2018. június 30., szombat

A Szuzai Mennyegző - Sütő András - Jelenlegi ára: 840 Ft

AKCIÓS ÁRAK! Vásároljon most könyveimből 20 %-kal olcsóbban! (a terméklapon szereplő árak már kedvezményesek)Sorszám: 21682
Kategória: Regény Novella Elbeszélés
Szerző: Sütő András
Cím: A Szuzai Mennyegző
Kiadó: Szépirodalmi
ISBN: 963 15 1780 2
Állapot: Jó
Megjegyzés:
Jelenlegi ára: 840 Ft
Az aukció vége: 2018-07-22 04:44 .

Vonyx WM-512T VHF vezeték nélküli mikrofon szett (2 db CSIPESZ mikrofon) + Koffer + 3 ÉV GARANCIA* - Jelenlegi ára: 34 9

Vonyx WM-512T VHF vezeték nélküli mikrofon szett (2 db CSIPESZ mikrofon) + Koffer
Műszaki adatok:
- Típus: Vonyx WM-512T
- Mikrofon: 2 db CSIPESZ mikrofon
- Igényes kialakítású, jó minőségű mikrofon
- Elméleti hatótávolság, nyílt terepen: 50 m
- Stabil hatótávolság: 15-20 m
- Frekvencia tartomány: VHF
- Működési frekvencia: 200, 175 MHz és 201, 400 MHz
- Elem/akkumulátor típusa: 2 db AA (ceruza elem) - Nem meríti az elemet, nagyon ritkán kell benne cserélni
- Előerősített kimenő jel, szabályozható
- Kimenet típusa: 2 db XLR papa + 1 db 6, 3 Jack
- Vevő tápellátása: 12v adapterrel, tartozék
- Akár szivargyújtóról vagy bármilyen 12v akkumulátorról is üzemeltethető
- Vevő mérete: 12 x 18 x 40 cm
- Vevő tömege: 0, 6 kg
Termékleírás:
A Vonyx mikrofonok a holland discotechnikai óriás, Skytronic termékei. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árainak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Vonyx termékre 3 év teljes körű garancia érvényes.
A Vonyx WM szériája árkategóriájának egyik legnépszerűbb típusa, mely számos változatban kapható. A WM-511 a széria egy mikrofonos, az WM-512 a széria két mikrofonos VHF frekvencián működő változata. A szett lényegében mindent tartalmaz, amihez a használat során szükségünk lehet, így a mikrofonokat, vevőt, adaptert, elemet és összekötő kábelt is. A vevőegység 12v bemenettel rendelkezik, így nem csak 220v-ról használható, hanem akár autó szivargyújtóról vagy bármilyen 12v-os forrásról, akkumulátorról üzemeltethetjük. A mikrofonok elméleti hatótávolsága 50m nyílt terepen, megfelelő körülmények között akár ilyen távolságból is képes működni. A stabil hatótávolság, amit minden körülmény között szakadás mentesen tud, 15-20m. Az adó-vevő közötti kapcsolat erős, épületen belül, falak között is jól használható. Profi minőség, torzítások és zavarok nélkül. A vevőn a mikrofonok hangereje szabályozható az előlapon található potméter segítségével, előerősített vonalszintű jelet képes előállítani. Előnye ennek a típusnak a Skytec STWM szériával szemben hogy független 2db XLR papa kimenet található rajta így a két mikrofont külön be tudjuk kötni egy keverőbe valamint a Vonyx WM szériás mikrofonokhoz egy műanyag koffer is jár a szállítás megkönnyítéséhez. A vevő egységen egy digitális kijelző mutatja a frekvenciát. A szett nem összetévesztendő a 4-5e Ft-os társaival, ez valóban jó minőség, amely komolyabb felhasználásra is ideálisan alkalmazható. Ajánlani tudjuk igényesebb karaoke felhasználásra, kisebb hangosításokra és zenekaroknak egyaránt. Árkategóriájában az egyik legjobb minőséget képviseli.
Mikrofon választék:
A szetthez a gyártó 2 db csipesz mikrofont ad, de több változatban is elérhető és nagyon jól kombinálható.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt cégünknek! Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk számításait és olyan terméket kapjon, ami valóban megfelel igényeinek. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan tudunk megoldást találni az ön részére is. A visszaküldés és elállás részleteit a felhasználási feltételek között találja!
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
34. 990 Ft/szett
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 22:56 .

SKODA FABIA Elekt üzemanyag pumpa 9103/96 - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

SKODA FABIA 0000 (1999-2007) 1400 cm3 Benzin 5 ajtós
Elektromos Üzemanyag Pumpa eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: BKY
Kivitel: kombi
Szín: bordó
Klíma: Manuális
Váltó: Kézi 5 fokozat
Ajtók száma: 5
Megjegyzés:
Klíma: Manuális, ABS nincs
Szállítási és fizetési feltételeink: SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes, munkanapokon 8: 00 ? 16: 30, illetve szombaton 8: 00 ? 11: 30 óráig, ettől eltérő időpontban nem lehetséges. Átvétel helye: NagycenkSTANDARD POSTAI CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 1500 Ft, ez esetben a csomag épségéért felelősséget vállalni nem tudunk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. NEM STANDARD CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 2000 Ft, ez esetben a szállítás során keletkezett károkért a felelősséget mi vállaljuk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. UTÁNVÉTTEL POSTÁZVA: 2000 Ft standardként felelősségvállalás nélkül, 2500 Ft törékenyként felelősségvállalással. MÁS FUTÁRSZOLGÁLAT ELŐRE UTALÁSSAL VAGY UTÁNVÉTTEL: Túlméretes csomag esetén: ára szállítási cím, súly és méret függvényében, erről célszerű kollégáinkat kérdezni, nagyságrendileg 5000 Ft-tól.
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 18:57 .

Tisztító készlet gépváz és objektívhez - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Objektív és gépváztisztító készlet.
-  körepumpa
-  mikrószálas törlőkendő
-  tisztító folyadék
-  tisztító ecset


Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 06:30 .

FÜGGÖNY CSOMAG - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Függöny csomag
Műszálas anyagból, vatelin anyagon az ágytakaró.
2 db 200 cm x 220 cm függöny, 5 cm fodor az alján és az egyik szélén, behúzó zsinórral.
2 db függönyösszekötő fodor, 60 cm hosszú és 5 cm széles.
1 db felülre tehető függönydísz, 4 m hosszú és 25 cm széles.
2 db párnahuzat, 67 cm x 55 cm,    5-5 cm fodorral.
1 db ágytakaró, 190 cm x 40 cm, fodor a két szélén.
 

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 18:57 .

Labdadobó / labdahajító / labdahajító kar / katapult + teniszlabda kutyajáték - 19. - Jelenlegi ára: 925 Ft

Labdadobó / labdahajító / labdahajító kar / katapult + teniszlabda kutyajáték - 19.
új,
anyaga: műanyag,
teniszlabda átmérője: 6, 4 cm,
labdahajító kar hossza: 64 cm,
az ár 1 darab termékre vonatkozik,
az ár a postaköltséget nem tartalmazza.
 
Címke: Labdadobó, Labdahajító, Labdahajító kar, Katapult, Teniszlabda, Kutyajáték, Kutyáknak, Kutya.

Jelenlegi ára: 925 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 21:58 .

7" TFT LCD monitor CCTV videomegfigyelő rendszerhez (vagy autóba tolató kamerához) - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

dc 12V bemenet,
analóg felbontás. kb 640*480
talppal, és autós beépíthető kerettel. (tartozék)
cvbs kompozit videójel bemenet (pal)
külön adok hozzá egy VGA jelről kompozit cvbs jelre átalakítót, így egy videómegfigyelő rendszerre vagy pc számítógépre is csatlakoztatható.
hasznos és praktikus kiegészítője lehet egy videómegfigyelő rendszernek.
(feliratokat olvasni a mérete kicsi, de kép nézésre tökéletes, könnyen elfér pl eladópultban )
vagy tolatókamera kijelzőként alkalmazható cvbs bemenete révén.
Új, nem használt termék.
a képernyőn szerintem még van egy védőfólia, látszik benne 3 apró légpötty, igazából nem zavaró, de nem akartam piszkálgatni. nem pixelhibás.
A termék zuglóban vagy Gödön átvehető adott címen.
foxi, mpl előreutalás után. (2kg)
mivel nem hordom állandóan magamnál a terméket így megegyezéstől számított 3 munka napon belül átvehető, vagy postázom.
Köszönöm.

Jelenlegi ára: 17 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 12:25 .

Legjobb karácsonyi ajándék - gyufa kulcstartó acél karácsonyra - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Gyufa kulcstartó
Új!
Rozsdamentes acél
Könnyen hordozható, kulcstartós akasztóval felszerelve
4cm*3cm*1cm
kiránduláskor, szalonnasütéskor, túrázáskor nagyon jól jön : )
Akár 1000szer is újragyújtható!
Nincs ötleted Karácsonyra, és nem akarsz sokat sem költeni? Ez jó megoldás lehet : )


Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 15:11 .

122-es kék lány bélelt farmernadrág - Hello Kitty - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Termékmegnevezés: 122-es kék lány bélelt farmernadrág - Hello Kitty
Termékleírás: th 72 cm, bh 52 cm, derék-ülep 22 cm, derék max 30 cm belül állítható
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
A Felicity Bababolt termékeit más internetes oldalakon, illetve a boltban is forgalmazzuk.
Igyekszünk a bolt készletét az internetes oldalakon is naprakészen tartani, de sajnos ritkán előfordulhat, hogy a megrendelt termék már nincs meg.
Emiatt szíves elnézését és megértését kérjük.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 22:27 .

BV017681 Geuther járóka fa Matrix 102x117 White kutyusos Új - Jelenlegi ára: 33 500 Ft


Új, bontott dobozos.
A fekvő lap pvc-je át lett húzva, zöld kutyusos huzattal. A második képen látható.
Tulajdonságok
Ajánlott kor (év): 0+
Fekvőfelület - HxSz (cm): 102x117
Egyik oldalán 3 rács kiszedhető.
Anyaga: bükk
Fekvőfelület borítása: PVC
Fekvőfelület magassága állítható (fokozatok száma): 3
Könnyen összecsukható, kinyitható
Felszereltsége: fékezhető görgők
Mérete - HxSzxM (cm): 102x117x74
Terhelhetőség (max. kg): 15
Tisztítása: nedves, bútorápolós ruhával
Járókabetét használható hozzá
Szállítási mérete - HxSzxM (cm): 103x80x22
Szállítási súlya (kg): 19


Jelenlegi ára: 33 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 23:13 .

Felírótábla, fedeles, A4, sarokzsebbel, PANTAPLAST, pasztell rózsaszín - Jelenlegi ára: 685 Ft


Felírótábla, fedeles, A4, sarokzsebbel, PANTAPLAST, pasztell rózsaszín
Termék azonosító: 177915
A4 méretű dokumentumokhoz
PVC borítás
belül sarokzseb és a gerincen tolltartóMennyiség: 1 db(Egységár: 685 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 685 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Ps3-10 Ps3 Eredeti Játék: Move Time Crisis Razing Storm Új Bontatlan - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Eladó szép állapotban, nézd meg a többi akciomat is, van sok játék


Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 11:44 .

Tündéri, éltehű dekor cukor, Sweet felrattal, 2,5cmx1,5cm: babakék - Jelenlegi ára: 99 Ft

Üdvözöllek Kedves Látogató, köszönöm, hogy benéztél!
Ebben az aukcióban, egy tündéri, élethű dekor cukorkát vásárolhatsz meg, Sweet felirattal.
Nagyon jó kiegészítő bámilyen dekorációhoz, jól ragasztható, tűzhető, fűzhető.
Az ár egy darabra csomagra volnatkozik!
Anyga gyanta, étkezési célra nem alkalmas!!!!!
Nézz szét az aukcióim között, sok-sok érdekes dolgot találsz!
Ha több terméket vásárolsz, akkor egy csomagban tudom küldeni, igy spórolhatsz a postaköltségen.


Jelenlegi ára: 99 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 15:27 .

