2018. április 30., hétfő

Angel care 2 lapos légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

 
Ujszeru állapotban elado légzésfigyelo. 2 lapos a folia is rajta van még a figyelo gépen. Doboza sajnos nincs meg

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-06 11:12 .

Power Dynamics PD-512A 400/800w professzionális aktív hangfal+ 3 ÉV GARANCIA - Jelenlegi ára: 97 990 Ft

Power Dynamics PD-512A 400/800w professzionális aktív hangfal
Műszaki adatok:
- Igényes formatervezés
- Aktív hangfal, beépített erősítő
- Csúcs teljesítmény: 800w
- Zenei Teljesítmény: 400w
- RSM teljesítmény: 300w
- Impedancioa: 4 Ohm
- Frekvencia átvitel: 40Hz - 17kHz
- Beépített hangváltó
- Vágási frekvencia: 2. 8kHz
- SPL @ 1W/1m: 99dB
- SPL max: 125dB
- Mélysugárzó : 12" (2, 5" coil / 10oz)
- Driver magas (1. 35" coil / 10oz)
- Elől masszív fém rács
- Ideális zenekaroknak, discoba
- Méret: 37 x 61 x 39cm (szé x ma x mé)
- Tömeg: 23, 3kg
Termékleírás:
A Power Dynamics a holland discotechnikai óriás, a Tronios közép-felső kategóriás márkája. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árinak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Power Dynamics termékre 3 év teljes körű garancia érvényes. Az MK Discotechnika 2012 óta a márka hivatalos magyarországi képviselője.
A Power Dynamics PD-5 szériája jelenleg a gyártó legkomolyabb aktív hangfalsorozata, melynek fejlesztésekor egy megfizethető, de profi minőségű termék megalkotása volt a cél. A családba 3 különböző méretű szélessávú hangfal tartozik, a PD-510 (25 cm), PD-512 (30 cm), PD-515 (38 cm). A ládák felépítése megfelel a komolyabb elvárásoknak is, külsejét erős ipari gyanta fedés borítja, ami nagyon jól ellenáll a mechanikai behatásoknak, és könnyedén takarítható. Dizájn tekintetében sem lehet panasz a hangfalakra, sőt mondhatni rendkívül modern és egyedülálló hullámos kialakítást vittek bele. Melyet a narancsságra magassugárzó tölcsére és a Power Dynamics logo csak mégjobban kiemelt, így kapva egy modern és feltűnő színösszeállítást, mely bárhol megállja a helyét. Belsejében jó minőségű, nagy tekerccsel rendelkező mélyhangszórót, valamint profi driver magassugárzót találunk. A láda optimális tömeggel rendelkezik, nem spórolták ki belőle az anyagot, ugyanakkor szállítása sem jelent túl nagy problémát. Aktív hangfal lévén beépített erősítővel rendelkezik, így nincs szükség külső erősítőre, végfokra sem. Beépített állványhüvelyének köszönhetően, akár állványra téve, vagy stellite rendszerek középmagas hangfalaként is jól használható. A kedvező műszaki tulajdonságok mellett a láda esztétikailag is megfelel a kor elvárásainak, modern külsejével bármilyen környezetbe beilleszthető. Ajánljuk minden olyan érdeklődőnek, aki egy komolyabb tudású, jó hangminőségű, de megfizethető hangfalra van szüksége. Ideális házibuliba, zenekaroknak, discoba, hangosításokra.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt cégünknek! Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk számításait és olyan terméket kapjon, ami valóban megfelel igényeinek. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan tudunk megoldást találni az ön részére is. A visszaküldés és elállás részleteit a felhasználási feltételek között találja!
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
97. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco

Jelenlegi ára: 97 990 Ft
Az aukció vége: 2018-05-22 00:08 .

Alpesi olajfestmény, szép keretben - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a fotókon látható alpesi tájat ábrázoló pici olajfestmény. Keretezett mérete 24, 5x24, 5 cm, a festmény mérete 14x14 cm. Szépen kivitelezett, pasztózus kép.
Átvétel az Érd - Budapest - M0 - Hatvan útvonalon és ennek környékén bárhol lehetséges, vagy postán tudom küldeni, a postai díjaknak megfelelően.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-21 07:18 .

DIN SAE szivargyújtó dugó - Jelenlegi ára: 510 Ft

DIN SAE  Univerzális szivargyújtó dugó
Hozzá való aljzat:
DIN Szivargyújtó aljzat (beépíthető)
 
120JET-WTY0148


Jelenlegi ára: 510 Ft
Az aukció vége: 2018-05-21 05:05 .

