 07:11 .

Számítógép ház Huawei Mate 40 Pro 5G KSIX Fekete Merev MOST 5887 HELYETT 2657 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 2 657 Ft


EAN:
8427542111377
Gyártó:
KSIX
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromostermékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Számítógép ház Huawei Mate 40 Pro 5G KSIX Fekete Merev-et verhetetlen áron.
Szín: FeketeAnyag: PolikarbonátTulajdonságok: Könnyű összeszerelésMerevVédelem: Ütődések és horpadásookKompatibilis: Huawei Mate 40 Pro 5G

Jelenlegi ára: 2 657 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 06:14 .

festmény - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Alkotó: Baján Ildikó
Cím nélkül.
Akril. 40 x 50 cm.

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 04:59 .

Kislány 110-es téli kabát - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó a képen látható keveset használt, jó állapotú téli kabát! Kapucnis, bélelt!

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 03:41 .

Dominó vonat új - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Eladó új dominó vonat játék.
A vonat menet közben dominókat helyez le, jobbra balra 
megy, zenél, világít.

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 02:19 .

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. (3D Blu-ray) - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

!!! KÉSZLETKISÖPRÉS !!!
Új, Eredeti- bontatlan csomagolású filmek készletről - magyarországi üzletből - számlával
utolsó készleten lévő legkedveltebb Blu-ray filmek (sorozatok, mesék, klasszikus darabok)
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, az ár a 27% áfát tartalmazza, és a számlát küldjük a termékkel!
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
!!! 20. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes !!!

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 01:11 .

Hot Wheels Chevrolet Camaro - Jelenlegi ára: 600 Ft

Hot Wheels  Camaro vitrinben tárolt játszatlan darab.

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 23:53 .

Richter körzőkészlet 2 db egyben (Kopernikus XI és 2237) - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

Richter körzőkészlet 2 db egyben (Kopernikus XI és 2237)
Hiánytalanok, használt, de kiváló állapotban!
Elsősorban egyben szeretném eladni, de előzetes egyeztetés és megállapodás után feltehetem külön is.
(Az ár a kettőre egyben vonatkozik! )

Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 22:41 .

Farsangi LED-es Világítós Tüll szoknyás Nyuszi Jelmez Szett Parókával FEHÉR - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Farsangi vagy Húsvéti LED-es Világítós tüll szoknyás, parókás és fejpántos Nyuszi jelmez szett.
3részes szett: LED-es Szoknya, Paróka és LED-es nyuszifüles fejpánt 
A paróka különleges ombrés, fehér-rózsaszín csillogós ezüst lamé szálas , frufru nélküli, szintetikus anyagú.
Paróka hossza: 55cm, belül körbe rugalmas, jól illeszkedik.
A   fejpánt gomb elemmel működik a mi a termék része.
A szoknya cakkos aljú csillagos, LED világítása 2 db ceruza elem ami nem a termék része.
-derék: 30-78cm körbe rugalmas   
-hossza: 32cm
A termék originált! Készleten van, azonnal elvihető!


Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 21:19 .

Kirstályüveg kináló, anyagában szinezett, többrétegű. Hossza 44,5 cm, 14,5 cm magas - Jelenlegi ára: 4 255 Ft

Képszerinti állapotban. Postázás a mindenkori érvénybenlévő díjtáblázat szerint. Figyelem készpézbefizetés útján történő utalás csak pótdíj ellenében lehetséges. Csak a törékeny többlet szolgáltatás igénybevétele esetén van  szállítási garancia  a termék épségére!!!

Jelenlegi ára: 4 255 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 20:14 .

Peugeot ludix oldalidom - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Eladó a képen látható Peugeot ludix oldalidom. ár/pár
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.       
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 18:53 .

Mini kémkamera diktafon 1080P Full toll kamera csiptetős - AKCIÓS ÁRON - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Mini kémkamera diktafon 1080P Full toll kamera csiptetős
A könnyű és hordozható, beépített nagy kapacitású akkumulátora órákon keresztül képes videó és hangfelvétel készítésére.
Valóban PROFI termék, kezelése egyszerű.
Magyar használati a termékhez.
ÁR/ÉRTÉKE kiváló!
Sokkal gyengébb termék bolti ára:
http: //netdigi. hu/Mini-kamera-1080P-Full-HD-H-264-toll-kamera#page_artdet_tabs
A termék jellemzői:
Szög kilátás 140 ° -ig
Memóriakártya támogatás 8 GB-tól 32 GB-ig MicroSD-től
Videó felbontás: 30fps/1080P 30fps/720P
Videó formátum: AVI
Videó kódolás: H. 264
Mini kamera méretei: 11 x 2 x 1cm / 4. 3 x 0. 7 x 0. 4inch
Képfrissítés: 30 FPS
Fotók: 2560x1920 méretek, 24 bit mélység (240KB méret)
Opciók: videó, diktafon
Aksiról 120-180 percet megy.
Az akkumulátor lemerülése esetén automatikusan menti a felvételi fájlokat.
Micro SD kártya csak termékhez:
Class 4 8GB 2500Ft
Class 10 16GB 3500Ft
Class 10 32GB 4500Ft

Jelenlegi ára: 5 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 17:41 .

Black & Decker csavarhúzó készlet, bitkészlet, bit - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Black & Decker csavarhúzó készlet
- normál állpaotú,  
- képek szerint.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 16:24 .

Suzuki Swift jobbos kék elektromos tükör 2005-2010 - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Bontott, gyári alkatrész kipróbált, működőképes állapotban. Fűthető kivitel. Színkód: ZCG.

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 14:59 .

Gyermek ágynemű szett 90x120cm bárányos - Jelenlegi ára: 5 090 Ft

Gyermek ágynemű szett 90x120cm bárányos

Jelenlegi ára: 5 090 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 13:53 .

Tartásjavító hátpánt M méret - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Tartásjavító hátpánt M méret

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 12:35 .