Hugh Laurie: A balek - Jelenlegi ára: 900 Ft


Hugh Laurie története könyvben olyan, mint Guy Richie filmjei, A Ravasz, az Agy…, vagy éppen a Blöff. Vérbeli angol humor, csibészes gonosztevők. Rejtő Jenő és P. G. Woodhouse legjobb napjait idéző karakterek, lendületes cselekmény. Nem túlzás azt állítani, hogy miközben azért mégiscsak egy feszültséggel teli, pergő, izgalmas krimit tart az olvasó a kezében, úgy érzi, a könyv mellé egy Monty Python előadásra is jegyet váltott. Mert szinte nincs olyan bekezdés, amin ne nyerítene önfeledten. Laurie szarkasztikusan ironikus humora zseniális – ezek után érthető, honnan is merítette magának Dr. House karakterének legfőbb jegyeit.
Eredeti mű:  Hugh Laurie: The Gun Seller 
Eredeti megjelenés éve:  1996
Könyv:  Hugh Laurie: A balek
Kiadó:  Kelly
Kiadás helye:  Budapest
Kiadás éve:  2004
Oldalszám:  334
Kötés:  Puhatáblás
ISBN:  9789639667388
Fordította:  Ördögh Bálint


Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2018-07-21 00:22 .

Dell Latitude E6400 Alkatrészek - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Dell Latitude E6400 tesztetlen alkatrészek akár külön-külön is:
Csuklótámasz touchpaddal: 6000 Ft
Kijelzőkeret: 4000 Ft
Szalagkábel: 3000 Ft
Kijelzőfedél: 4000 Ft
Jobb-Bal oldali zsanér: 2000-2000 Ft
Optikai meghajtó: 2000 Ft
Alsó burkolat: 10 000 Ft
Alaplap: 5000 Ft
Ventilátor: 3000 Ft
Merevlemez, memória, akkumulátor nélkül!

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 17:57 .

Élethű halacska tolltartó - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 1290 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
A képen láthatóakból lehet választani
1 db/csomag
all/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-01 08:41 .

M. TERÉZIA POLTURA, 1763 S. 1 DB. 1 FT-RÓL! - Jelenlegi ára: 138 Ft

ELADÓ ÉRME,    
EZEN TÉTELEK MÁR AZ ÚJ POSTAKÖLTSÉGGEL LETTEK LISTÁZVA!! MINDEN RÉGI TÉTELRE IS EZEN POSTAKÖLTSÉGGEL LESZ POSTÁZVA MÁJUS 16-a UTÁN.
SIMA POSTA, ELSŐBBSÉGI SIMA POSTA NEM LEHETSÉGES NÁLAM.  TOVÁBBRA IS CSAK KIZÁRÓLAG AJÁNLOTTAN POSTÁZOK, AMINEK DÍJA 495 FT, MINDENKINEK, EGYSÉGESEN. REMÉLEM ÍGY ÉRTHETŐBB MINDEN KEDVES LICITÁLÓNAK, VEVŐNEK.
KEDVES VÁSÁRLÓ, LICITÁLÓ! AMENNYIBEN NYERTES LICITET TESZ, AKKOR A NYERTES ÁRON KELL MINDEN EGYES MEGNYERT TERMÉKET KIFIZETNI. A NYERTES ÁR NEM KÉPEZI ALKU TÁRGYÁT, ABBÓL NEM ADOK KEDVEZMÉNYT SENKINEK SEM. A POSTAKÖLTSÉG SEM ALKU TÁRGYA.  KÖSZÖNÖM SZÍVES MEGÉRTÉSÜKET.
SZERETNÉM FELHÍVNI A KEDVES LICITÁLÓK FIGYELMÉT, HOGY A TARTÁSFOK MEGÍTÉLÉSE MINDENKINEK A SAJÁT FELELŐSSÉGE. HA NEM FELEL MEG, KÉREM NE LICITÁLJON!
SZERETNÉM FELHÍVNI A KEDVES LICITÁLÓK FIGYELMÉT, HOGY A "GONOSZ" ELADÓ MINDENKINEK AUTOMATIKUSAN A VATERÁN KERESZTÜL  *** VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT *** KÜLD KI. HA NEM HAJLANDÓ MEGKERESNI VAGY ELOLVASNI A LEVELET A POSTAFIÓKJÁBAN, ÉS ESETLEGESEN EZEN KAPCSOLATFELVÉTEL A RÉSZEMRŐL A KEDVES LICITÁLÓNAK NEM FELEL MEG, KÉREM NE LICITÁLJON!  
SZERETNÉM FELHÍVNI A KEDVES LICITÁLÓK FIGYELMÉT, HOGY AZ ELADÓ A PÉNZ BEÉRKEZÉSÉNEK NAPJÁN, LEGKÉSŐBB MÁSNAP POSTÁZZA A MEGNYERT TERMÉKEKET, ÍGY AZ MAX. 2 MUNKANAPON BELÜL  A KEDVES VEVŐNÉL KELLENE LENNIE. HA NEM FELEL MEG, KÉREM NE LICITÁLJON!
AZ ELADÓ A LEHETŐ LEGJOBB (KINEK MI A JÓ)  CSOMAGOLÁSBAN PRÓBÁLJA KÜLDENI A MEGNYERT TERMÉKEKET, AKINEK NEM FELEL MEG, KÉREM NE LICITÁLJON!
A NYERTES VEVŐNEK  A  MEGNYERT TERMÉKET  MINDEN ESETBEN ÁT KELL VENNIE, KI KELL FIZETNIE.  
FIGYELEM! A POSTAI DÍJAKTÓL, MELY MEGTALÁLHATÓ A TERMÉKLAPON, NEM TÉREK EL,  UTÓLAGOS CSÖKKENTÉSEKET NEM FOGADOK EL! AKINEK NEM FELEL MEG, KÉREM NE LICITÁLJON!
EGYSÉGESEN MINDENKINEK: 495 FT, DÍJCSÖKKENTÉS, KEVESEBB UTALÁS ESETÉN NEM POSTÁZOK!!!  
A KÉP(EK)ET MINDEN ESETBEN TEKINTSÉK MEG (JÓ NAGYOK),
MÁST NEM TUDOK HELYETTE KÜLDENI, AKINEK NEM FELEL MEG, KÉREM, NE LICITÁLJON.
HA KÉRDÉSE VAN A TERMÉKET ILLETŐEN, TEGYE FEL, VÁLASZOLOK!
LICITET NEM TÖRLÖK!
A NYERTES VEVŐ A NYERÉSI ÉRTESÍTŐN KÍVŰL MEGKAPJA A VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT IS, AUTOMATIKUSAN.
FIGYELEM!!!!! !!!!! !! AKI NEM AKARJA MEGTALÁLNI, LETAGADJA, SZÁNDÉKOSAN KITÖRÖLTE(VÉLETLENÜL) A VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT, KÉREM NE IS ÍRJON, CSAK ÉRTÉKELJEN.
NEM POÉNBÓL ÁLLÍTOTTAM BE A VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT, BENNE A FIZETÉSHEZ SZÜKSÉGES ADATOKKAL, INFORMÁCIÓKKAL.
NEM ÉRDEKEL, HA NEGATÍVOT KAPOK.
KÉREM A NYERTES VEVŐT, HOGY 3 NAPON BELÜL JELENTKEZZEN EMAILBEN!
POSTÁZÁS: TERMÉKLAP SZERINT, SIMA(!!!!! !!!!! ) LEVÉLBEN SEMMIT SEM KÜLDÖK!!!
AKINEK NEM FELEL MEG, KÉREM NE LICITÁLJON.
****A LICITÁLÁSSAL ELFOGADJA VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEIMET****
KÉREM NÉZZE MEG EGYÉB TERMÉKEIMET IS, KÖSZÖNÖM!

Jelenlegi ára: 138 Ft
Az aukció vége: 2018-07-13 17:06 .

VIXI Dörzsi Törlőkendő - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Mérete 30× 30
Felhasználható : kerámialapos, és gáztűzhelyek, sütők és mikró, mosogató, hűtő és más konyhai gépek, csempe, csaptelepek, konyhaszekrény makacs, zsíros, vízköves felületének a vegyszer nélküli gyors tisztításához.
Másik színben: kádak, zuhanytálca, mosdó, csaptelepek, WC és bidé (külső részének) autók, motorok, reluxa, redőny makacs szennyeződéseinek az egyszerű, vegyszer mentes takarításához.
A Mindenes mikroszálas kendőket nedvesen tisztítószer nélkül használhatjuk a zsíros, koszos, vízköves, ragacsos makacs szennyeződésekhez. Vizes áttörlés, ha kell dörzsölés után töröljük át a felületet a jól kicsavart kendő sima felületével.
Felejtsük el a súrolószerek, vízkőoldó és egyéb más vegyszerek használatát, hogy ne szennyezzük a környezetünket!

Jelenlegi ára: 1 750 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 22:22 .

2018. június 29., péntek

Avon Luck Limitless for Him dezodor - Jelenlegi ára: 499 Ft

Avon Luck Limitless for Him dezodor
Tartós és merész illat, igazi luxus hozzávalókkal.
Páfrányos - ámbrás illatkategória
Főbb illatjegyek: szerencsebambusz, grenadai szerecsendió, borostyán, ámbra
 
AKCIÓ!
Vásárolj nálam egyszerre legalább 20 000 ft -ért és ajándékba kapsz egy Eve  50 ml parfümöt.   Bármelyiket választhatod a készleten lévő Eve parfümök közül !
Nézz szét a termékeim között, több termék vásárlása esetén spórolhatsz a postaköltségen!
Csomagautomatába 5 kg súlyig 600ft a postaköltség !
Vaterafutárral postán maradó csomag díja 2 kg-ig csak 935 ft (akár 8 - 10 terméket is tudok egy csomagban 935 ft-ért postázni)
Ajánlott levélként csak postán maradóra tudok postázni!
Ha több terméket is vásárolsz és a PayPal fizetést választanád, a rendszer nem tudja a pontos postaköltséget kiszámolni. Ebben az esetben célszerűbb az utalást választani és emailben megírom a szállítási költség pontos összegét.
Ha mégis a PayPal fizetést választod, akkor a rendszer által számított és a tényleges postaköltség közötti különbözetet természetesen visszautalom.

Jelenlegi ára: 499 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 18:35 .

Elements, kissé elasztikus, női nadrág, 40/42-s, 10 ezer Ft felett a postaköltséget én fizetem!! - Jelenlegi ára: 1 190


Elements, kissé elasztikus nadrág eladó. Anyaga: 58% poliészter, 40% baumwolle, 2% elasthane.   Elől  gombbal és cipzárral zárható. 1 pótgomb van hozzá. A német mérete: 19
Nézzél körül a galériámban, sok, szép terméket találsz.
Márka: Elements
Méret : 40, 42
Belső szárhossz (cm): 76
Derékbőség (cm): 78, 80
Csípőbőség (cm): 96, 102
Hosszúság (cm): 97
Minta: csíkos
Jellemzők: egyenes szárú
Szín: fehér, többszínű
Derék fazon: félcsípő
Állapot: hibátlan, újszerű
Anyag: kevertszálas
Méret (betűs): M, L
Szezon: nyári, tavaszi, átmeneti, őszi
Angol méret: UK 10, UK 12, UK 14
Tízezer forint feletti vásárlásnál a posta költséget átvállalom.


Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 09:34 .

Gladius - Ps2 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


Tekintse meg további termékeimet is.
**************************************************************************


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 18:58 .

DSC PC5010H RIASZTÓKÖZPONTHOZ FÉM DOBOZ, DSC LCD 5500Z KEZELŐVEL 1 FT - Jelenlegi ára: 1 Ft

DSC PC5010H RIASZTÓKÖZPONTHOZ FÉM DOBOZ, DSC LCD 5500Z KEZELŐVELH18/2: 0792
Képen látható állapotban!
Egyéb: Garancia:  nincsAz ár áfát tartalmaz, a termékről számlát állítunk ki!  Fizetési feltételek :  -készpénzben személyes átvételkor -futárszolgálattal az ország egész területére bruttó 1743 Ft-ért-postai szállításra nincs lehetőségÁtvétel: - A terméket személyesen a X. kerületi raktárunkban vehetik át hétköznapokon 9-17 óra között.  - A megvásárolt termékeket az aukció zárását követő két héten belül szíveskedjen átvenni. Amennyiben ez nem történik meg, a terméket negatív értékelés mellett azonnal újrahirdetjük.
Kérdéseire csak hétfőtől péntekig 9-17 óra között áll módunkban válaszolni!  Kérem, csak akkor licitáljon, ha elfogadja feltételeinket!  Sikeres licitálást !
Ide kattintva megnézheti további aukcióinkat is !  
Cserébe kínált eszközöket sajnos NEM tudunk beszámítani. Licitálás előtt kérjük, olvassa végig feltételeinket.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-10 11:32 .

2 db cuki tejesüveg alakú radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 695 ft.
2 db/csomag, szín véletlenszerű.
cin/

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-01 02:57 .