Matchbox 60 Ford Transit Van - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó Matchbox 60 Ford Transit Van
Fantázia dobozzal.
Matchbox Made in Macau


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-14 11:22 .

Torma ? festmény tájkép - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción festményt kínálok eladásra !
26, 5x17 cm , 17, 5x12, 5 cm tempera karton 
További hasonló tételek kínálatomban !
A fényképek az adott tárgyról készültek , a képeken szereplő állapotban vannak !
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt !
Kérem nézze meg további kínálatomat, vásárlás előtt minden esetben tekintse meg az ismerj meg / bemutatkozó oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket!
Fizetés utalás , vagy rózsaszín csekk formájában lehetséges , személyes átvételnél természetesen személyesen !
Bankfiókban személyesen befizetés számlára nincs !
Utánvételes postázás nincs !
(160813)


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-22 01:20 .

NYÁK tüskesor csatlakozó 40-es színes 5db - 2.54mm lábtávolság - Jelenlegi ára: 200 Ft

40-es Nyákbaforrasztható csatlakozó
Lábtávolság: 2. 54mm
A csomag tartalma 5db 40-es tüskesor.
1db: Kék, Zöld, Piros, Sárga, Fehér


Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-05-21 22:22 .

Oakley Torpedo szemüveg-(fém)tok - strapabíró-bélelt - Jelenlegi ára: 7 999 Ft

Ebben biztonságban lesz kedvenc szemüveged azt garantálom. : )
Ingyen posta!!!

Jelenlegi ára: 7 999 Ft
Az aukció vége: 2018-05-21 10:32 .

62-es ruhacsomag - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

62-es nyári csomag szép állapotban.
Kérlek, hogy vásárlás után 2 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, a vételárat pedig 5 napon belül rendezd. Postázni dpd-vel tudok. Köszönöm

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-21 11:26 .

A képen látható összes csatlakozó egyben - Jelenlegi ára: 1 Ft


Elöször is köszönöm , hogy megtekintette az aukciómat.
A képen látható termék eladó.
Csere nem érdekel!
Magánszemélyként garanciát nem tudok vállalni rá!
További termékeim
 
Vásárlási feltételek:
Postaköltség a vevőt terheli. Esetleg siófoki személyes átvétel megoldható, személyes átvétel esetén megtekinthető, amennyiben lehetséges akár ki is próbálható!
Kérem, a nyertes licitáló 1 héten belül jelentkezzen, valamint további 7 munkanapja van a vételár kiegyenlítésére. Előnyben részesítem az e-mailben történő kapcsolattartást A licit lezárta után a vatera küld egy automatikus vásárlási értesítőt a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokkal. Ha bármilyen probléma / kifogás adódik a termékkel, szállítással, csomagolással kapcsolatban kérem azt lehetőleg e-mailben, esetleg telefonon jelezze felém ( ne az értékelésen keresztül! ), és amennyiben a panasz jogos, megpróbálom a lehető leggyorsabb és legrugalmasabb módon orvosolni.
A vételár beérkezése banki befizetés esetén azonnali, belföldi átutalás esetén az átutalás kezdeményezését követő 0-48 óra. Előnyben részesítem a postai szállítást, ajánlott levélként (0-2 kg-ig) vagy standard csomagként (0-20 kg-ig). Sima levélként és utánvétes küldést nem vállalok! Szállítási hiba és szállítási sérülés esetén reklamációt a posta felé csak átvételi jegyzőkönyv birtokában tudok kezdeményezni (ebben az esetben kérem, vetessen fel a szállítóval jegyzőkönyvet, vagy bontsák ki együtt a csomagolást és vizsgálják meg / próbálják ki a terméket).
Nem fogadok el olyan reklamációt,
- ami a termék valamilyen az általános rendeltetésszerű használattól eltérő, egyedi igényű vagy speciális célra történő felhasználásával kapcsolatos problémából ered.
- ami a vevő által vélt, de a terméklapon fel nem tüntetett és a leütést megelőzően az eladóhoz intézett kérdések között nem tisztázott tulajdonsággal, képességgel / annak hiányával kapcsolatos.
- amit a termék gyári specifikációja egyértelműen kizár (a termékleírás alapján az áru az interneten egyértelműen beazonosítható vagy az üzenetváltó rendszeren keresztül a szükséges információ megkérdezhető).
Amennyiben mégis hiba/elírás lenne a termékleírásban, kérem üzenetben jelezze!
Minden érvényes licit vagy vásárlás előtt a tévedések elkerülése végett a vatera rendszer megerősítést kér. A megtett ajánlat minden esetben érvényes vételi ajánlat a felhasználónév tulajdonosától (akkor is ha ,, úgy hagytam a gépet és a gyerek licitált" vagy ,, a barátom/szomszéd kért meg, hogy licitáljak, de mégsem kell neki"). Ebből kifolyólag érvényes licitet nem töröltetek, az erre irányuló kérdésekre nem válaszolok!
Amennyiben felmerülne a vevő részéről olyan körülmény, mely miatt a vételárat mégsem tudja a megadott határidőig kiegyenlíteni, kérem, jelezze! Ebben az esetben fenntartom a nyertes licitáló számára a terméket az általa megjelölt határidőig.
 
Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-07 21:29 .

A megtorló - Háborús övezet (2008) BLU-RAY ÚJ! - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

A megtorló - Háborús övezet (2008)
Blu-ray
Ray Stevenson, Dominic West, stb.
Külföldi kiadás, de magyar 5. 1 szinkront is magyar feliratot is tartalmaz
Állapot: fóliás, bontatlan.
 
Átvehető: rendelésre, kb. 7 munkanap a beérkezés
További részletek a fotókat felnagyítva láthatók.  
Premierfilmek a legjobb áron!
Frank Castle (Ray Stevenson – Róma), a különleges erők exügynöke halálos fegyverarzenállal tér vissza A Megtorló folytatásában, és ezúttal egyszemélyes háborúját két fronton is megindítja. Castle a kegyetlen maffiavezért, Billy Russotit üldözi, és rettenetes sérülésekkel csúfítja el a gengsztert, ám a tűzharcban életét veszti egy FBI-ügynök.
Míg a bosszúra szomjazó bűnöző felveszi a Fűrész nevet, és maga köré gyűjti az alvilág legrettegettebb gonosztevőit, addig a szövetségiek is felállítanak egy akciócsoportot – és mindkét csapat Castle-ra vadászik! A Megtorlónak így a törvény erőit is le kell gyűrnie miközben a Fűrész könyörtelen seregével küzd ebben a kirobbanóan izgalmas akcióthrillerben.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-05-21 19:30 .

Muránói gyöngyök - Jelenlegi ára: 130 Ft

Muránói mintás gyöngyök
ékszerekhez
1 darab
1, 5 cm
Vásárlási információk:
A postadíjat a termnék adatlapján található szállítási és garanciális feltételekben találod.
Termékek összevárása maximum 7 nap, ha ezen túl is licicáli akarsz részfizetést kérek.
Személyes átvételi határidő 7 nap.
Fizetési (utalási) határidő 5 munkanap.
Postázás fizetést követően 5 munkanapon belül.
Érdeklődni elsősorban e-mailban vagy sms-ben kérném, telefont csak ritkán tudok felvenni.
A postai menetidő általában 3-4 nap, elsőbbségi postával 2-3 nap.
Utánvét nem postázok, futárral nem tudok küldeni.
Személyes átvételt a lakásomnál tudok biztosítani.
További információt az ismerj meg oldalamon olvashatsz.


Jelenlegi ára: 130 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 14:38 .

RICOH SP C252DN lézernyomtató ÚJ!!!! - Jelenlegi ára: 49 000 Ft

A készüléket 2017 decemberében vásároltam. Új, bontott csomagolású, de eredeti dobozában van. Nem nyomtattam még vele. Számlát tudok adni, garancia papírok megvannak. (Számomra nem volt megfelelő a típus. )
Pár információ a termékről:
Ricoh Lézernyomtató SP C252DN, A4, színes, 20/20 lap/perc, WiFi/LAN/USB, duplex, 600dpi, 128 MB adatai:
Áttekintés
A Ricoh SP C252DN színes lézernyomtató megbízható, kompromisszumok nélküli teljesítményt kínál. Termelékeny és gazdaságos, professzionális és elfoglalt munkacsoportok számára lett tervezve, mely ötvözi a minőségi színeket, a megbízhatóságot és az alacsony működési költségeket. A gyors nyomtatási sebességnek, a kétoldalas nyomtatásnak és a vezeték nélküli hálózatnak köszönhetően az SP C252DN modell WiFi színes felbontással rendelkezik, ami támogatja az okostelefonokról és tablet gépekről való vezeték nélküli nyomtatást.
14 másodperces gyors első nyomat a maximális kényelemért.
Megnövelt rugalmasság a vezetékes és vezeték nélküli hálózati kapcsolat segítségével.
65 000 oldalas havi teljesítmény az alacsonyabb TCO érdekében.
A gazdaságos duplex nyomtatás csökkenti a működési költségeket.
Könnyű nyomtatás a Ricoh Smart Print & Scan mobil alkalmazással.