2021. március 27., szombat

Eredeti okostelefon akku Huawei VTR-L29 - Jelenlegi ára: 7 590 Ft

Eredeti okostelefon akku Huawei VTR-L29
Feszültség: 3, 82V
Teljesítmény: 3200mAh/12, 2Wh
Típus: Li-Polymer
Szín: fekete
Méret: 78, 00mm x 60, 80mm x 3, 50mm
A termék postai vagy futárszolgálattal történő feladása a megrendeléstől számított 1-6 munkanapon belül várható.
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű, bővebb információval a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben szolgálunk!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-16: 30 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén nem! )
Megértését köszönjük!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
A termék személyesen Sopronban vehető át!
A GLS futárszolgálat választása esetén, a kézbesítés napján lehetőség van SMS-értesítés igénybevételére is.
Amennyiben szeretne SMS-értesítést kapni, azt a megrendelés leadásakor a megjegyzésben kérjük jelezni!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!! Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik, kivéve ha több darabot tartalmazó csomagról van szó!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Cégünk által forgalmazott termékekre a szavatossági idő 2 év. A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával, ezért azt minden esetben jól őrizze meg! Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint: A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben! A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
1. 60. HUW. 6. 12

Jelenlegi ára: 7 590 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 11:19 .

ÚJ!!! Home CL7L/YE gyermek kemping lámpa!!! 10. Születésnapi akció!!! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

ÚJ!!! Home CL7L/YE gyermek kemping lámpa!!!
- 3 in 1: kézi / asztali / felakasztható
- 7x fehér DIP LED - energiatakarékos és biztonságos LED technológia
- hordozható, elemes működtetésű
- Freccsenő víznek ellenálló kivitel (IP44)
- A lámpatestben a LED fényforrások nem cserélhetők!
- tápellátás: 4 x AA (1, 5 V) elem, nem tartozék
- Színe: sárga - Mérete: 110 x 170 mm

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 10:05 .

Rebeltec Interceptor Gamer billentyűzet és egér készlet LED megvilágítással - Jelenlegi ára: 8 690 Ft

Rebeltec Interceptor Gamer billentyűzet és egér készlet LED megvilágítással

Jelenlegi ára: 8 690 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 08:47 .

iPhone 6s Plus Cyoo LCD fém leszorító - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

iPhone 6s Plus Cyoo LCD fém leszorító

Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 07:14 .

300 March To Glory PSP eredeti játék konzol game - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó a képen látható 300 March To Glory PSP játék!
Tökéletesen működik!
Az általam értékesítésre kínált konzolok, konzol játékok és kiegészítőik mind tesztelt és működőképes állapotban kerülnek eladásra. Minden esetben részletesen leírom, hogy milyen állapotúak. Értékeléseim alátámasztják, hogy minden esetben a vásárlóim érdekeit előrehelyezve a lehető legjobb minőségű termékeket kínálom eladásra. A szállítás és garancia menüpontban részletes felvilágosítást kapnak a garancia menetéről. Fizetési lehetségek közül is ott találnak pontos információkat.
Megnyert aukciót követően a Vatera által üzenetet kapnak majd. Az fogja tartalmazni a vásárláshoz tartozó összes információt az előre utaláshoz a számlaszámot ás a pontos végösszeget. FELHÍVOM FIGYELMÜKET ARRA IS, hogy több tétel vásárlása esetén a postaköltség nem adódik össze! Ilyen esetben kérjenek tőlem pontos postaköltséget!
Köszönöm megtisztelő figyelmüket!
Jó vásárlást!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 06:19 .

Projektor Philips Screeneo S4 SCN450/INT LED Full HD 1800 lm WiFi Ezüst színű MOST 710181 HELYETT... - Jelenlegi ára: 65


EAN:
7640186960236
Gyártó:
Philips
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Projektor Philips Screeneo S4 SCN450/INT LED Full HD 1800 lm WiFi Ezüst színű-et verhetetlen áron.
Szín: Ezüst színűTechnológia: DLPLámpa: LEDFényesség: 1800 lm ANSIFelbontás: 1920 x 1080 pxFull HDBelső memória: 16 GBCsatlakozás: Bluetooth 4. 0WIFI 5 GhzEthernet LANKapcsolatok: HDMI x 1USB 2. 0 x 1RJ45 x 1Hang: 5 WOperációs Rendszer: AndroidTápegység: Elektromos hálózatFeszültség: 100-240 VMéretei kb.: 19, 2 x 19, 2 x 11 cm

Jelenlegi ára: 653 044 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 05:05 .

Grillsütő Princess as 117300 2000W Fekete - Jelenlegi ára: 50 360 Ft


EAN:
8713016026279
Gyártó:
Princess
Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Grillsütő Princess as 117300 2000W Fekete és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát!

Jelenlegi ára: 50 360 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 03:47 .

Katalógustartóhoz fali kiegészítő, HELIT - Jelenlegi ára: 3 690 Ft


EAN:
4012086086676
Márka:
Helit
- különleges dizájn, prémium minőség - A4-es és A5-ös katalógustartóhoz: INH61026 (A5) és INH61025 (A4) - méret: 240x165x105 mm (sz x ma x mé) - szín: áttetsző szürke

Jelenlegi ára: 3 690 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 11:35 .

Ethernet hálózati kapcsolók (8port - 2db) - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladóak az alábbi használt Ethernet hálózati kapcsolók , 2 db , egyben , kiegészítőikkel és az alábbi jellemzőkkel :  
- CentreCOM FH708 SW és KTI KGS-800L :
A 10BASE-T / 100BASE-TX / 1000BASE-T kapcsolók, amelyek nagy teljesítményű gigabites Ethernet kapcsolók, amelyeket a hálózati maghoz terveztek. 8 10BASE-T / 100BASE-TX / 1000BASE-T portot biztosít, amelyek jelentősen javíthatják a hálózat gerincének teljesítményét, és biztosíthatják az átviteli sebességet, amely a fejlett hálózati alkalmazások széles skálájának támogatásához szükséges. A nagy teljesítményű sávszélesség-váltókkal a leggyorsabb megoldást nyújt a hálózat korlátozott erőforrásaival kapcsolatos növekvő igények kielégítésére.
Standard :
IEEE 802. 3 10Base-T, IEEE 802. 3u 100Base-TX, IEEE 802. 3ab 1000Base-T
Network ports :
8 x 10/100/1000Mbps auto-MDI/MDI-X ports with RJ-45 connectors
Power :
DC IN Power : DC 5V/2A
Consumption 7. 5 watts. (max. )
Dimension :
155 x 109 x 33 mm (WxDxH)

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 00:11 .