6873 Régi jelzett olaj fa virágos hegyoldal - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Aranyozott keretben található fára festett olaj festmény, tájkép, erdőbelső, virágos sétánnyal.
Jelezve balra lent
TIHANYI L. Szélesség: 24. 5 cmHosszúság: 35. 5 cmSúly: 0. 77 kgMérete kerettel: 32, 5 x 42, 5 cm.
Termékeim között több tájkép található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( erdőbelső erdő belső tájkép virág tátra erdő virágos hegy virágos domb Tihanyi László festő )

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-03 23:27 .

KOMFORTOS MENYORSZÁG BLU-RAY (HAZAI MEGJELENÉSŰ!) - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


Gyűjteményemből eladó a fotókon látható, HAZAI MEGJELENÉSŰ blu-ray film!
 
Kereskedelmi forgalomban már nem kapható!
 
Újszerű, makulátlan állapotú!
 
 
 HAZAI MEGJELENÉSŰ,
 MAGYAR SZINKRONT ÉS FELIRATOT TARTALMAZ!  
 
 FONTOS:  
 Vásárlás előtt 
 kérem érdeklődjön a termék megléttéről,  
 mert máshol is hirdetem!  
 Személyes átvétel (előzetes egyeztetés után),
Budapesten ill. Salgótarján és környékén oldható meg.
Természetesen (előre utalást követően) postázom is a terméket a lehető legnagyobb körültekintést fordítva a biztonságos csomagolásra, hogy a termék ne sérüljön!
Bármi kérdése van szivesen válaszolok.
Kérem tekintse meg a többi eladó
blu-ray filmemet is, katt ide!

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-20 20:33 .

3D csillámos pillangó körömmatrica - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ  2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
40-50 db pillangó van rajta változó színekben.
atl/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-30 08:33 .

G36 GPS nyomkövető okosóra gyerekeknek - SOS gyorsgomb funkcióval - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Vásároljon most akciósan kiterjesztett garanciát és élvezze a biztonságot 3 teljes évig. Ehhez válassza ki a legördülő menüből a 3 év garanciát:
G36 GPS nyomkövető okosóra gyerekeknek - SOS gyorsgomb funkcióval kék színben
Kiváló minőségű GPS gyermek okosóra számos igazán hasznos funkcióval, hogy mindig tudd, merre jár gyermeked és tudjatok kommunikálni, ha baj van.
GPS+LBS helymeghatározó rendszerével mindig meg tudod állapítani, hogy gyermeked éppen hol tartózkodik és merre halad, vagy akár 90 napra visszamenőleg is meg tudod nézni, hogy mikor merre járt. Az 1-es, 2-es és SOS gyorsgombra telefonszámokat menthetsz el, amivel egyszerűen hívható a szülő, nagyszülő vagy akár másik segélyvonal is.
A készülék valósidejű nyomkövetésre ad lehetőséget, hogy mindig vigyázhass azokra, akik számodra a legfontosabbak. Gyermeked egyetlen gombnyomással hangüzenetet küldhet neked, vagy te is küldhetsz neki az órára. Az okostelefonodról küldött szöveges üzeneteid azonnal megjelennek az óra kijelzőjén.
A készülék nagyon okos, figyelmeztetést küld neked, ha gyermeked órája kezd lemerülni, vagy a gyerek levette a csuklójáról az órát. Hasznos funkciói még: alvásfigyelő és lépésszámláló.
Főbb jellemzők:
- Valósidejű nyomkövetés
- Útvonal megtekintése 90 napra visszamenőleg
- Hangszóró és beépített mikrofon, azonnali szöveges és hangüzenetek
- Üzeneteid szövege azonnal megjelenik gyermeked karórájának kijelzőjén, hangértesítés mellett
- Hívásfogadás, híváskezdeményezés gyorsgombokkal
- Hangüzenet küldése az óráról egyetlen gombnyomással
- Értesítés, ha gyermeked órája hamarosan lemerül
- Értesítés, ha gyermeked levette az órát a csuklójáról, vagy el akarják tőle lopni
- Egyéb, hasznos alkalmazások, pl. alvásfigyelő, lépésszámláló
- GPRS és hívófél-azonosítással rendelkező micro SIM kártyával működik
- GPS helymeghatározási pontosság: 10m
A csomag tartalma:
- Okosóra
- Töltőkábel
- Mini csavarhúzó
 
Paraméterek:
Anyaga
műanyag
Memória
128 kb
Mikrofon és hangszóró
Van
Kompatibilitás
Android rendszerrel
GPRS
Class 12, TCP/IP beépített GSM Module
GPS érzékenység
-159db
GPS helymeghatározó pontosság
10m(2D RM)
GSM helymeghatározó pontosság
50-200m
Akkumulátor
3. 7V 400mA
Készenlét
kb. 3 nap
Méret
45x32x13mm
Színe
Kék
Kijelző
0. 96in, nem érintős
Nyelvek
English, Chinese
 
 


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Ruhacsomag 6-9 hónapos kislánynak,10 db-os (HM, FF, NEXT, TU, Baby Club. stb) - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Kislányom kinőtt ruháit árusítom. Van amelyik jobban hordott, van amelyik újszerű. Vannak köztük márkás darabok. A 10 darabból álló csomag része, a képeken látható ruhácskák 6-9 hós méretben:
1 db pamut nadrág, 1 db póló, 1 db kötött pulóver, 2 db nadrág, 1 harisnya, 1 cicagatyó, 1 rövidgatyó, 1 kötött boleró, 1 tavaszi kiskabát
Használatból eredően kisebb bolyhosodás, halvány foltok előfordulhatnak! Személyesen át tudom adni Délegyházán és környékén( Dunavarsány, Taksony, Dharaszti-esetleg a soroksári Auchannál). Tudom küldeni Foxposttal automatába és házhoz. Illetve DPD, MPL futárral. Utánvéttel nem küldök semmit, megértésed köszönöm.
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS ! : )

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-06 17:37 .

Tündéri ajtószéli falmatrica - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 990FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet. Nézze meg a többit is! Válasszon!
45*15 cm
all/
Sok hasonló termékem van!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-30 15:15 .

2018. június 27., szerda

Status Quo - Best of MC - Jelenlegi ára: 500 Ft

Status Quo - Best of MC
Személyes átvétel napközben a Lurdy Házban lehetséges.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 10:26 .

Rowenta KG-36.0 étel melegen tartó platt 850W - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Rowenta KG-36. 0 étel melegen tartó platt 850W
Teljesen működőképes, elektromos használt étel melegen tartó.
Állapot: Használt, a képek szerint, karcolások, használati nyomok vannak rajta.
A lábánál törött, de össze lett ragasztva. Az eredeti hálózati kábele nincs meg, de egy pc hálózati kábelt adok hozzá ez a csatlakozó pici alakításával jó hozzá.  
A melegen tartó felület hasznos mérete kb.: 19cm x 35cm


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 14:29 .

kávé alátét/szalvéta/ 4. - Jelenlegi ára: 300 Ft

nagyon régi kávé alátétek. 3db
kitűnő állapotban, gyűjtőknek

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 11:36 .

Kymco Grand Dink 250 gyújtáskapcsoló - Jelenlegi ára: 4 750 Ft

Kymco Grand Dink 250 bontott, gyári alkatrész.
15798 km futott.  
Gyújtáskapcsoló kulcs nélkül
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 4 750 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 17:27 .

Fifa Street - Ps2 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


Tekintse meg további termékeimet is.
*************************************************************************************

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 11:04 .

Lezáratlan nyomozás - Ungvári Tamás - Jelenlegi ára: 700 Ft

Lezáratlan nyomozás - Ungvári Tamás
Borító tervezők: Tabák Miklós
Kiadó: Ulpius-Ház
Kiadás éve: 2004
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Kossuth Nyomda Kft.
ISBN: 963960240X
Kötés típusa:: kemény papírkötés, kiadói borítóban
Terjedelem: 375 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 40kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerületHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**35008616**)]

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 15:56 .

Erősítő Inter PAM-360 iskolába, intézménybe - Jelenlegi ára: 12 000 Ft


Eladó a képen látható Inter PAM-360 típusú erősítő.
Alkalmas iskolákba, intézményekbe.
70-100Voltos hangfal, 6csatornás, 5hangfal , magas-mély állítási lehetőség. A bemenetek fanthom táposak. Minden egyes bemeneten magas-mély és a jelszint állítható. Lehet bele telefont, csengőt, zenét direkt belekötni.
Hangerő gombot cserélni kell, mert csak bizonyos állásokban szól.  
Kedves leendő vásárlóm:
A termék a fotóknak megfelelő állapotú.
 A hirdetésben mindig jelölt a szállítási költség és ez nem alku tárgya!
 A nyertes licitálónak 1 hete van a kapcsolatfelvételre különben negatívot adok és a terméket újraindítom.
Személyes átvétel előnyben, ilyenkor a termék vásárlás előtt kipróbálható! Kérésre postázom, de a szállítás során bekövetkezett sérülésekért felelősséget nem vállalok!
Kérem, értékelje az adás-vételt, visszajelzése fontos számomra.
Köszönöm !  

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 15:13 .

Karrimor fekete pink Outdoor Női felső! 8-s méret! - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


Karrimor fekete pink Outdoor Női felső!
8-as méret!
Anyaga nagyon rugalmas: 100% polyester
Hossza:  61 cm
Mellbőség:  43-50 cm
Ujjhossz:  25 cm (nyaktól mérve)
Kifogástalan állapotú, minőségi termék.
Mindegyik kép a termékről készült, NEM KATALÓGUS kép.
A képen látható kiegészítők nem képezik az aukció tárgyát.
A fotó sok esetben nem adja vissza élethűen a termék színét.


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 06:11 .

Rusztikus vászon ajándék táska zsinórral - Jelenlegi ára: 1 Ft


Sokoldalúan felhasználható ajándék táska - esküvői köszönőajándékok csomagolására, szülinapi ajándékok átnyújtására, apróságok tárolására..
Vintage esküvők elengedhetetlen kelléke!
Választható méretek: 10 x 15 cm, 7 x 10 cm, 9 x 12 cm
Anyaga: vászon
A termék külföldről érkezik, várható szállítási ideje 15-30 munkanap. Kérem csak ennek ismeretében licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-28 09:38 .

Nikko Stirling 4-12x42 távcső - Jelenlegi ára: 38 900 Ft

Új állapotú, originál  4-12x42 céltávcső, egyberészes szerelékkel.
Nikko Stirling Gold Crown Airking
Akár 2 napon belül átvehető, készletről!
- 4-12x42méret
-tartozék 11mm-es sínre való minőségi, egyberészes szerelék
-Mildotos  kereszt
-Frontparallax állítás
-tartozék felpattintható lencsevédők
-gyönyörű, kristálytiszta kép
-rugós fegyveren 15J-ig garancia!
-megfizethető, kiváló minőség.
Átvehető:
Utánvétesen futárral aminek díja 2000 ft.
Postán, utalással fizetve ami 1550 ft.

Jelenlegi ára: 38 900 Ft
Az aukció vége: 2018-07-10 21:27 .

Minyonok Minion lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

Várakozási idő 10-22 munkanap Postaköltség 695 ft!   A POSTA NEM ÖSSZEVONHATÓ, MINDEN DARAB KÜLÖN ÉRKEZIK.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-28 06:32 .

2018. június 26., kedd

TEAFŐZŐ KANNA INOX ROZSDAMENTES ACÉL VÍZFORRALÓ SÍPOLÓ FÜTYÜLŐ -UTOLSÓ LEÁRAZVA - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

TEAFŐZŐ KANNA INOX ROZSDAMENTES ACÉL VÍZFORRALÓ SÍPOLÓ FÜTYÜLŐ PROFI ÁR!
A TERMÉK ÚJ.
DOBOZÁBAN.
LÁSD FOTÓKON.
3, 5 LITERES.
nem vastag falú, mint a zománcos edények, hanem vékony falú inox, nem mágnesezhető .
indukciós tűzhelyhez nem jó.
hagyományos kályha, gáztűzhelyhez, rezsóra, stb.  
hamar felmelegszik benne a víz.
SZÁLLÍTÁS DPD FUTÁRRAL. AJÁNLOTT LEVÉL POSTÁN MARADÓ,
vagy üzleti csomag, postán maradó vagy házhoz postacsomag.
előreutalás után küldjük.
nincs utánvét.
piros csekken, levélben is jöhet a pénz.
több termék esetében 1 szállítási díjjal, egy csomagban, DPD-vel küldjük, jó áron.
AMIT LEHET, AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT, VAGY POSTACSOMAGKÉNT, ILLETVE POSTÁN MARADÓ.


Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 10:01 .

0C617 Oklevél kitüntetés tartó mappa - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Hibátlan állapotú, kék színű, díszoklevél tartó, arany koronás címeres mappa.
Szélesség: 17 cmHosszúság: 25 cmSúly: 0. 152 kgBele helyezhető oklevél legnagyobb mérete: 16, 5 x 24 cm.
Termékeim között több oklevél mappa található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-01 01:03 .

Csiszolt üveggyöngy golyó zöldek sötétebb (24 db) 8mm - Jelenlegi ára: 190 Ft

Dekorálj velünk!!!
Ezek a gyöngyök szép kellékek mindenféle kreatív munkához. : )
Méret: 8mm. Az ár 24 darabra vonatkozik.

Jelenlegi ára: 190 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 09:20 .

Karrimor kék fekete férfi Outdoor póló! S-es méret - Jelenlegi ára: 1 890 Ft


Karrimor kék fekete férfi Outdoor rövid ujjú felső!
S-es méret!
Nagyon puha, rugalmas anyagú: 100% polyester
Hossza:  68 cm
Mellbőség:  52-59 cm
 
Kifogástalan állapotú, minőségi termék.
Mindegyik kép a termékről készült, NEM KATALÓGUS kép.
A képen látható kiegészítők nem képezik az aukció tárgyát.
A fotó sok esetben nem adja vissza élethűen a termék színét.


Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 07:44 .

Elite I. Kontúr tű Round Liner (5-ös kontúr) 1db/bliszter - Jelenlegi ára: 450 Ft

Elite I. Kontúr tű Round Liner (5-ös kontúr) 1db/bliszter
Cartridge - Extra szorosan forrasztott kontúr tűk - membrán nélküli
Jellemzői: 0, 35 mm tűátmérő/ szuper hosszú hegy
Ajánlott: finom vonalakhoz és részletgazdag munkákhoz
Kompatibilis minden Cheyenne típusú géphez, markolathoz! A termék jelenleg csak a meghirdetett darabszámban érhető el, viszont mivel nem csak a vaterán értékesítünk, így ez változhat!
A várható szállítási idő 1-3 munkanap, melyet az Ön által választott fizetési mód határoz meg! Amennyiben a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
C1205RLXT-1;

Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 12:40 .

Samsung WB352F digitális, wifis fényképezőgép féláron! - Jelenlegi ára: 36 000 Ft

Kihasználatlanság miatt, havonta egyszer feltöltött akkumulátorral, nagyon jó állapotban megőrzött (karc és pormentes, mindig tokban tartott - 500 kép sem készült vele) Samsung WB 350F digitális, wifis fényképezőgép 8Gb-os mikro SD kártyával valamint tokkal és leíréssal együtt eladó féláron!
Garanciát vállalok rá ( 3 hónap)
Szín : fekete
Kiemelek pár adatot de a teljes adatlista megtalálható a fentiekben.
Wi-Fi vezérlő NFC-vel, Baby Monitor, Optikai képstabilizátor, Full HD videófelvétel,  távirányítható okostelefonról, érintőképernyős.
Magyar nyelvű nyomtatott 160 oldalas tájékoztatóval.
 A személyes átvételt javaslom, de a vevő felelősségére postázom is. A gondos csomagolásról gondoskodom.
 


Jelenlegi ára: 36 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 12:51 .

Apple Watch 38mm lyukacsos sport szíj, türközkék/fekete - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Gyártó:
Utángyártott
Szállítási idő:
1
Argep. hu Szállítási idő:
Raktáron
Szín:
Fehér
Raktárkészlet:
Raktáron
Apple Watch 38mm lyukacsos sport szíj, türközkék/fekete

Jelenlegi ára: 4 590 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Praktikus csiptethető LED lámpa - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5hét szállítási idővel. A postaköltség 895 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Sapkára is tehető, de önmagában is használható!
1 db 5 soros/csomag
Minden 1 ft!
dg/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-27 12:34 .

Torx bit fejek 12db - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Eladó egy 12db-os Torx bit fej készlet.
Sosem használt.
Hossza: 50mm
Méret: T5, T6, T7, T8, T9, T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40

Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 14:27 .

55655 - Elemes szúnyog- és bolhariasztó - Jelenlegi ára: 4 550 Ft

55655 - Elemes szúnyog- és bolhariasztó
Az innovatív elemes szúnyog- és bolhariasztó az Isotronic kiváló terméke. Elemmel működő, hordozható és rendkívül hatékonyan alkalmazható pókok és csótányok elriasztására. A készülék maximális hatékonysággal tartja távol a ház körül előforduló állatokat, melyek nem kívánatosak az Ön számára. Ideális sportoláshoz, futáshoz, biciklizéshez, sétáláshoz, illetve bármilyen szabadidőben eltöltött tevékenységhez. Univerzális és mobilis felhasználási lehetőségeket nyújt mindenki számára. A készülék installálásával többé nem kell aggódjon nem kívánatos állatok előfordulásától közvetlen környezetében. Ez az új ISOTRONIC termék azonnal használható bármilyen területen, alkalmazásához semmilyen áram, kábel, illetve komplikált összeszerelés nem szükséges.
Tápáramellátás:
2 x AAA Micro (nem tartozék)
Frekvenciatartomány:
7 kHz ± 10%
Hatókörzet:
30 m2 zárt helyiségben, 6 m körben a szabadban
Fény:
LED ON/OFF
Üzemi hőmérséklet:
-20C°-tól +50C°-ig
Üzemi páratartalom:
≤ 90% rel.
Tárolási hőmérséklet:
-5C°-tól +50C°-ig
Tárolási páratartalom:
≤ 90% rel.
Átvétel személyesen Várpalotán, vagy postázni tudom.
Többi termékem:  kkker100 
Információk:
Korábbi értékeléseim:  100% pozitív visszajelzés

Jelenlegi ára: 4 550 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 02:15 .

III Béla rézpénze szép patinával 2 - Jelenlegi ára: 1 Ft

III Béla királyunk rézpénze. A képen látható állapotban.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-03 19:32 .

Szám fólia lufi 35cm 2-es piros - Jelenlegi ára: 230 Ft

Új piros metál színű fólia szám lufi.
2-es szám
Méret : 35cm 
A csomagban található 1db fujószál.
Minden termékünk készleten van , így azonnal tudjuk küldeni.


Jelenlegi ára: 230 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 13:56 .

BGS-2283 Dugókulcs készlet 172 részes 1/4" + 3/8" + 1/2" - Jelenlegi ára: 52 283 Ft

A BGS technik? németországi székhelyű professzionális minőségű autóipari célszerszámokat gyártó vállalat. Jellemzően strapabíró alapanyagból készült, minőségi és tartós autójavító kéziszerszámokat, műhely felszereléseket és autójavító célszerszámokat gyártanak. A BGS által gyártott autójavító szerszámok választéka több tízezer féle szerszámot jelent. Szinte minden autótípushoz találhatunk BGS célszerszámokat. Minden BGS szerszámra törés garancia érvényes, ami azt jelenti hogy rendeltetés szerű használat mellett eltört, lecsorbult vagy deformálódott szerszámot kicseréljük. A BGS szerszámokat mindennapos ipari felhasználásra készült szerszámokat gyárt,  így ez nem kizáró ok a garancia érvényesítésében. A BGS hatalmas raktárkészlettel rendelkezik, mely folyamatosan bővül...
Króm-vanádium acélból készül.
A készlet tartalma:
1/2"-os hajtószár, dugófejek és kiegészítők:
1 darab racsnis hajtószár
1 darab hosszabbító szár: 125 mm
1 darab hosszabbító szár: 250 mm
1 darab univerzális csuklós adapter + összekötő
2 darab dugófej gyújtógyertyához: 16 mm és 21 mm
1 darab 5/16"-os bit adapter
17 darab dugófej: 10-32 mm
5 darab hosszított dugófej: 16 - 17 - 18 - 19 - 22 mm
2 darab E-Torx dugófej: E 20-24
3/8"-os hajtószár, dugófejek és kiegészítők:
1 darab racsnis hajtószár
1 darab hosszabbító szár: 125 mm
1 darab univerzális csuklós adapter
1 darab dugófej gyújtógyertyához: 18 mm
10 darab dugófej: 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 mm
6 darab hosszított dugófej: 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 mm
6 darab E-Torx dugófej: E10-11-12-14-16-18
1 darab 5/16"-os bit adapter
1/4"-os hajtószárak, dugófejek és kiegészítők:
1 darab racsnis hajtószár
1 darab csúsztatható T-hajtószár
1 darab hosszabbító szár: 50 mm
1 darab hosszabbító szár: 100 mm
1 darab univerzális csuklós adapter
1 darab markolat bitfejhez és dugófejhez
13 darab dugófej: 4 - 4. 5 - 5 - 5. 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 -14 mm
7 darab hosszított dugófej: 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 mm
5 darab E-Torx dugófej: E4-5-6-7-8
30 darab bitfej
1 darab bit adapter
Bitek és kulcsok:
20 darab 1/4"-os bit
24 darab 5/16"-os bit
7 darab imbusz kulcs: 1, 2 - 5 mm


Jelenlegi ára: 52 283 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Fitbit Versa szilikon sport szíj, fehér - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Gyártó:
Utángyártott
Szállítási idő:
1
Argep. hu Szállítási idő:
Raktáron
Szín:
Fehér
Raktárkészlet:
Raktáron
Fitbit Versa szilikon sport szíj, fehér

Jelenlegi ára: 4 590 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

MOZAIK KIRAKÓ JÁTÉK, PLAYMAIS 2300 DB-os, ÚJ - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Fejleszd mókásan a gyermeked kreativitását ezekkel a színes mozaik játékokkal!
Ráadásul nyugodt szívvel játszhattok vele, hiszen teljes mértékben biológiailag lebomló anyagokból készült, így teljesen ártalmatlan az egészségre és a környezetre. Segíti a finommotorika fejlődését és bátorítja a kreatív gondolkodásmódot. Mindemellett pedig hozzájárul a gyermek kézügyességének fejlődéséhez is. S egészen biztosan óriási sikerélményt fog a gyermekednek nyújtani, hiszen nagyon könnyű vele játszani és alkotni.  
Hogyan működik?
Nedvesítsd be, ragaszd össze, modellezz!
A PlayMais® újraformázható, összenyomható, vágható, gyakorlatilag bármilyen formára alakítható.
Azáltal, hogy kicsit benedvesíted a felületét, a darabokat össze tudod ragasztani.
Tapaszd papírra, kartonra, üvegre, vagy akár cserépre is.
Termék tulajdonságai
Kiknek ajánljuk: fiúknak, lányoknak
Hányan játszhatják: 1 fő
Korosztály: 3 éves kortól 6 éves korig
Gyártó: PlayMais
Származási hely: Németország
Csomagolás: karton doboz
Anyag: természetes alapanyag
Egy kevés víztől összetapad
Könnyen formázható
Segíti a finommotorika fejlődését
Bátorítja a kreatív gondolkodásmódot
Segíti a gyermek kézügyességének fejlődését
Tanító jellegű
Természetes és környezetbarát termék
Egyszerű és szórakoztató
A játék tartalma
2300 db formázható elem
6 db díszíthető mintalap
formázáshoz használatos kendő

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 20:27 .

Street Active Bubble tolltartó 22x1x10cm - Jelenlegi ára: 1 090 Ft

Ovális tolltartó cipzáras záródással, oldalán praktikus fogantyúval. Mérete: 22x1x10cm. Válaszd ki termékeink közül a színben hozzá illő iskolatáskát is!
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 1 090 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 16:59 .