Jelenlegi ára: 49 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-13 22:05 .

PHENOM LED SZALAG 5M 60L KÖZÉP FEHÉR - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


41006D - LED szalag
Rejtett- és dekorvilágításra; útvonalak, lépcsők kihangsúlyozására egyaránt alkalmas. A külön megvásárolható tápegység teljesítményének függvényében toldható. A tápegység nem tartozék. Csatlakozó típusa: blankolt vezeték.
AZ ÁR 1 TEKERCSRE VONATKOZIK AZAZ 5M-RE
Hossz:
5 m
LED/méter:
60
Színhőmérséklet:
KÖZÉP fehér 6000K
Fogyasztás:
4, 8 Watt/m
Működési feszültség:
12V DC
Védettség:
IP20


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-21 15:20 .

Utazó biléta hölgyeknek - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
9*5 cm
aus

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-01 05:49 .

Forrasztó ón,forrasztóón,250g gyantás cin 1mm - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Európai gyártótól származó kiváló minőségű forrasztóón!
összetétel: SN/PB: 60/40 %
gyanta: 2, 0 %
méret: ∅ 1, 0 mm
kiszerelés: 250 g
SW 1/250

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 22:47 .

Komplett szett csillám tetováláshoz 3 csillámpor 10 sablon ecset és ragasztó - Jelenlegi ára: 1 300 Ft


Csillámtetoválás, komplett szett.
Apró, finom szemcsés  csillámpor tégelyben. A képen látható színekben. 3 darab
10 darab csillámtetoválás sablon, ecsetes ragasztó és csillám felhordó ecset.
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN! Termékeim között találsz nagyon sok féle csillámport és sablont is.
Megrendelést követően automatikusan megkapod a vaterától e-mailben az átutaláshoz szükséges adatokat.           
Több termék rendelése esetén csak egy postaköltséget fizetsz!
Ha 6. 000, -Ft feletti összegben vásárolsz termékeimből, akkor postaköltséget nem kell fizetned, ingyen ajánlott postával teljesítem megrendelésed!
 


Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 21:02 .

Egysoros árazógép árazó gép - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Egysoros árazógép.
A képeken látható állapotban.
Az van rajta egy kis törés, az egyik képen látható is.
Átvétel személyesen, vagy futárral.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-05-21 01:51 .

Magnókazetta tartó táska 13 db kazettával. - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

13 db kazetta tartó táskával.
Nézze meg egyéb termékeimet!

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-21 00:19 .

2018. április 29., vasárnap

Kósa Judit: Tanúvallomást tettem - Jelenlegi ára: 170 Ft


„ Temetőben vagyok, nincs más választásom, mindent megpróbáltam, nincs hely sehol sem. Nem bírom tovább a szenvedést. Nincs mit várnom az élettől. Itt már nem fáj semmi. Kérem az orvosokat és a rendőrséget, hogy ne boncoljanak fel, az élet úgyis feldarabolt. Saját elhatározásomból cselekedtem. Mivel a fiam és a menyem is azt mondták, hogy akasszam fel magam. Azért jöttem Gy. -re meghalni, mert a hozzám tartozók is itt vannak eltemetve, és én is itt akarok megpihenni. A bundámat a Zoli kislányának adják oda… ” Eddig a búcsúlevél, S. Károlyné egy három gyerekes, idős asszony búcsúlevele. Kósa Judit rádióriporter még az asszony életében készített vele és családjával egy riportot, azzal a szándékkal, hogy segítsen helyzetén. A riportot továbbírta az élet. S. Károlyné élete semmit sem javult; öngyilkos lett. Így, a korábban készített riport rendőrségi jegyzőkönyvvé vált: innen a dokumentumjáték címe. A nyilatkozók; az öngyilkos asszony gyerekei, testvérei, szomszédai; leplezetlenül tárulkoznak ki vallomásaikban, amely vallomásokban az a legmegrázóbb, hogy nem is érzékelik cselekedetük súlyosságát.
Könyv: Kósa Judit: Tanúvallomást tettem
Kiadó: Szépirodalmi
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1979
Oldalszám: 76
ISBN: 9631514250


Jelenlegi ára: 170 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 22:37 .