Kortárs festmény Herczeg Ferenc: Nő kutyával -VÉGKIÁRUSÍTÁS! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

A festőről:
Egy idős, több jelentős kiállításon bizonyított kortárs festő festményeinek értékesítését
képviselem, ez egy kiváló alkalom arra, hogy a jövőben a mind értékesebb képekhez kedvező
áron hozzájuthassanak. Bár megbízóm nehéz szívvel válik meg tőlük, idős kora miatt a képek
sorsa bizonytalan. Számára örömteli lenne, ha értő gazdára találnának. A festmények
jellemzően figuratívak, tájképek, vagy városrészletek, olajképek.  
A kép:
34x44cm, olaj
Technikai információk:
KIZÁRÓLAG LEÁNYFALUN VEHETŐ ÁT!


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 22:59 .

Vintage Stabilo Othello golyóstoll - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Gyűjteményemből eladó a képeken látható Vintage Stabilo Othello golyóstoll.

Jelenlegi ára: 5 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 21:41 .

next kötött ruha 7-8 év (128-as) KH (2294) - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció tárgya:
Gyönyörű next csillagos kötött ruha
A ruha
- sötétszürke, vékony, kevertszálas (50% viscose, 45% nylon, 5% angora) anyagú
- elejét két csillogó kövekkel kirakott csillag díszíti
2013-as kollekció
A kép katalóguskép!
A termék állapota:
Keveset használt, Újszerű
A termék hibája:
A ruha
- bolyhosodásra hajlamos lehet!
- elején lévő csillogó kövek is leeshetnek róla!
A termék + méretei:
Karöltő:  cm
Vállszélesség:  cm
A termék súlya:
 g
A termék személyesen átvehető:
Debrecenben
Szállítási költség:
A Magyar Posta aktuális díjszabásának megfelelően.
Pontos postaköltséget a csomagolás után tudok megadni.
Nagyon köszönöm, hogy benéztél hozzám!
ZsiFinext

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 20:24 .

Katonai felvarrók, egészségügyi szervezetek. - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

-Eladó Három darab katonai Egészségügyi Szervezet felvarrója.
-Köszönöm, hogy ide látogatott, kellemes vásárlást kívánok.


Jelenlegi ára: 3 300 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 19:11 .

Cuba férfi parfüm 3db - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

cuba parfüm 3db

Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 17:53 .

Kortárs festmény Herczeg Ferenc: Kék part -VÉGKIÁRUSÍTÁS! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

A festőről:
Egy idős, több jelentős kiállításon bizonyított kortárs festő festményeinek értékesítését
képviselem, ez egy kiváló alkalom arra, hogy a jövőben a mind értékesebb képekhez kedvező
áron hozzájuthassanak. Bár megbízóm nehéz szívvel válik meg tőlük, idős kora miatt a képek
sorsa bizonytalan. Számára örömteli lenne, ha értő gazdára találnának. A festmények
jellemzően figuratívak, tájképek, vagy városrészletek, olajképek.  
A kép:
26x21 cm, olaj
Technikai információk:
KIZÁRÓLAG LEÁNYFALUN VEHETŐ ÁT!


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 16:41 .

Falióra Fém (6,5 x 21,5 x 21,5 cm) - Jelenlegi ára: 10 780 Ft

Falióra Fém (6, 5 x 21, 5 x 21, 5 cm)
Ha szereted rendben tartani otthonod minden apró részletét, és olyan termékekkel körülvenni magadat, amelyek megkönnyítik az életedet, vásárolj Falióra Fém (6, 5 x 21, 5 x 21, 5 cm)terméket a legjobb áron!
Anyag: FémMéretei kb.: 6, 5 x 21, 5 x 21, 5 cm


Jelenlegi ára: 10 780 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 14:59 .

Egyensúlyozó korong - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

Eladó a képen látható új egyensúlyozó korong.
Terhelhetőség 120 Kg
40 cm átmérőjű,
9 cm magas
Alkalmas gyermekek számára egyensúlyfejlesztéshez, ill.
felnőttek számára rehabilitációhoz, izomfejlesztéshez, mozgásképesség javításához.
Csomagküldéssel, vagy személyes átvétellel, Kistarcsán.

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 14:11 .

Helyettesítő akku Olympus típ. BLN-1 - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Helyettesítő akku Olympus típ. BLN-1
Feszültség: 7, 4V
Teljesítmény: 1050mAh/8, 0Wh
Típus: Li-Ion
Szín: szürke
Méret: 50, 4mm x 35, 9mm x 15, 2mm
A termék postai vagy futárszolgálattal történő feladása a megrendeléstől számított 5-6 munkanapon belül várható.
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű, bővebb információval a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben szolgálunk!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-16: 30 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén nem! )
Megértését köszönjük!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
A termék személyesen Sopronban vehető át!
A GLS futárszolgálat választása esetén, a kézbesítés napján lehetőség van SMS-értesítés igénybevételére is.
Amennyiben szeretne SMS-értesítést kapni, azt a megrendelés leadásakor a megjegyzésben kérjük jelezni!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!! Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik, kivéve ha több darabot tartalmazó csomagról van szó!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Cégünk által forgalmazott termékekre a szavatossági idő 2 év. A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával, ezért azt minden esetben jól őrizze meg! Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint: A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben! A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
1. 70. OLY. 999. 39

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 12:59 .

Függőlámpa (cs239) - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Cikkszám: [4261676]
Méret: 20 x 12 x 12 cm
Függő hossza 1200mm
Állítható függő
40W/E27
Súly 1, 4 Kg
(cs239)
A kép csak illusztráció!  Az izzó nem tartozék !  
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 11:41 .

Helyettesítő akku Speed típ. CB-170 - Jelenlegi ára: 5 190 Ft

Helyettesítő akku Speed típ. CB-170
Feszültség: 3, 7V
Teljesítmény: 1700mAh/Wh
Típus: Li-Ion
Szín: fekete
Méret: 42, 5mm x 30, 5mm x 13mm
A termék postai vagy futárszolgálattal történő feladása a megrendeléstől számított 5-6 munkanapon belül várható.
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű, bővebb információval a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben szolgálunk!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-16: 30 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén nem! )
Megértését köszönjük!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
A termék személyesen Sopronban vehető át!
A GLS futárszolgálat választása esetén, a kézbesítés napján lehetőség van SMS-értesítés igénybevételére is.
Amennyiben szeretne SMS-értesítést kapni, azt a megrendelés leadásakor a megjegyzésben kérjük jelezni!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!! Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik, kivéve ha több darabot tartalmazó csomagról van szó!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Cégünk által forgalmazott termékekre a szavatossági idő 2 év. A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával, ezért azt minden esetben jól őrizze meg! Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint: A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben! A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
1. 30. SPE. 999. 1

Jelenlegi ára: 5 190 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 10:24 .