Törlőkendő, mikroszállal, VILEDA "Colors" - Jelenlegi ára: 2 705 Ft


Törlőkendő, mikroszállal, VILEDA "Colors"
Termék azonosító: 324874
A Vileda Mikroszálas színes törlőkendő szárazon és nedvesen is tökéletesen használható.
A rendkívül nedvszívó képességű kendő divatos, fiatalos színekben kapható.
60 fokon mosható, hasonló színű anyagokkal.
Kiszerelés: 8 db/csomag
Mennyiség: 8 db / csom(Egységár: 338. 13 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 2 705 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Öntapadós spanifer - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Öntapadós spanifer
? Extra erős öntapadós csat
? Garantált rögzítés a csomagjaidnak
? Nem karcol, nem hagy nyomot az autód felületén
Az öntapadós spanifer, hétköznapi használatra tervezett, extra erős öntapadós csattal. A fogókar műanyag bevonatot kapott a biztonságos fogás érdekében. A horgony 50 kg-ig képes kitartani, amely utazás során megkönnyítheti a nagyobb csomagok rögzítését, és szállítását. Az öntapadós csat annyira erős, hogy garantált tartás biztosít a csomagjaidnak mindezt ügy, hogy nem karcol és nem hagy nyomot a kocsid felületén.
Főbb jellemzők:
- Teherbírás: 50 kg-ig
- Extra erős öntapadós csat


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Quechua- szürkésbarna bélés nélküli cargo túranadrág 50 - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Hibátlan állapotú, szürkésbarna színű, bélés nélküli vékony polyamide anyagú, zippzáros záródású kényelmes túranadrág, comboknál zsebekkel. Comboknál a zsebek tépőzárasak. Mérete 50-es, hibátlan állapotú.
Derék 2x52cm, csípő 2x69cm, combtő 2x39cm, szár 2x24cm, ülep elől 3cm, hátul 43cm, belső hossz 92cm, teljes hossz 114cm.
Kérlek olvasd el a "Saját oldam" információit, és annak tudomásául vételével licitálj. Köszönöm.

Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 22:15 .

2018. június 25., hétfő

Vtech +Babysense csomag - Jelenlegi ára: 69 990 Ft

Babysense 7 légzésfigyelő és Vtech BM3200 videós bébiőrző csomag.
Babysense 7 légzésfigyelő:
A Babysense 7 légzésfigyelő a Babysense 5 légzésfigyelő utódja. A készülék folyamatosan figyeli a baba légzéshez kapcsolódó mozgásait. Figyelmeztet, ha a légzőmozgás megáll, vagy rendszertelenné válik. Ez teljes nyugalmat biztosít Neked abban, hogy azonnal tudni fogod, ha a babádnak szüksége van rád. Jellemzők: állandó felügyeli a baba mozgását és légzését. Akusztikus és vizuális riasztás, ha a légzés megszűnik több, mint 20 másodpercre, vagy ha légzésszám lelassul kevesebbre, mint 10 légzés percenként. Biztonságos és integrált rendszer: A monitor egység csatlakoztatható az érzékelő padhoz melyek a matrac és kiságyrács vagy ágyalap között találhatóak. A rendkívül érzékeny érzékelő közvetlenül nem érintkezik a babával. Csecsemőt mozgásában semmilyen módon sem korlátozzák vagy akadályozzák. A passzív érzékelő teljesen biztonságos, nem bocsát ki semmilyen sugárzást. Babysense-szet a baba nem látja és nem is érzi, a készülék mégis érzékel minden baba által keltett légzést és mozgást. működése: 4db AA elem (nem tartozék) - klinikai és otthoni felhasználhatóság, - légzésszámláló funkció, - továbbfejlesztett mozgásszűrő, - riasztás alacsony légzésszám, és légzőmozgás-kimaradás esetén, - automata érzékenység-beállítás, - normál- vagy fokozott-érzékenység, életkori jellemzőkhöz igazodva, - speciális monitor-rögzítés rövid kábeltechnikával, a fulladások megelőzésére, - többszínű LED-es visszajelző - teljes matracfelület érzékelés Ameddig a baba nem tud önállóan helyet változtatni, addig egy szenzorpadot kell használni , amikor már önállóan képes helyet változtatni az ágyban, akkor kell a második szenzorpadot is beiktatni. Orvostechnikai eszköz: CE0459 Egészségpénztárra elszámolható Készülékre 24 hónap garancia vonatkozik! Figyelem! A készülék nem helyettesíti a felnőtt általi gondoskodást, nem tud újraéleszteni!
BM3200 Videós babaőrző:
2, 4 GHz-en működő videós babaőrző, FHSS „ WI-FI barát” technológiájú készülék Hatótávolsága: maximum 300 méter (nyílt terepen) Szülői egység kijelzője 2, 8" coll átmérőjű színes LCD kijelző Kamera egység beállítása manuálisan 2x-es digitális zoom Összesen 4 kamera egységre bővíthető Több kamera egység egyszerre való használatakor képernyőmegosztás Automatikus, infravörös éjszakai fény mód a kamera egységen Kétirányú kommunikáció 6 fokozatú hangerőszabályozás Rezgő funkció a szülői egységen Hőmérséklet kijelzés a szülői egységen (gyermek egységen mér) 5 féle altatódal lejátszás, szülői egységről indítható Elemgyengeség kijelzés, gyenge akkumulátor figyelmeztetés Fotóállvány kompatibilis a kamera egység, alján fotóállvány menet Falra szerelhető babaegység, tartozék fali tartó. Működtetés: Szülői egység: hálózatról vagy akkumulátorról, 3, 7V 950mAh Li-Polymer újra tölthető akkumulátor tartozék Babaegység működtetése elemről (AA típ., nem tartozék), vagy hálózatról Babaegység elemes működtetése esetén, ha az elemek merülnek, a szülői egység kijelzőjén jelzi a szülőknek, hogy merül az elem. Készülékre 3 év garancia vonatkozik, mely a tartozék akkumulátorra nem érvényes.
A BM3200 videós babaőrző 4 kamera egysére bővíthető, így több szobában is használható egy szülői egységgel.


Jelenlegi ára: 69 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 12:41 .

Autós ülészseb - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Autós ülészseb
Számolj le az autóban elkallódott tárgyakkal, vagy a gyerekek szanaszét hagyott játékaival. Legyen az autód rendezett, és rendszerezd egyszerűen, könnyedén a cuccaidat az autós ülészsebbel, ami praktikus kialakításával szinte mindennek helyet biztosít. A többfunkciós ülészseb nagy tárhellyel rendelkezik, így alkalmas a magazinok, CD-k, telefonok, játékok, írószerek vagy egyéb kisebb-nagyobb tárgyak tárolására. 6 különböző zsebbel rendelkezik, így biztosan mindennek megtalálod a helyét. Az ülészseb erős, masszív, ugyanakkor olyan szövetből készült, amely nem tesz kárt, és nem karcolja meg az autóülést, de rendkívül stabil, így garantáltan elbírja a tárolt dolgaid.
Könnyen felilleszthető az ülés hátuljára, valamint hordozható is, ezért bármikor kiveheted és áthelyezheted, dizájnos kialakításával és kinézetével pedig az autód tökéletes kiegészítője lesz.
Hasznos tudnivalók a Deréktámaszról:
? Rendszerezi autós kellékeidet, így mindig egy kellemes környezet vesz majd körül.
? 6 különböző zsebének köszönhetően, minden holmidnak helyet biztosít.
? Anyaga meggátolja, hogy kárt tegyen az ülésben.
? Mérete 39. 5 x 56 cm
? Dizájnos alakja harmonikus megjelenést kölcsönöz az autósnak.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Barbie világítós görkorival- Barbie Video Game Hero - Jelenlegi ára: 665 Ft


 
 
 
Üdvözöllek az aukción
Mindenkinek szeretnm felhívni a figyelmét hogy megújúltunk. Termékeinket az USA-ból hoztuk be a Toys "R" US játék lánc és a Baby "R" Us babafelszerelési áruház termékeit forgalmazzuk.
A termékek általában csomagolássérültek, ha egyéb hibájuk is van, azt az aukcióban jelzem
 
Az aukció tárgy egy   barbie video game hero baba
világító gőrkoriban
irányíthatod Barbie-t
 
Katalóguskép illusztráció
 Kérlek figyelmesen olvasd el a saját oldalamon leírtakat, ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok
licitálás feltétele az "saját" oldal elolvasása, a vevő a licitjével automatikusan elfogadja az ott írtakat.
Aukciót nem zárok le, ne is kérjétek!
 
 


Jelenlegi ára: 665 Ft
Az aukció vége: 2018-07-02 19:55 .

PHILIPS 9430 DRC MK II RITKA HANGFALPÁR - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

AZ ÁR EGY PÁRRA ÉRTENDŐ
MINDEN HANGSZÓRÓ HIBÁTLAN ÉS JAVÍTÁS MENTES
IGAZI RETRO DARAB
ÁLLAPOTA A  FOTÓK   SZERINT
HIBÁTLAN MŰKÖDÉSSEL FIX ÁRON AZONNAL ELVIHETŐ
CÉGTŐL VÁSÁROL TERMÉKEIMRE SZÁMLÁT , GARANCIÁT ADOK.

Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 21:11 .

Lord of the Rings The Fellowship of the Rings (PS2) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Az aukció tárgya a képen látható termék.
PAL-os(európai).
A vásárlás menete:
A termék megrendelése után 2db e-mailt fog kapni, amiben minden vásárlással kapcsolatos információ megtalálható, akár személyesen, akár postai úton szeretné átvenni.
Személyes átvételre kizárólag üzletünkben van lehetőség!
Utánvétellel nem postázunk!
Minden terméket kizárólag ajánlottan és bélelt borítékban adunk fel(kivéve a csomagként küldendőket).


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 19:30 .

benzines fűkasza MAC 65 SL bontásra,javításra - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

MAC 65 SL   HIBÁS benzines fűszegélynyíró  eladó!!
MEGKÉREK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT, ALAPOSAN NÉZZE MEG A KÉPEKET! HIBÁSKÉNT, FIX ÁRON ÁRULOM, GARANCIÁT NEM TUDOK ADNI RÁ!!!
Minden kasza gépcsere akcióból származó HIBÁS, ÁT NEM VIZSGÁLT gép.. VALAMI HIBÁJA BIZTOSAN VAN!!!
ELADÓ JAVÍTÁSRA, vagy BONTÁSRA... kinek MI A JOBB.
A SZÜKSÉGES ALKATRÉSZEK KISZERELÉSE UTÁN ITT A VATERÁN TOVÁBBÉRTÉKESÍRHETŐ A MARADÉK!
A nagyjából egyben lévő gépeket EGYBEN ADOM EL. NEM BONTOM MEG!!!
Posta súly szerint 50% felárral viszi a túlméretesség miatt!!!
Számlásan árulok, ALKU NEM ÉRDEKEL!!!
NÉZZEN SZÉT A GALÉRIÁBAN IS!!!

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 11:28 .

Univerzális biztonsági steck- és munkalámpa - Jelenlegi ára: 1 830 Ft


Univerzális biztonsági steck- és munkalámpa
Váratlan defekt vagy motorhiba a sötétben? Ilyen bosszantó események bármikor történhetnek veled is – ez az univerzális biztonsági steck- és munkalámpa pedig pontosan az ilyen helyzetekre lett kitalálva. Csak tedd be a kesztyűtartóba, és amikor szükséged van rá, használd!
 
A mágnesesen rögzíthető munkalámpa stabil megvilágítást biztosít, míg elhárítod a problémát, de akár jelezhetsz is a vörös vészvillogó funkcióval, hogy folyamatosan biztonságban tudd magad.
 
Szabadulj a szorult helyzetekből, törd ki az ablakot, vágd el a beszorult biztonsági övet a stecklámpán található ablaktörővel vagy biztonságiöv-vágó pengével!
Tulajdonságok:
– funkciók:
– stecklámpa
– elemlámpa
– vészhelyzeti villogó led lámpa
– ablaktörő fej
– biztonságiöv-vágó penge
– mágneses rögzítés
– hosszúság: 19, 5 cm
– 3 db AA ceruzaelemmel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 3 190 Ft
Akciós ár:
1 830 Ft


Jelenlegi ára: 1 830 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 13:23 .

Újszülött horgolt Baba jelmez fotózáshoz-több fajta, több szín - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Üdvözöllek az Oldalamon Kedves Látogató!
Vásárlás előtt kérlek olvasd el!
A rendelés leadása után kérlek minél hamarabb vegyük fel egymással a kapcsolatot. A termék leütésekor általában aznap, de legkésőbb másnap írok egy e-mailt amiben tájékoztatást küldök a rendelés részleteiről.
A terméket előre utalás után rendelem meg, utánvétre és személyes átvételre nincs lehetőség!   Több darab rendelése estén a postaköltség is többszöröződik, tehát nem összevonható, mert a külföldi forgalmazó így küldi a vám miatt. Egyéni kedvezmény lehetséges darabszámtól függően!  
A csomag(ok) külföldről érkeznek, így a szállítási időt 3-4 hétre kell kalkulálni.  Extrém esetben, illetve ünnepi időszakban a szállítási idő kitolódhat a posta túlterheltsége miatt.
 A rendelés feldogozása után elküldöm a csomag nyomonkövetési számát és az oldalak linkjét ahol követhető az útja. Ha nem áll rendelkezésre nyomonkövetési szám, akkor egy várható érkezési időpontot adok meg.
Amennyiben a hosszú szállítási idő miatt kétségeid lennének, nem kell aggódnod! Probléma esetén vagy visszafizetem a teljes utalt összeget, vagy újrarendelem a terméket. Ezt Te döntöd majd el!
Kérlek a méretet körültekitően válaszd meg a leírás alapján, mert cserére nincs lehetőség!!!!!  
Rendeléskor a megjegyzésben kérem feltüntetni a választott méretet és színt!
Kérlek a postaköltséget vedd figyelembe!  (További információ a Szállítási és garanciális feltételek menüpont alatt. )
Kérlek az értékelést csak akkor add le, ha megkaptad a terméket!
Köszönöm szépen : )
További Termékeim Megtekintéséhez Kérlek Kattints IDE

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 10:25 .

Üveggyöngy matt 8 mm 40 cm szál - Jelenlegi ára: 250 Ft

Matt, jeges hatású üveggyöngy.
A képen látható gyöngyökből ékszereket készíthetsz.
A megadott ár 40 cm hosszú üveggyöngyre vonatkozik.
Nyaklánc, fülbevaló, karkötő készítéshez ajánlom!
Szín: mindig a képen látható színt kínálom eladásra
Méret: 8 mm


Jelenlegi ára: 250 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 12:03 .

-Beados utántöltő hercegnős - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

 
A termék új eredeti csomagolásban van!
 Mint a képen!
Kérdezzen bátran, minden kérdésre a lehető legrövidebb időn belül válaszolok.
Termékeim nagy része TV reklámokból ismert termék, illetve a képek magukért beszélnek, ezért részletes termékleírást csak az újdonságoknál, illetve egyedi termékek esetében készítek.
Csak készleten lévő terméket hirdetek meg.
 Termékeim újak, nagykereskedésekből származnak.
Fotógarancia
A feltöltött képeket a felkínált termékről magam készítettem
Személyes átvétel lehetséges Budapesten a XVII. kerületében fix helyen majdnem minden nap egyeztetett időpontban, melyet a visszaigazolásban részletesen feltüntetek.
 
Az utalás beérkezését az értékelés elkészítésével jelzem.
Postázási napok: keddtől péntekig.
A beérkezett utalások alapján általában aznap, de legkésőbb másnap postára adom a megvásárolt terméket, vagy termékeket.
Csomagküldés: Postai díjszabás szerint bármely ajánlott, illetve csomagküldési lehetőséggel. Irányadó: termék súlya csomagolással együtt, és méret alapján .
( Postai előírások: pl max hossz méret)
Nagyobb értékű termék esetén ajánlom az időgaranciás, biztosított csomagküldés lehetőségét. Semmilyen csomagolási költséget nem számolok fel
Utánvételes, illetve rózsaszínű csekken bankszámlára történő fizetés lehetősége kizárva
Legcélszerűbb, leggyorsabb, valamint legolcsóbb a CIB, vagy BBRt fiókban számlaszámra történő befizetés, melyekről azonnal értesítést kapok.
Csomagot csak a vételár kiegyenlítése után küldök.
Amennyiben több terméket rendel egyszerre postaköltséget takarít meg.
Kérem nézze meg többi termékemet is, olvassa el saját oldalam.
Jó böngészést, sikeres licitálást!


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 13:25 .

4 különböző színű csillámpor szett műköröm csillám tetoválás készítéséhez AKCIÓS - Jelenlegi ára: 360 Ft

Apró, finom szemcsés csillámpor tégelyben, dobozban, 4 szín 1 csomagban, a képen látható színekben , Műkörömhöz és csillámtetováláshoz is megfelelő. A termék originált, a fotó saját készítésű!
Az ár a 4 darabos szettre vonatkozik
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN!
Megrendelést követően automatikusan megkapod a vaterától e-mailben az átutaláshoz szükséges adatokat.           
Ha 6. 000, -Ft feletti összegben vásárolsz termékeimből, akkor postaköltséget nem kell fizetned, ingyen ajánlott postával teljesítem megrendelésed!
 


Jelenlegi ára: 360 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 19:11 .

vákuumos akváriumtisztító - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Egyszerűen használható, tisztító szivattyú, beépített szűrővel az akvárium tisztításához
Csőhossz: kb. 1. 7m
Anyag: műanyag
Szín: fehér-kék

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 20:12 .

1 csomag 100 dolláros szalvéta - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ kb 3-5HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
com/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-26 15:11 .

Ködlovas - Sándor Iván - Jelenlegi ára: 540 Ft

Ködlovas - Sándor Iván
Borító tervezők: Kolozsváry Bálint
Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás éve: 1983
Kiadás helye: Budapest
ISBN: 9631523438
Kötés típusa:: egészvászon, kiadói borítóban
Terjedelem: 305 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 13. 00cm, Magasság: 18. 50cm
Súly: 0. 31kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerület, IX. kerület,   Baja, Balatonfüred, Békéscsaba , Debrecen Dunaújváros,  Eger, Gyöngyös , Győr,   Kecskemét, Mátészalka,   Miskolc,   Nyíregyháza , Pécs, Sopron, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**9015836**)]

Jelenlegi ára: 540 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 14:42 .

ARADSZKY LÁSZLÓ kollekció 13 darab SP-- közös éneklés ALBERT FLÓRIÁNNAL (FTC) - +3db LP - Jelenlegi ára: 10 000 Ft


A képen látható állapotban,
Magyar és külföldi előadók..... .
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Licittörléssel nem foglalkozom.
Csak postázom, kérlek, ennek tudatában tedd meg ajánlatodat.
Foxpost, MPL lehetséges.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Folyamatosan töltök fel lemezeket, kísérd figyelemmel.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 10:38 .

State Of Emergency PS2 Játék - Jelenlegi ára: 980 Ft

Eladó State Of Emergency PlayStation 2 Használt Játék!
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.


Jelenlegi ára: 980 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 13:54 .

-Szívfüzér - Jelenlegi ára: 690 Ft

 
A termék új eredeti csomagolásban van!
 Mint a képen!
Kérdezzen bátran, minden kérdésre a lehető legrövidebb időn belül válaszolok.
Termékeim nagy része TV reklámokból ismert termék, illetve a képek magukért beszélnek, ezért részletes termékleírást csak az újdonságoknál, illetve egyedi termékek esetében készítek.
Csak készleten lévő terméket hirdetek meg.
 Termékeim újak, nagykereskedésekből származnak.
Fotógarancia
A feltöltött képeket a felkínált termékről magam készítettem
Személyes átvétel lehetséges Budapesten a XVII. kerületében fix helyen majdnem minden nap egyeztetett időpontban, melyet a visszaigazolásban részletesen feltüntetek.
 
Az utalás beérkezését az értékelés elkészítésével jelzem.
Postázási napok: keddtől péntekig.
A beérkezett utalások alapján általában aznap, de legkésőbb másnap postára adom a megvásárolt terméket, vagy termékeket.
Csomagküldés: Postai díjszabás szerint bármely ajánlott, illetve csomagküldési lehetőséggel. Irányadó: termék súlya csomagolással együtt, és méret alapján .
( Postai előírások: pl max hossz méret)
Nagyobb értékű termék esetén ajánlom az időgaranciás, biztosított csomagküldés lehetőségét. Semmilyen csomagolási költséget nem számolok fel
Utánvételes, illetve rózsaszínű csekken bankszámlára történő fizetés lehetősége kizárva
Legcélszerűbb, leggyorsabb, valamint legolcsóbb a CIB, vagy BBRt fiókban számlaszámra történő befizetés, melyekről azonnal értesítést kapok.
Csomagot csak a vételár kiegyenlítése után küldök.
Amennyiben több terméket rendel egyszerre postaköltséget takarít meg.
Kérem nézze meg többi termékemet is, olvassa el saját oldalam.
Jó böngészést, sikeres licitálást!

Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 21:12 .

JBL Synchros E30 fejhallgató - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Eladó a képeken látható bontatlan JBL Synchros E30 típ. fejhallgató mikrofonnal. 1 évig garanciás.
Átvehető Csömörön, esetleg Duna Pláza,  vagy postázom.

Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 14:41 .

Jégpohár készítő készlet / 12 db party pohár forma - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Jégpohár készítő készlet
(Nem) csak 18 éven felülieknek!
Te el tudnál képzelni egy Jagermaistert melegen? Ezzel a készlettel pillanatok alatt lehűtheted az "itókádat" és megalapozhatod egy buli hangulatát - legyen szó egyetemi partyról, házibuliról, vagy születésnapról.
Ne szórakozz a csodálásukkal túl sokáig, minél hamarabb töltsd meg, Becherovkával, Unicummal, Whiskeyvel, vagy akár málna szörppel, vagy ezek keverékével, illetve amivel csak akarod és már nyomhatjátok is az arcotokba! Egyedi, különleges, vicces ajándék bulikra, partikra. A készlet tartalma: 12 db jeges pohár forma higiénikus záró kupakkal, valamint 1 db tálca.
PÁr jÓ tanÁcs:
- Mosogató gépben nem mosható és poharak sem!
- Ne töltsd csurig a formát, mert fagyásnál lenyomja a kupakot, vagy elrepedhet a forma!
- Ha nem jön ki könnyen a formából, ne feszegesd, mert eltörhet, inkább engedj rá kicsi meleg vizet
- Űrtartalma kb. 30-40 ml
- Megszínezheted ételfestékkel vagy szörpökkel, gyümölcslevekkel
- Mindig tarts készenlétben párat egy zacskóban, hátha szükség lesz rá
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk.
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár:
1 990 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 04:25 .

Életben maradtak * Piers Paul Read - Jelenlegi ára: 500 Ft

300 oldal
"Négyezer méternél is magasabban az Andok kietlen hómezején. Élelem, meleg ruha, orvosi segítség sehol. Egy rádiót sikerül rendbe hozniuk. Éppen híreket mond: mivel már semmi remény sincs, hogy a Fairchild uruguayi repülőgép szerencsétlenségét bárki is túlélhette, a roncs keresését nem folytatják tovább... 1972. októberében az uruguayi Keresztény Öregfiúk rögbicsapata bérelt repülőgépen ötfőnyi személyzettel és számos szurkolóval útnak indul Chilébe, hogy néhány meccsen megmérkőzzék az ottani Öregdiákok csapatával. A rossz látási viszonyok miatt a gép az Andok egyik csúcsába ütközött, szárnya, farka letörött, a roncs pedig lefele száguldott a havas lejtőn, majd nagy zökkenéssel megfeneklett a hómezőn. A pilóta és több utas szörnyethalt. Néhányan súlyosan megsérültek. Élelmük mindössze ennyi maradt: pár tábla csokoládé, némi gyümölcsíz és néhány tubus fogpaszta. Vizet a napon olvasztottak a hóból. Tizenhatan mégis megmenekültek hetven napi szörnyű szenvedés árán. A páratlan eset híre 1973-ban az egész világot bejárta, és az erről készült drámai feszültséggel teljes könyv számos nyelven eljutott az olvasókhoz. "
Személyes átvétel a Mexikói úti kisföldalatti végállomáson (XIV.  ker. ),
vagy az Oktogonon lehetséges.
Ha ez nem megoldható postán, futárral, csomagautomatába stb... küldöm, banki átutalás után.
Lásd:  Szállítási és garanciális feltételeket.  Utánvéttel nem küldöm.


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 19:46 .

2018. június 24., vasárnap

Opel Kadett D bal fényszóró - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

1979. 08 és 1984. 09 között gyártott Opel Kadett D Hella márkájú bal fényszóró a kerettel.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 13:56 .