2021. március 26., péntek

Hajszárító - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Retro, de tökéletes Farel típusú hajszárító eladó. Két fokozatú. Hideg és meleg levegő fújà s.
Postázom is. Tatabányán személyesen átvehető és kipróbálható..

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 09:14 .

Heidenau Robogó 130/70-13 K64 TL 63Q Heidenau köpeny - Jelenlegi ára: 23 897 Ft

TERMÉKEINK RAKTÁRRÓL AZONNAL!! GYÁRI SZÁM: 333900 / INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20, 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN! Több termék megrendelése esetén egy szállítási költséget számítunk fel. Vonalkód: 2300000002805

Jelenlegi ára: 23 897 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 07:47 .

HONDA CIVIC BE elekt Ablakemelő 9062/64 - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

HONDA CIVIC 0000 (2006-2011) 1300 cm3 Hibrid 4 ajtós
Bal Első Ablakemelő Elektromos eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: LDA2
Kivitel: lépcsőshátú
Szín: kék
Klíma: Automata
Váltó: Egyéb automata
Ajtók száma: 4
Megjegyzés:
Klíma: Automata, ABS nincs
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 06:41 .

Alkáli Elem Kodak 1,5 V AAA MOST 610 HELYETT 461 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 461 Ft


EAN:
0887930951998
Gyártó:
Kodak
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Alkáli Elem Kodak 1, 5 V AAA-et verhetetlen áron. Teljesítmény: 1, 5 V

Jelenlegi ára: 461 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 05:24 .

Gamer Headset Mikrofonnal KEEP OUT HX601 MOST 18337 HELYETT 14598 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 14 598 Ft


EAN:
8435099528241
Gyártó:
KEEP OUT
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromostermékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Gamer Headset Mikrofonnal KEEP OUT HX601-et verhetetlen áron.
Kábel hossza: 2 mFejhallgatók: 32 OhmKapcsolatok: USB 2. 0 x 1Jack 3. 5 mmTartozék: SoftwareFrekvenciaválasz: 20-20. 000 Hz30Hz - 15 kHzVilágítás: LED RGBDoboz átmérője: 40 mm

Jelenlegi ára: 14 598 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 03:47 .

Gabriel García Márquez: A pátriárka alkonya - Jelenlegi ára: 500 Ft

Gabriel García Márquez: A pátriárka alkonya című könyve.
Magvető Kiadó, 1978.
Egészvászon keménykötés.
Jó állapotú antikvár könyv.
Személyes átvétel Budapesten a XIII. kerületben, a Pannónia utcában lehetséges.
A bolt nyitvatartási idejében, hétfőtől péntekig 11-19, szombaton 10-14 óráig.
Ajánlott levélként, csomagként előre utalás után, a mindenkori postai díjszabás alapján. Foxposttal nem postázunk!

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 02:53 .

MAGIC MOMENTS HATALMAS PAKOLÓS FEKETE,UTAZÓTÁSKA, KÉZITÁSKA. - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

MAGIC MOMENTS Hatalmas nagy pakolós divatos fekete kézitáska-utazó táska, fent hosszú cipzáras dupla húzózárral, belül egy nagy terű, szilárd alapú az alja így biztosítja, hogy a tartalma szépen behajtogatva maradjon, alul körbe cipzáras ide simán cipőket lehet pakolni, itt alul a körbe merevítésnél a ragasztó elengedet de ezt vissza lehet ragasztani, más hibája nincs, vállra vehető de kényelmesebb kézben vinni egyedi dízájnos divatos tatyó.
Ajándékba kaptam külföldről, ez tuti nem jön veled szemben, anyaga erős gyöngyvászon, műbőr.
Ilyen csak neked lesz, licitálj bátran nem bánod meg csak egyszer hirdettem!
Méretek: mag: 42cm, szél: 45cm, alul szél: 24cm.
MÁSOL IS HIRDETTEM, NE MARADJ LE RÓLA!
FOLYAMATOS, TÁSKA, CSIZMA, CIPŐ FELTÖLTÉS, MÁRKÁSAK, ÚJSZERŰEK, NÉMET MINŐSÉG!!!
Kérlek nézd meg a többi termékemet, folyamatos termék feltöltés sok új is, amit csak megvettünk de mégsem használtuk, válogass kedvedre több termék vásárlása esetén postaköltséget spórolhatsz!
Kérdezz bátran szívesen segítek!
Köszönöm, hogy itt voltál.

Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 01:41 .

925-ös sterling ezüst ékszerkellék: medáltartó, medálkapocs EMK 105e - Jelenlegi ára: 380 Ft


 925-ös ezüst 
medálkapocs medál.
 .
A méreteket a fotón láthatod.
Az ár 1db medál tartóra vonatkozik.
Ezt a medálkapcsot a következő bevonatokkal is rendelheted.
Ha ebből szeretnél, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a várható szállítási időpontot és az árat.
BRH 925 Antikolt Ezüst (ródium) - ródiumréteggel bevont elem.
A ródiummal bevont elemek nagyon hosszú ideig megőrzik eredeti tulajdonságaikat. Ellenállnak mindenféle elszíneződésnek.
RH 925 Ezüst (ródium) - ródiumréteggel bevont elem.
A ródiummal bevont elemek nagyon hosszú ideig megőrzik eredeti tulajdonságaikat. Ellenállnak mindenféle elszíneződésnek. Vizuálisan sötétebbek, mint az ezüst változat, és hasonlít a fehér aranyra.
Ezüst 925 AU (aranyozott) - két rétegű, 24 karátos arany bevonattal ellátott elem: alapozó és befejező bevonat. Ennek köszönhetően az aranyozás tartósabb.
Ezüst 925 AU (Rózsa arany) - két réteg 18 karátos rózsa árnyalatú arany bevonattal ellátott elem: alapozó és befejező bevonat. Ennek köszönhetően az aranyozás tartósabb.
Termékeim:
MEDÁLOK, FŰZHETŐ GYÖNGYÖK, CABOSANOK
Swarovski kristályok
BIZSU ALKATRÉSZEK
medál-kapcsok
fülbevaló-kapcsok (ezüstözött, aranyozott, fekete, bronz)
925-ös STERLING EZÜST ALKATRÉSZEK
925-ös sterling ezüst fülbevaló-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-tartó, csúszókarika
925-ös sterling ezüst szerelőkarika
visszatérés a "gyongyvilág" oldalára


Jelenlegi ára: 380 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 00:24 .