94 részes racsnis dugókulcs + csavarhúzó készlet - Jelenlegi ára: 17 990 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
94 részes racsnis dugókulcs és csavarhúzó készlet
Nálatok is sok a szerelni való a ház körül? Máris nekiugranál, de nincs meg a megfelelő eszközöd?
Legyél bárhol, bármikor, ha ez a szerszámkészlet nálad van, akkor szinte bármit meg tudsz javítani. Autószerelőknek kifejezetten ajánljuk, de munkában és otthonodban is egyaránt hasznát veheted.
Egy könnyen hordozható szerszámtáskában kapod tőlünk, a készlet tartalmazza a képen látható eszközöket és kellékeket, a hatlapú dugókulcs fejeket, racsnis karokat, így nem lesz olyan csavar, amit ne tudnál kicsavarni vagy betekerni. A táska tartalmaz még hosszabbító toldó fejeket is, legyen bármennyire is hozzáférhetetlen egy csavar, ezzel könnyedén eléred majd.
Két csuklós fejet is találsz a készletben, ami még tovább könnyíti a dolgodat az esetleges hozzáférhetetlen helyeken, továbbá megtalálható még benne egy kézi csavarhúzó rengeteg egyenes pengélyű, kereszthornyú és belső hatlapú fejjel.
Ha eddig nem volt meg garázsodban a megfelelő szerszám készlet, akkor itt az alkalom!
A csomag tartalma:
- 13 db - 1/4 "Dugókulcs: 4, 4. 5, 5, 5. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 mm
- 8 db - 1/4 " Mély Dugókulcs: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm
- 2 db - 1/4 " Toldat: 50 mm és 100 mm
- 1 db - 1/4 " Rugalmas Toldat: 150 mm
- 1 db - 1/4 " Kardáncsukló
- 1 db - 1/4 " Kúpfogantyú
- 1 db - 1/4 " T-kulcs
- 1 db - 1/4 " Ovális racsnis fogantyú
- 1 db - Bit adapter
- 18 db - 1/2 " Dugókulcs: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 mm
- 4 db - 1/2 " Mély kulcs: 14, 15, 17, 19 mm
- 17 db - 1/4 " Befoglalt Bit kulcs: Hex- 3, 4, 5, 6mm, REG: 4, 5. 5, 7 mm, Phillips No 1, No 2; Poze: No. 1, No. 2; Trox: T8, T10, T15, T20, T25, T30
- 2 db - 1/2 " Toldat: 125 mm, 250 mm
- 1 db - 1/2 " T-M fej
- 2 db - 1/2 " Gyujtógyertya Dugókulcs: 16 mm, 21 mm
- 1 db - 1/2 " Kardáncsukló
- 1 db - 1/2 " Ovális racsnis fogantyú
- 1 db - 5/16 " HEX x 1/2" csatoló
- 3 db - Hex csavarkulcs: 1. 5, 2, 2, 5 mm
- 15 db - 5/16" Bit: HEX: 8, 10, 12, 14mm; REG: 8, 10, 12 mm; Phillips: No. 3, No. 4; Trox: T40, T45, T50, T55
Eredeti ár: 29 990 Ft
Akciós ár:
17 990 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 05:26 .

Csúszásgátló kényelmi betét magassarkúba - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 795 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Fekete, vagy test színben kérhető.
joi/
Minden 1 ft  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-06-26 03:25 .

Canton GLE 420.2 hangfalpár!!! - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

Eladó a képeken látható Canton GLE 420. 2 hangfalpár!
Nagyon szép, megkímélt állapotban!
Kifogástalan működéssel!
A márkától megszokott és elvárható minőség és hangzás!
Jellemzők:
Type Compact speakerEngineering Principle 2-way Bass reflex systemNom. /Music power handling 70 / 130 wattsSPL (1 watt/1m) 86. 5 db (1 W, 1 m)Frequency response 42... 30. 000 HzCrossover frequency 3. 200 HzWoofer 1 x 160 mm (6'), Aluminum (Wave surround)Tweeter 1 x 25 mm (1'), FabricNominal Impedance 4... 8 ohmsDimensions (WxHxD) 17 x 29. 5 x 27 cm
(6. 7' x 11. 6' x 10. 6')Weight 4. 6 kg
Bármilyen jellegű kérdésre nagyon szívesen válaszolok!
Kérem tekintse meg a többi termékemet is!
Megkérném a nyertes licitálót, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot valamilyen formában illetve maximum egy héten belül bonyolítsuk le az adás-vételt, ellenkező esetben újraindítom az aukciót negatív értékelés mellett!

Jelenlegi ára: 38 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-05 21:56 .

Piros színű, 2 mm-es gyöngy 10 g - 60. - Jelenlegi ára: 1 Ft

10 g ezüstközepű, piros színű, 2 mm-es gyöngy.
Népi ékszerkészítő - gyöngyfűző vagyok és az általam már nem használt, évek alatt felgyűlt gyöngyeim - ékszerkészítéshez használt alapanyagaim értékesítem.
Lakás ürítés miatt nagyon sok minden eladó,
válogass még TÖBBI TERMÉKEM között és vásárold meg egy postaköltséggel!
Minden termékemnél az esetleges hibákat jelzem és fotózom is.
Termékek összevárása 2 hetes időközre lehetséges!
Csak ajánlottan, előre utalás után postázok!
1 Ft-os aukciónál személyes átvétel nincs, csak postázás!
Amennyiben 1 héten belül nem jelentkezel, negatív értékelés mellett újra indítom az aukciót!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 17:42 .

SOLIGOR C/D OBJEKTÍV ELADÓ - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Eladó a képen látható Soligor C/D 200mm 1: 3. 5 objektív, körátmérő 58.  
Száma: 17801751
Sajnos nem vagyok hozzáértő, ezért csak a típusával kapcsolatban tudok informálni.
Hibátlan, megkímélt állapotú.  

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 17:12 .

Lego Disney Pirates of the Caribbean: The Video Game - PS3 játék - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó használt PS3 játék, karcmentes, angol nyelvű.  
Sok PS3 játékunk vált eladóvá, nézd meg a többi aukciómat is.  

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 16:57 .

Esterházy Péter: Termelési-regény (kisssregény) - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Budapest, 2006. Magvető Kiadó, a 4. kiadás javított utánnyomása, 428 l.  
Kiadói keménykötésben, eredeti védőborítóval, szép állapotban.
Elől a védőborító jobb felső sarkánál kisebb gyűrődés található.
Méret: 22 x 14, 5 cm


Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 19:43 .

Vákumos tárolózsák - Space bag vákum tároló zsák - Jelenlegi ára: 550 Ft


Vákuumos tárolózsák:
A vákuum technológiának köszönhetően ruhái a lehető legkisebb helyet foglalják el a szekrényében.
könnyel elhelyezhető vákuumos tárolózsák.
A szekrényében végre áttekinthető rendszert alakíthat ki!
A ruhák helyfoglalása 75%-kal csökken!
Vákuumhatás: a szabadalmaztatott szelepeknek köszönhetően egyszerűen, egy porszívó segítségével kiszippanthatja a felesleges levegőt a zsákból.
Könnyen nyitható és zárható speciális zárral.
A tartós,   vákuumos tárolózsákok védelmet biztosítanak a víz, a por, a szagok és a rovarok ellen is.
A tárolózsákokat újra és újra használhatja, és bárhol tárolhatja.
Átlátszó: mindig tudni fogja, hogy melyik csomag mit tartalmaz
Ideális hosszabb utazásokhoz és költözéshez is.
Mit tárolhat a tárolózsákokban?
Tárolja gyűrődés mentesen a kosztümöket, a téli kabátokat és az öltönyöket
Ágyneműit, a paplanokat és a párnákat
Helyezze a használaton kívüli ruhákat a zsákokba, és tárolja gyűrődés mentesen a következő szezonig.
Tartalma:
1 db Space Bag: Mérete: 70x100 cm


Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 15:12 .

Fiat ducato 2002 2.3 jtd, üzemanyag szint jeladó+ szivattyú - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Fiat ducato 2002 2. 3 jtd, üzemanyag szint jeladó+ szivattyú
További alkatrészekért nézz szét az aukcióim között, vagy érdeklődj üzenetben!


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 14:19 .

Sterntaler Katharina Katicás átalakítható plüss hálózsák 90cm AKCIÓS!Nincs Postaköltség Postára! - Jelenlegi ára: 5 800

AKCIÓS!
A gyermekek természetes alvását garantálja!
A körte alakú forma amely több teret ad a lábmozgásnak.
Az oldalirányban nyitható cipzár, megkönnyíti a be-és kikapcsolását a hálózsáknak.
Katicás hímzett mintával, levehtő ujjú vastag meleg hálózsák, minden évszakra ajánlott.
automatikusan szabályozza a hőmérsékletet és a nedvességet, miközben a baba testhőmérsékletét
az optimális tartományban tartja, így Nincs szükség további takarókra
Felső-bélés: 100% pamut
Töltet: 100%polyester
40 ° C-mosható
eredeti csomagolás nélküli ezért újszerű, nem használt
a kép katalóguskép a termékről készült kép!
NINCS POSTAKÖLTSÉG POSTÁRA ADÁSSAL!
CSAK A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK SZERINT KÜLDÖM


Jelenlegi ára: 5 800 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 19:02 .

biztonságtechnikus felszámolásból maradt termékek ,csak egybe ami a képen van mind - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


HAGYATÉKBÓL SZÁRMAZNAK NÉZZE MEG EGYÉBB TERMÉKEIMET IS ÉRDEMES !
A képen látható állapotban!!!! Kérdezzen az eladótól!!! Használt termék!  
Kérem a vásárlás után 1-héttel rendezze a fizetést, ha nem akkor akkor a vásárlástól számított 10-d-ik napon vissza teszem a terméket és automatikusan újra indítom!
VALAKINEK HA PROBLÉMÁJA VAN: UTAZÁS, ÉS BETEGSÉG, TERMÉSZETESEN AZ MÁS!!!
CSOMAGOLÁSI DÍJ NINCS!!!! TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSNÁL EGYEDI KEDVEZMÉNY !!
Mindenkori aktuális Magyar Posta Zrt díj szabását alkalmazom, ami megtalálható a : "www. posta. hu" lapon.
KÉREM HA VAN KÉRDÉSE ÍRJON NEKEM! MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓ ÉRDEKÉT SZEMELŐT TARTVA KÖTÖK ÜZLETET!
NEM KÍVÁNOK SENKIT BECSAPNI, VAGY MEGTÉVESZTENI!!
A postai szállítás megoldható! Vásároljon több terméket és így magának is kedvezőbb az üzlet! Gyöngyösi termék!!! (M3-as mellett)


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 10:16 .

Btwin 10"-os Run Ride 520 - gyerek futókerékpár, bicikli - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

2-4 éves gyerekeknek (85-100 cm), a kerékpáron való egyensúlyozás elsajátításához. Az ezüst Run Ride futókerékpárnak köszönhetően a gyerekek megtanulnak egyensúlyozni a pedálok kezelése nélkül. Masszív váz, gyerekkéz méretéhez illeszkedő fékek és könnyen állítható nyereg.
Kis kézmérethez kialakított fékkar.
Progresszív dobfék.
3, 6 kg
Masszív acél váz.
Defektálló gumiköpeny.
Megkímélt állapotban.
Személyesen Dunakeszin vehető át. Budapesti átvétel egyeztetés után hétvégenként lehetséges.

Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 17:48 .

ÚJ C&A 68-as body / napozó - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

A képen látható, új, cimkés C&A body/napozó, eredeti csomagolásban. Anyaga: 100% pamut. 40 fokon mosható.  
Napozó hossza: 36, 5 cm (kényelmesen nyúlik)
Mellbőség: 22, 7 cm
Szállításnál mennyiségi kedvezmény! 9000 Ft vásárlási érték felett ingyenes szállítás! Nézd meg a többi termékemet is! Folyamatosan töltök fel új dolgokat!

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 04:42 .

Kalitka - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó kalitka 32x30x19cm.
Kisebb méretű papagáj vagy madárka számára.
Levehető tálca tisztításhoz anélkül, hogy kinyitnánk, etetővel, itatóval, csengővel és tükörrel.

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 18:12 .

Harley Davidson gyári embléma króm -fekete új láng - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Harley - Davidson motorokra lángnyelv acél  embléma logó eredeti H-D alkatrész szépen  krómozott, fekete - króm   nem volt még felszerelve. soha, átmérő 85 mm.  
nylonban gyári csomagolásában.  
van még belőle fekete nélküli csak krómozott kivitelben is amely tetszőleges színüre fényezhető.  
Termékeim között sok autó motor alkatrész van a fenti termékből is van még több darab igény szerint.  TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN ENGEDMÉNY.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 07:57 .

Retro óvodás öltözőzsák - Jelenlegi ára: 990 Ft

Kb. 40 éves darab, szép állapotban, nagyon cuki mintával. Rávarrva gomba jel. Ha más a gyerek jele szerintem ki lehet cserélni. Postán maradóra 780ft.

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 16:27 .

Fénymérő, Leningrád 4, kitűnő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Hibátlanul működő, erdeti bőrtokban. Megkímélt, egy cseppnyi túlzással újszerű, tiszta.  
A tok külső mérete: 9 x 6 x 3 cm.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 19:46 .

HOLDPEAK 9V Elem 9V-os alkáli elem mérőműszerekhez, 6F22 - Jelenlegi ára: 406 Ft


Jellemzők
- Alkáli elem. - Feszültség: 9V. - 6F22 kivitel. - Higany és kadmium mentes. - 3 év garancia!

Jelenlegi ára: 406 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2018. június 23., szombat

Lenovo A6000 tok - fekete swedish house mafia - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Egyedi fényképes mobiltelefon tok, amely tökéletesen illeszkedik készülékedhez. Vásárold meg azonnali raktárkészletről.
Amennyiben egyedi fotóval szeretnél tokot készíttetni vedd fel velünk a kapcsolatot és megvalósítjuk elképzelésedet.
Üdvözlettel, egyedihatlapok csapata

Jelenlegi ára: 2 950 Ft
Az aukció vége: 2018-07-15 02:41 .

112L-es bútoros akvárium világítással, hátterezve - Jelenlegi ára: 72 197 Ft

80x35x40cm méretű (112L) akvárium bútorral, gyári műanyag tetővel, beépített világítással (2x18W), hátterezve (beépített szűrőházzal), 6mm-es üvegből.
A bútor 70cm magas, fekete színű.
Szállításban tudunk segíteni, lakóhelyed szerint kérj árajánlatot! Posta, futár az áru törékeny jellege miatt kizárt.
Ha a méret nem megfelelő, nézd meg a többi terméket is, egyedi rendeléseket is elkészítünk.
Igény esetén felszereléseket is (világítás, szűrő, fűtő, stb... ) biztosítunk kedvező áron!
Ha van valamid, ami érdekelhet, CSERE is szóba jöhet (akváriumot, terráriumot nem tudunk beszámítani)!
FONTOS!!! A korábbi negatív tapasztalatok miatt leütés után a  megbeszélt termék vételárának 20%-át 3 munkanapon belül előre kérjük bankszámlára befizetni/átutalni foglalóként, tehát csak    abban az esetben licitálj, ha valóban szándékodban is áll azt  megvásárolni! (a többit személyes átvételkor, kp. -ben rendezzük! ) Ellenkező esetben automatikusan negatívot fogok adni, utólag  semmilyen kifogást nem tudok elfogadni! Köszönöm a megértést, de sajnos nem minden vaterás korrekt fél...                              
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Jelenlegi ára: 72 197 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 09:56 .

A VILÁG LEGSZEBB TANGÓI TANGÓ VÁLOGATÁS CD - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

A képeken látható szép állapotban.
 
A terméket szívesen postázom.
Személyes átvétel: Budapest XIII. Kerület. Kék metró, LEHEL. tér, BULCSÚ utcai kijárat. Szinte bármikor.
Kérem, sikeres vásárlás esetén egy héten belül a postaköltséggel megemelt összeget átutalni szíveskedjenek. Személyes átvételnél is kérem az egy hét betartását.
Egy hét után az árút ismét felteszem és a transz-akciót negatívnak értékelem.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 22:34 .

Quick Neck 1/4" Csatlakozó adapter horog + rögzítse - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

1/4 "csatlakozó adapter horog + csatlakozó adapter csavar anya a kamera pánt
Úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a legtöbb fényképezőgép táskához és nyakpántokhoz.  
Részletek:
1/4 "csatlakozó adapter horog
Anyag: fém
Súly: 26g
Nagy szilárdságú acél, fekete nikkel csatlakozóval
A fényképezőgép vagy a lencse biztonsága érdekében sima, forgatható, pozitív zárral
Rögzítési mód: zárak a hevederhez
A horog hossza 27 mm 
 
Alkalmas:
Alkalmas gyors hevederszíj és fényképezőgép táska számára.
Rögzítse az adapter 1/4 "csavart
Anyag: cinkötvözet
Súly: 15 g


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 06:18 .

Úszómellény ÚJ 15-18 kg - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Splash márkájú SWIM VEST 40 x 30 cm  úszómellény
Célja, hogy magabiztosan megtanuljon úszni a kisgyermek, 3 légkamrával biztonsági szelepekkel.
Ajánlott súly: 15-18 kg-ig  2-3 esetleg 4 éves korig
Teljesen új, bontatlan termék, (csak a fotózásra vettem ki a  dobozából.
Személyes átvétel lehetséges. Postaköltséget csomagolás után tudok mondani.
Kínai gyármány  

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 22:11 .

Avon Incandessence izzadásgátló golyós dezodor, golyós deo - Jelenlegi ára: 319 Ft


AVON Incandessence izzadásgátló golyós dezodor
Új, bontatlan csomagolás 
50 ml
Eredeti ára: 769, - ft 
  Személyesen is átvehető, illetve postán vagy futárral küldöm az aktuális díjszabás szerint.
Ha van kedved nézd meg a többi aukciómat is, mert rengeteg új AVON kozmetikumom, és egyebem is van. Folyamatosan töltöm fel őket.
Több termék vásárlása esetén a postaköltségen spórolhatsz!
Vásárlás után kérlek 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben.
Személyesen lakcímünkön tudom átadni egyeztett időpontban.


Jelenlegi ára: 319 Ft
Az aukció vége: 2018-06-28 18:44 .

0L403 Régi német ékszeres doboz óradoboz - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Szép állapotú ékszer doboz, nyakék vagy óra doboz.
Belsejében felirat:
MÜNCHEN MARIENPLATZ
UHRENHAUSER
Szélesség: 5 cmHosszúság: 23. 5 cmMagasság: 2. 5 cmSúly: 0. 084 kgBelső mérete: 3. 7 x 22. 3 cm
Termékeim között több ékszeres doboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( ékszertartó ékszer tartó ékszerdoboz ékszeres ékszer doboz ékszeresdoboz ékszeres doboz ékszerdobozka ékszer dobozka )

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-28 01:04 .

Wow kártya, bűvész trükk, kellék, KIÁRUSÍTÁS - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Egy bűvész áruház kényszerült bezárásra. Így átlagosan a termékek a beszerzési áruk alatt kerülnek eladásra.
A kellékek mindegyik leírás nélkül kerül eladásra majd pedig e-mail-en keresztül kapja meg a leírást hozzá.
A Mikromágia ászának is nevezik ezt a kis kelléket mivel használata teljesen egyszerű, világos és még a nézőnek és kiadható a kellék ám a trükk, amire képes az csodálatra méltó.
A néző szabadon választhat bármi féle rávezetés nélkül a pakliból akár a lapját is aláírhatja miután majd megtörténik az igazi trükk.
Ajánlott életkor:   12+
Besorolás:  Kezdő
Betanulási idő:  1-2 óra.
Méretek:  7*9cm
A videó amit alább bemutatok még ezt cifrázza is.
https: //www. youtube. com/watch? v=26RdE7CN8U8
Kompatibilis az összes normál index-es bicycle kártyával.
A csomag tartalma: 1db wow card kellék.

Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 17:11 .

DYMO feliratozószalag D1, 9mm, átlátszó/fekete, S0720670 - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


DYMO feliratozószalag D1, 9mm, átlátszó/fekete, S0720670
Termék azonosító: 48595
Feliratozószalag, Dymo D1 Standard
Főbb jellemzők
Több évig eltartható
Leírás
A DYMO D1 szalagok minden felhasználási területen top teljesítményt nyújtanak. Ideálisak etikettezéshez az irodában, üzletben, iskolában vagy útközben. A D1 feliratozó szalagok alkalmasak minden aktuális LabelManager- és LabelPoint feliratozókhoz, LabelWriter DUO nyomtatókhoz és régebbi feliratozókhoz, amelyekhez a D1 szalag kazetták megfelelők.
A DYMO feliratozó szalagokat speciálisan arra fejlesztették ki, hogy a legnagyobb igényeknek is megfeleljen az etikettezésnél az irodában, műhelyben és a kereskedelemben. Jó minősége garantálja a megfelelő tartósságot évekig.
Műszaki adatok
Szélesség: 9 mm
Hossz: 7 m
Felirat/szalag színe: Átlátszó, Fekete
Melyik feliratozóhoz?: LabelManager- és LabelPoint feliratozó géphez, LabelWriter DUO nyomtatóhoz és régebbi feliratozó gépekhez, ami alkalmas a D1 szalagkazettához
Tartalom: 1 db
Típus: D1 (Dymo)Mennyiség: 1 db(Egységár: 5 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Egy Német különleges ritkaság 1966-ból, DIANA 25 sportlégpuska - Jelenlegi ára: 32 000 Ft


Ritka sportfegyverek gyűjtői számára!
Fellelt állapotban lévő, működőképes antik sport légpuska. A huzagolása tökéletes, a rugója erős, a tömítése nem ereszt. A felületén enyhe korrózió. Én nem mertem hozzányúlni nehogy nagyobb kárt okozzak. Sajnos a hátsó irányzéka hiányzik.
A gyártási év a fegyver bal hátsó részébe a dugattyúházba van beütve (Made in Germany 08. 66. ).
Ez a puska még abból az időből származik, amikor a Diana még nem kezdett spórolni a fém alkatrészekkel, ezeket a Dianákat még szinte az örökkévalóságnak tervezték.
Hagyományos csőletörős nyílt irányzékos rugós légpuska. Relatív kis súlya, és masszív mérete alapján ideális kézreálló fegyver kezdőknek, gyerekeknek és manapság gyűjtőknek.
A képeken látható állapotban postázom, illetve személyesen megtekinthető a lakcímemen.
Egyéb infó: Használt sportcikk
Méretek: Teljes hossz: 965 mm Csőhossz: 410 mm Súly: 2, 6 kg Kaliber: 4, 5 mm Teljesítménye: 6 J (150 m/s). Lövet: 1 lövetű, diaboló lövedékkel Sütése: SA; nyomáspontos.
Postaköltség: ha utalod az árát mindössze 1200Ft.
Post cost in europe, with bank transfer payment 35€.
Kedves Érdeklődő! Kérlek csak valós vásárlási szándékkal,
és fizetési képességgel licitálj, és csak akkor ha elolvastad a vásárlási feltételeket!
Kattints a segítség menüpontra!
Postai utánvételt csak minimum 20 pozitív visszajelzés fölött kérhetsz.
Kivétel a törzsvásárló!
Ha szeretnél e-mailben értesülni minden új aukciómról, kattints IDE , vagy az alábbi ikonra!


Jelenlegi ára: 32 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 13:11 .

Fossil Q Marshal 2gen FIXFTW2107M Dummy karóra - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fossil Q Marshal 2gen FIXFTW2107M Dummy karóra. Új! Az óra nem működő óra, csakis bemutató, kirakatóra. Gyűjtőknek, vagy akik vagánykodni szeretnének vele, nekik ajánljuk! A 22mm-es szíj használható!
Garancia: Nincs!
Tartozék: Nincs!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-06-30 21:58 .

Esperanza EBG004B trimmer orr és a fülszőr - SPIKE - Jelenlegi ára: 494 Ft

Gyártó:
ESPERANZA
Esperanza EBG004B trimmer orr és a fülszőr - SPIKE

Jelenlegi ára: 494 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Régi matchbox Honda Motor Cicle & Trailer =E= - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... .

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-13 20:06 .

A nagy Lebowski (1998) BLU-RAY szinkron ÚJ! Coen - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

A  nagy Lebowski (1998) 
BLU-RAY
A Coen testvérek klasszikusa
Feknis külföldi kiadás - Magyar 5. 1 szinkronnal és felirattal is.
Állapot:  Új, bontatlan
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
Jeff Lebowski maga a velünk élő történelem. Ugyan már 1991-et írunk, de ő megmaradt ugyanannak a hippinek, aki a hatvanas években volt - talán egy kicsit pocakosabb, talán egy kicsit lassabb, de cseppet sem ambíciózusabb, mint három évtizeddel korábbi önnmaga. Nincs munkája, de nem is nagyon keres. Nincs igénye a luxusra, csak a mindennapi folyékony kenyeret adja meg az Úr, no és a kihagyhatatlan tekepartit, és Jeffnek más nem is kell a boldogsághoz.
  Főleg arra a két kredenc-méretű goromba fickóra nincs szüksége, akik egy napon se szó, se beszéd besétálnak elegánsnak éppen nem mondható garzonjába, orrba verik, és levizelik kedvenc - és egyetlen - szőnyegét. Mint kiderül, adósságot jöttek behajtani - méghozzá egymillió dollárnyit!
   Jeff hamarosan rájön, hogy a mogorva figurák valószínűleg összetévetsztették őt egy másik, igencsak gazdag Jeff Lebowskival. Felkerekedik hát, hogy elbeszélgessen névrokonával és megpróbáljon némi kártérítést szerezni bepiszkított szőnyege miatt, de jobban belekeveredik az ügybe, mint azt szeretné...
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-13 19:21 .