USCUTTER JK-1351 Plotter vágógép fóliavágó szoftver & rengeteg kiegészítővel Roland Graphtec ÁFÁS ÁR - Jelenlegi ára: 20

Egyszerű kezelhetőség, pontos vágásminőség
Kontúrvágó funkció
Roland kompatibilis késekkel
Digitális késnyomás és sebesség szabályzás (a beállított értékekről indul újra)
Max vágási terület Szélesség: 1360 mm, hossza: korlátlan
Tesztvágás funkció
Windows és IOS rendszerekkel, illetve a legtöbb szoftverrel (Coreldraw, Adobe Illustrator Flexisign, a Flexistarter, a Signcut, az Easycut, stb.. ) is kompatibilis
JK-1351 plotter vágógép állvánnyal, szoftverrel, és számtalan kiegészítővel
Egyszerű kezelhetőség, pontos vágásminőség
Kontúrvágó funkció
Roland kompatibilis késekkel
Digitális késnyomás és sebesség szabályzás (a beállított értékekről indul újra)
Max vágási terület Szélesség: 1360 mm, hossza: korlátlan
Tesztvágás funkció
Windows és IOS rendszerekkel, illetve a legtöbb szoftverrel (Coreldraw, Adobe Illustrator Flexisign, a Flexistarter, a Signcut, az Easycut, stb.. ) is kompatibilis
Komplett szett, a használathoz szükséges minden elemmel:
-vágóplotter, 4db leszorítógörgővel
-görgős állvány
-Signcut szoftver
-3db vágókés
-kiszedő csipesz
-snitzer vágó
-simító kártya, és speciális vágószerszám pl autófóliázáshoz
-kézikönyv és illesztőprogramok CD-n
-tápkábel
-soros kábel
-USB kábel
-tokmány vágáshoz
-tokmány tollal rajzoláshoz
-biztosíték, imbuszkulcs
-takaró textil (pormentes tároláshoz)
 
FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK:
 
Fóliavágás, reklámtáblák, molinók, stb. készítése
Textilre vasalható fóliák vágása
Autó fóliázás, járműdekor, fluor és fényvisszaverő matrica
Üzlet dekor: ablak matricázás, homlokzati dekoráció, padlómatrica.
Sablonvágás homokfúváshoz, festéshez
Műszaki tervek, szabásminták rajzolása
 
 
Műszaki adatok
Maximális fóliaszélesség: 720mm
Maximális vágási szélesség: 1360mm
Maximális vágási hosszúság: nincs korlátozva
Vágási sebesség: 10-800 mm/sec
Késnyomás: 10-500 g (digitális bővítés)
Mechanikai pontosság: 0, 0254 mm (1000dpi)
Maximális vágható fóliavastagság: 1 mm
Ismétlési pontosság: 0, 125 mm
Kés ofszet: 0-1 mm (szoftverból állítható)
Vezérlési nyelv: DMPL / HPGL
Csatlakozás: USB 2. 0 és Soros
Áramfelvétel: 90-240V 50-60HZ 100VA
Memória: 4 MB, nagy sebességű gyorsítótár
Fő panel: 32 bites CPU
 
1 év garancia magyarországi szervízháttér a garancia idő után is.
Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!

Jelenlegi ára: 205 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 23:14 .

SIMSON 50 FŐTENGELY /IFA/ SIMSON 50 PERSELYES - Jelenlegi ára: 19 106 Ft

TERMÉKEINK RAKTÁRRÓL AZONNAL!! GYÁRI SZÁM: 213015-IFA / INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20, 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN! Több termék megrendelése esetén egy szállítási költséget számítunk fel. Vonalkód: 2100000125579; 22000

Jelenlegi ára: 19 106 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 21:59 .

Toshiba L855-11C usb panel - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


További termékek ide kattintva.
Az aukció végét követően,  a nyertes licitáló kap egy automatikus e-mailt, amiben minden további információ benne van vásárlás lebonyolításához.
Minden vásárlásról számlát (ÁFÁ-s, E-számla) állítok ki!
Garancia:
A garancia időtartama a hirdetésben fel van tüntetve! Természetesen ez kézhez vételt követően értendő.
Egy esetleges hiba esetén a vevőnek vissza kell juttatni a terméket a hiba megállapításához.  
Amennyiben az eladott termék valóban hibás vagy megsérült, minden  költséget átvállalok.  
Hirdetéseim között fellelhető hibás termék is, azokra semmilyen garancia nem vonatkozik!
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Szállítási és fizetési lehetőségek:
MPL házhoz előre utalással
MPL PostaPontig előre utalással
MPL házhoz utánvéttel
MPL MOL COOP PostaPontig előre utalással
MPL Csomagautomatába utánvéttel
MPL Csomagautomatába előre utalással
MPL MOL COOP PostaPontig utánvéttel
DPD előre utalással
Személyes átvétel
Vatera Csomagpont - Foxpost előre utalással
Vatera Csomagpont - Foxpost házhozszállítás előre utalással
Vatera Csomagpont - Foxpost utánvéttel
Vatera Csomagpont - Foxpost házhozszállítás utánvéttel
Árak a Vatera álltalt javasoltak szerint.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 20:47 .

Eladó szép állapotú Longines óradoboz. - Jelenlegi ára: 19 000 Ft

Eladó képek szerinti szép állapotú Longines óradoboz. Ár: 19. 000Ft

Jelenlegi ára: 19 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 19:11 .

Vörös jáspis medál (1373) - Jelenlegi ára: 1 950 Ft


Vörös jáspis medál.
Teljes hossza: 6 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Az ékszer természetes ásványból készült.
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 1 950 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 18:14 .

Szemmaszk és fülvédő és elektroszmog elleni védelem - Fekete - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

PROSLEEP SZEMMASZK ÉS ZAJVÉDŐ FÜLTOK
Egyedülálló termék, amely hatékonyan segíti az alvást vagy relaxálást a fény, a környezeti zaj és az elektroszmog egyidejű kiszűrésével.
Kiválóan használható minden olyan - az alvás szempontjából nem ideális - élethelyzetben, amikor a pihenést fény, ill. zaj akadályozza, így például:
Utazás során utasként utazva (pl. autóban, repülőn, távolsági buszon);
Kórházi tartózkodáskor, hogy a beteget ne zavarják a kórteremben a fény, illetve a hangok;
Ebéd utáni sziesztához;  
Szállodában teljes sötétség vagy csend biztosításához;  
Kollégiumban tanuláshoz, pihenéshez;  
Kisbaba mellett, amikor a szülőpár aludni szeretne, mert másnap dolgoznia kell;  
Irodai relaxáláshoz;  
Hosszú út során, amikor a sofőr elálmosodik, félreáll, és az ülést ledöntve félórát pihen;  
Fesztiválozás során sátorban való pihenésre;  
Másnaposság esetén a nyugodt pihenéshez.
A szemmaszk a fülvédők nélkül is használható.
Háromféle használati lehetőség:
Szemmaszk a fültokkal együtt használva: Fényzárás, zajcsökkentés és elektroszmog elleni védelem. (Például repülőn utazva teljes nyugalom biztosítása. )
Csak szemmaszk: fényzárás. (Például a felhasználó alvás közben hallani szeretné az ébresztőórát. )
Szemmaszk a fültokkal használva, de a szemmaszk a homlokra tolva: zajcsökkentés. (Például a felhasználó olvas, a házastársa pedig tévét néz. )
A csomag tartalma:
Szemmaszk
Egy pár zajvédő fültok
Pamut hordtáska
Extra füldugók
Kezelési útmutató
Webáruház vagyunk, tehát a termék új, számlával, garanciával. Személyes átvétel sajnos nem lehetséges.


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 16:59 .

Tűzőgép és lyukasztó készlet, RAPESCO "P20" és "P30", fehér - Jelenlegi ára: 5 890 Ft


EAN:
5018505020107
Gyártó:
Rapesco
Márka:
Rapesco
Terméktípus:
Szett
színe:
Fehér
Tűzés típusa:
Nyitott
Tűzőkapocs típus:
P20 tűzőgép: - asztali tűzőgép - műanyag test, fém szerkezet - felültöltős - biztonsági reteszelő a könnyű feltöltéshez - csúszásmentes gumitalp - feliratozható névtábla - lapkapacitás: 20 lap - tűzőkapocs: 26/6, 24/6 - ajándék tűzőkapocs: nem - lapos tűzés: nem - tűzési mélység: 51 mm - állítható tűzési mélység: nem - csökkentett erőkifejtés: nem - beépített kapocskiszedő: nem - szegező funkció: nem - fűző funkció: igen - szín: fehér - méret: 136 mm x 43 mm x 55 mm - garancia: 3 év P30 lyukasztó: - kézi kétlyukú lyukasztó - műanyag borítás, fém szerkezet - könnyen üríthető konfetti tartály - lapkapacitás: 30 lap - lyukátmérő: 6 mm - lyuktávolság: 80 mm - állítható lyuktávolság: nem - távtartó: igen - könnyített lyukasztás: nem - zárszerkezet: igen - méret: 112 mm × 116 mm × 67 mm (összecsukva) 100 mm (nyitva) - szín: fehér - garancia: 15 év

Jelenlegi ára: 5 890 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 15:41 .

Egyedi arany fülbevaló (ZAL-Au 94607) - Jelenlegi ára: 95 400 Ft

Sárga-fehér arany női fej mintával kialakított lógós fülbevaló. Patentos zárral ellátott. Hossza: 4, 3 cm, súlya: 3, 6 gr, finomsága: 14k. Érvényes magyar fémjellel ellátott.
!!! Figyelem Akció!!!!
50. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk!!!
Kérem nézze meg többi termékünket is!
Ékszer, óra, porcelán, festmény között is válogathat!


Jelenlegi ára: 95 400 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 14:24 .

Ericsson GH 688 és Ericsson 868 mobiltelefonok - Jelenlegi ára: 6 999 Ft

Ericsson GH 688 és Ericsson 868 mobiltelefon, a képeken látható állapotban. Nincs hozzá töltő!!!!! Pár éve még hibátlanul működött, azóta nem volt próbálva!!!! Kérem ennek tudatában licitálni!!! Garancia, visszavásárlás nincs!!!!
Kérem licitálás előtt a képeket alaposan megfigyelni, kérdezni mert LICITET NEM TŐRLÖK!!!!! !!!
A termékekre kipróbálási garanciát vállalok, kivéve ha hibás, rossz terméket árulok!!! Visszavásárlás nincs!!!
Kérem csak az licitáljon, akit tényleg érdekel, ki is tudja fizetni és 5 napon belül felveszi velem a kapcsolatot és rendezi az anyagiakat, ellenkező esetben negatív értékelés mellett újraindítom az aukciót!

Jelenlegi ára: 6 999 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 13:14 .

Kertész Erzsi - Berg Judit - A négy madár titka - Jelenlegi ára: 2 371 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1419045
Kertész Erzsi - Berg Judit
A négy madár titka
Két népszerű szerző első közös kalandregénye, mely izgalmasan ötvözi a Rumini és a Panthera sodró erejét.
Legyen ez a könnyen olvasható, fordulatos könyv az első detektívtörténeted!
Az egész egy titkos ládikával kezdődik, és a rejtélyek egyre csak szaporodnak: Mit rejt a titkos tégely? Hová tűnt Gerda? Mik azok a furcsa rajzok a füzetében? Kicsoda DR?
És miről csicseregnek a madarak?
Kövesd a sorokat és nyomozz együtt Kikivel!
"Galamb mutatja az utat,
Sas őrzi a fészket.
A titok fölött holló köröz,
A veréb nem közönséges madár. "
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 371 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 11:53 .

National GA99TR 25 w japán gitárcombó. - Jelenlegi ára: 24 950 Ft

Eladó egy 25 wattos tranzisztoros gitárcombo.
National GA99TR.
Kiválló működés.
Speed,
Dept,
Reverb funkciók..
3 jack bemenet.
Méretek: 51*40*18
Made in Japan.
1960-70 es évekből.
A fogantyú része hiányos.

Jelenlegi ára: 24 950 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 10:41 .

2021. március 25., csütörtök

Medicus fekete bőr női cipő, szandál ( 37/38-as) - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

A képen látható női cipő, szandál eladó.
Belső talphossz: 24 cm,
Sarok magassága: 3. 2 cm.

Jelenlegi ára: 4 800 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 09:24 .

Lionelo Stefi utazóágy - Concrete - Jelenlegi ára: 19 789 Ft


Gyártó:
Lionelo
Korcsoport:
Újszülött kortól
Mérete:
125x65x73 cm
Típusa:
, Utazóágy,
Súlya:
8, 5 kg
Skymarket. hu Export Ár Szorzó:
Lionelo Stefi fix utazóágy: Újszülött kortól - 36 hónapos korig (Maximum 15 kg-ig! )Cipzáros oldaló bejáratTartozék hordozó táskávalLockGuard védelem összecsukódás ellenEgyszerűen és gyorsan nyitható/csukhatóÁgy mérete: 125x65x73 cmÁgy súlya: 8, 5 kgTanusítvány: EN716: 2017, SGSTöbb, mint egy kiságyPraktikus bejáratA cipzárral ellátott oldalsó bejárat lehetővé teszi, hogy az idősebb gyermekek önállóan be- és kiszállhassanak. A zár a járóka külső oldalán található, így biztosak lehetünk benne, hogy a bent lévő gyermek biztonságban van, és nem fogja egyedül kinyitni. Funkcionális oldalakA hosszabb és az egyik rövid oldalon egyaránt szellős hálók találhatók, amelyek biztosítják a megfelelő légáramlást és a gyermek kilátását. Biztonságos helyPuha szőnyegA gyermekágy kiváló minőségű habból készült, fokozott rugalmasságú szőnyeggel van felszerelve , amely talajként és játszótérként működik. Az edzett alsó rész lehetővé teszi az első lépések szabad megtételét, a rugalmas hab pedig biztonságot nyújt játék közben, így a babát nem fenyegeti a fájdalmas leesés. Nincsenek éles szélekA gyermekágy minden széle profilos műanyag fedéllel van rögzítve a gyermek maximális biztonsága érdekében. Bizonyított minőségA gyermekágy többlépcsős ellenőrzésen esett át - számos belső ellenőrzést és tesztet is átment egy független tanúsító laboratóriumban - az SGS-ben. Teljes megfelelés az EN 716: 2017 európai biztonsági szabványnakBiztonságos és könnyen szállítható konstrukcióLockGuard rendszerA kialakítás megvédi a járóka véletlenszerű behajtását, ami jelentősen növeli a gyermek biztonságát. Ez a megoldás különösen akkor fontos, ha a gyermek áll vagy ugrik. Szállító- és védőtáskaA kiságy gyors összehajtásának rendszere lehetővé teszi a könnyű szállítást vagy tárolást. Ezt megkönnyíti a készletben található szállító- és védőtáska is. Védi a kiságyat a szennyeződésektől. A praktikus fogantyú megkönnyíti a hordozhatóságot, ennek köszönhetően Stefi utazás közben is hasznos lesz.

Jelenlegi ára: 19 789 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 08:05 .

Lány kötött szép sapka 10-12-évesre - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Aukcióm tárgya, egy szép, újszerű sapka. A sapka alsó átmérője: 23cm, magassága: 20cm. Gyöngyök díszítik. A pontos postadíj nincs megadva.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 06:53 .

Green Aqua CO2 mágnesszelep - Jelenlegi ára: 10 700 Ft

Green Aqua CO2 mágnesszelep eladó, garancia 2022. 08. 17-ig.

Jelenlegi ára: 10 700 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 05:35 .

Gyerek Hátizsák Spring Fling Rózsaszín Égszínkék (33 cm) - Jelenlegi ára: 16 929 Ft

A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Gyerek Hátizsák Spring Fling Rózsaszín Égszínkék (33 cm) terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a és más márkás termékeket és licenszeket a legjobb árakon!
Szín: RózsaszínÉgszínkékAnyag: PoliészterKapacitás: 14 LRögzítés típusa: CipzárKivitelezés: GyermekTulajdonságok: Ergonomikus párnázatKiváló fogantyúAdaptable to backpack trolleyFülkék: Elülső cipzáros zsebSide bottle pocketMéretei kb.: 33 cm


Jelenlegi ára: 16 929 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 04:19 .

Converse (eredeti) női 39 1/2 -es UK6,5 BTH: 25cm tornacipő - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Converse (eredeti) női 39 1/2 -es UK6, 5 BTH: 25cm tornacipő:  A cipő használt, de a képeken látható csodaszép állapotban van, külföldön lett vásárolva. Nem alap modell... ; -)  
Fix árra raktam, így nem kell megvárnod a licit végét, ha leütötted, küldöm a csomagot.
Mérete: EUR 39, 5        Mért paraméterei:  
 
UK 6, 5
BTH:  25 cm
 
Ha van időd, nézd meg a többi világmárkás cuccomat is! Jó licitálást!
 
Üdv:   Regy09
 
A termék postázása közvetlenül a banki utalás ( a cipő ára és a postaköltség ) megtörténte vagy a rózsaszín csekken történő befizetés megléte után történik és kb. 2-3 munkanap után érkezik meg a címre.
Mivel sajna nem tudok egész nap a gép előtt lenni, és néha a munkám miatt nem vagyok gépközelben, előfordulhat késés a postázásban. Ha nagyon sürgős postázásról van szó, légyszi külön jelezd felém!!!
Ha bármilyen kérdésed lenne a vásárlással, a ruhával vagy más eladó termékkel kapcsolatban, akkor kérlek azt a vásárlás (leütés) előtt tedd meg, mert visszacserélni, sztornózni sajnos nem tudom a rengeteg ruha és az elkeveredés megelőzése végett...
Köszi a megértést!


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 03:05 .

0F713 Retro terepjáró csomag 4 darab - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Retro terep járó csomag, 4 darab:
- 1 db aranyszínű, hátrahúzós OFF ROAD
- 1 db narancssárga JEEP 4WD
- 1 db fehér színű RESCUE mentő jeep
- 1 db piros színű GOLDEN EAGLE terepjáró
MATCHBOX 4x4 JEEP MADE IN MACAUSúly: 0. 186 kgMéretek: 6 - 10 cm
Termékeim között több játék autó található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több retro játék található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( kisautó kis autó jep dzsep ofroad offroad of road )

Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 01:47 .

HYUNDAI TRAJET JH Ajtó üres 0291/70 - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

HYUNDAI TRAJET 0000 (2001-2008) 2000 cm3 Dízel 5 ajtós
Jobb Hátsó Ajtó Üres eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: D4EA
Kivitel: egyterű
Szín: ezüst
Klíma: Automata
Váltó: Automata
Ajtók száma: 5
Megjegyzés:
Klíma: Automata, ABS nincs
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 00:19 .

RÉGI HERENDI háromrózsás GYERTYATARTÓ - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

1950-es évekbeli,   jelzett,   kézzel festett,   nem tökéletes állapotú  antikvitás.
( minimális kipattanás az egyik sziromnál)
Az árát ennek megfelelően állapítottam meg.
mérete: 14 cm x 7 cm
 
 Figyelmébe ajánlom  "RegisegekKicsinyBoltja" kínálatát is, mert az együtt-postázás/átadás megoldható.   --csak klikk a névre a termékekért ---
Gondosan csomagolok, számlát adok, elégedettségi garanciát kínálok.
Személyes átvételre Bp -en kedd vagy csütörtök esténként van mód a Bah csomópontnál.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 23:11 .

Egyedi, kézműves, nemezelt gyapjú sapka - Jelenlegi ára: 5 800 Ft


Egyedi, vékonyabb nemezelésű gyapjú sapka. Kézműves termék.
Méret: gyerekre és felnőttre is jó, felnőttnél a sapka csúcsa hegyesebb a fejcsúcson, gyereknek, jobban belecsúszik a fejébe
Sok egyedi, extra és különleges termékem van!
Postapontra, csomagautomatába naponta tudok postázni, foxposthoz hetente egy alkalommal jutok el.


Jelenlegi ára: 5 800 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 21:59 .

Abora kutya esőkabát - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Könnyen feladható, kényelmes esőkabát. Védi a kutyus szőrét a nedvességtől, sártól. Tavasszal, ősszel ajánlo Kívül vízlepergetős anyagból, belül pamut béléssel. A nyakon és a hason tépőzárral záródik, ami állítható. Kapucnis, de kérhető álló gallérral is. A hátán tappancs díszítéssel, hámnyílással. Rendelésnél kérem a kutyus méreteit megadni. Nyak körfogat, háthossz (nyakörvtől a farok tövéig mérve), mellkas körfogat(mellső lábak alatt körben mérve), has körfogat, és a lábak hossza.
Árak:
XS-S-4590 Ft
M-4830 Ft
L-5740 Ft
XL-6325 Ft


Jelenlegi ára: 4 590 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 18:47 .

Akvárium és Terrárium - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

ELADÓ a képeken található 160L 80L akvárium és 1db Terárrium.
- 160 L akvárium nevelővel 6000 Ft
- 80 L akvárium 3000 Ft
- Terrárium 3000 Ft
160 L akváium tetején a nevelő akvárium tartó merevítés törött de az akvárium ép.  
Tető az akváriumokhoz nincs!
Termékre garancia és visszafizetési garancia nincs! Személyesen Debrecenben megtekinthető és kipróbálható, átvehető.


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 18:47 .

Diahemp 1000 mg CBD olaj - 30ml - Jelenlegi ára: 16 890 Ft

Diahemp 1000 mg CBD kenderolaj 30 ml
 100%-ban természetes összetevők  
 PAH-mentes
 Állatokon nem tesztelt  
 Teljes-Spektrum  
 Laktóz, glutén, és GMO-mentes  
 Magas minőségű feldolgozás
 Vegytiszta gyártási folyamatok  
 Hivatalos labor-tesztelt CBD termék.
AZ 1000MG-MOS CBD OLAJRÓL
A Diahemp 1000 mg-mos CBD kenderolaj terméke nem véletlenül számít prémium terméknek a nemzetközi piacon is. Magas minősége a sok évnyi tapasztalatban rejlik.
Az olaj 100%-ban vegán, gluténés GMO mentes.
A 30 ml-es kiszerelésben 1000 mg CBD található valamint 15 mg CBDa. Minden cseppben 1, 33 mg CBD található.
A CBD-n és más terpéneken kívül az olaj közel 150 egyéb kannabinoidot is tartalmaz, ettől olyan különleges.
A termék profiljának kialakításakor két fő szempont tartottunk szem előtt: Kiemelkedően magas minőség és valódi hatékonyság.
KINEK AJÁNLJUK AZ 1000 MG-MOS CBD OLAJAT?
Azok számára ajánljuk a Diahemp 1000mg-os olajat akik szeretnék megőrizni egészségüket, erősíteni immunrendszerüket vagy megszüntetni betegségük tüneteit.
Az 1000 mg-mos CBD olaj több betegségre és állapotra is bizonyítottan fejt ki pozitív hatásokat. Legfőgképp azok számára ajánljuk akik a következő betegségekben vagy állapotokban szenvednek:
* Epilepszia
* ADHD, Autizmus
* Alzheimer-kór, Parkinson-kór
* Depresszió, szorongás
* Diabétesz
* Túlsúly
* Krónikus fájdalom
* Gyulladásos bélbetegség
* Hányinger, hányás
* Ízületi gyulladás
* Rákos megbetegedések
* Stroke, agyvérzés
* Szív- és érrendszeri megbetegedések
* Szklerózis multiplex
* Fogyás, súlycsökkenés
A CBD olaj használatával támogatjuk a szervezetünk reagálását a fájdalmakra, a hangulatunkra, az immunrendszerünkre, a memóriánkra, a stresszreakciónkra, az izomreakciónkra, a szellemi frissességünkre, és sok más létfontosságú funkciónkra.
HOGYAN ALKALMAZZUK A CBD OLAJAT?
A CBD olaj használata nagyon egyszerű és gyors folyamat:
- Az üveget kinyitás előtt rázzuk fel, hogy az olaj megfelelően el tudjon keveredni.
- Ezt követően a napi adagunknak megfelelően a pipetta segítségével csepegtessük az olajat a nyelvünk alá, majd 60 másodpercig tartsuk is ott.
- Ezután bátran nyeljük le. (A CBD alkalmazásának ez az egyik leghatékonyabb módja, mert a CBD már a nyálkahártyán elkezd felszívódni, ezáltal rövid idő alatt közvetlen a véráramba kerül. )
Természetesen keverhetjük ételhez vagy italhoz is.
ADAGOLÁS
A CBD készítmények nem minősülnek gyógyszernek, így nincs beállított ajánlott fogyasztási mennyisége. Mindenki szervezete más és más, ezáltal a CBD-re is eltérően reagálunk. A CBD olaj adagolására egy általános javaslatot adunk ami a következő:
* napi három alkalommal (ébredés után, délután valamint lefekvés előtt egy órával) csepegtessünk alkalmanként 2-6 csepp CBD olajat.

Jelenlegi ára: 16 890 Ft
Az aukció vége: 2021-03-25 18:19 .