Yamaha TDR 125 teleszkóp befogó - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Jó állapotban, nem sérült.
Csere nem érdekel!
A postát nem állom!
203


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 09:42 .

Muránói mintás gyöngyök - Jelenlegi ára: 130 Ft

Muránói mintás gyöngyök
ékszerekhez
1 darab
1, 5 cm
Vásárlási információk:
A postadíjat a termnék adatlapján található szállítási és garanciális feltételekben találod.
Termékek összevárása maximum 7 nap, ha ezen túl is licicáli akarsz részfizetést kérek.
Személyes átvételi határidő 7 nap.
Fizetési (utalási) határidő 5 munkanap.
Postázás fizetést követően 5 munkanapon belül.
Érdeklődni elsősorban e-mailban vagy sms-ben kérném, telefont csak ritkán tudok felvenni.
A postai menetidő általában 3-4 nap, elsőbbségi postával 2-3 nap.
Utánvét nem postázok, futárral nem tudok küldeni.
Személyes átvételt a lakásomnál tudok biztosítani.
További információt az ismerj meg oldalamon olvashatsz.


Jelenlegi ára: 130 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 14:38 .

iphone 5s grey független - Jelenlegi ára: 39 000 Ft

Eladó a képen látható Iphone 5s (egy éves) készülék az összes tartozékával , újszerű, karcmentes állapotban. Kijelzővédő fóliával és ütésálló tokkal.

Jelenlegi ára: 39 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-06 11:11 .

Vegyes lány ruhacsomag - Jelenlegi ára: 3 900 Ft


Eladó a képen látható ruhacsomag.
Szép állapotú ruhácskák. Vegyes méretű csomag lányoknak.
fehér sapka 2-4év
rózsaszín sapka kb 3-4év
Marie cica sapka kb 2-4év
úszó alsó 3-4év, 98-104cm
disney póló 3-4év
Reebok póló 2év, 86cm
fekete kardigán kb 2év
Csapj le rá! Ne várd meg, hogy valaki elvigye előled!
Nézz szét a termékeim között!
Folyamatosan töltök fel új dolgokat.
Amennyiben 3 napon belül nem jelentkezel a megvásárolt áruért, akkor a terméket újra meghirdetem és téged negatívval értékellek.
Ha nem tudod teljesíteni a feltételt, akkor ne is licitálj!
Én a pénz beérkezése után amint tudom postázom a terméket, amiről e-mailben értesítést küldök.
Előre is köszönöm az együttműködést!
További információt az „ Ismerj+ oldal” -on találsz. Kattints a felhasználó nevem melletti „ i+” ikonra.


Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 23:54 .

215/65 R15C Nankang snow Téli gumi Dot2816 Profil:8mm - Jelenlegi ára: 10 600 Ft

Eladó 2db Nankang Snow SL-6 Téli gumi TEHER Gumi
215/65 R15C méretben
8mm -es profillal
DOT: 2816  (azaz 2016. 28. hét)
Egyenletesen kopott, nem kirepedezett, jó állapotú, puha téli gumi
Az ár a 1db Gumira értendő, mint ahogy a szállítás is a 1db-ra vonatkozik!

Jelenlegi ára: 10 600 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 18:19 .

Álkamera kamera,mozgásérzékelős villogó led HSK200 - Jelenlegi ára: 1 600 Ft


• valódi kamera forma
• beépített érzékelő
• mozgás érzékelésekor villogó LED
• többféle módon falra szerelhető
• talp segítségével dönthető
• nem igényel semmilyen vezetékezést
• tápellátás: 3 x AA (1, 5 V) elem (nem tartozék)

Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 22:37 .

Fehér - márványos RÓZSAFÜZÉR, szentolvasó - Jelenlegi ára: 690 Ft

Metálos kékes-zöld
 RÓZSAFÜZÉR, szentolvasó Fehér - márványos
Nagyon szépen kidolgozott , -
kb. 8o cm hosszu , egyes szemek kb. 7 mm-es.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Ha tetszett ez a termék nézd meg a többit is:
Személyes átvétel csak 1000 forint feletti vásárlástól a Bp. XX kerületben egyeztetett időpontban . Megértésedet köszönöm.
A fotók és a termék színe között árnyalatnyi eltérés lehet a vaku és a monitorok eltérő színbeállításai miatt, erre vonatkozólag reklamációt nem tudok elfogadni a termékkel kapcsolatban!!!
Licit törlés: licitet nem törlök , ezért kérlek, licitálás előtt olvasd el saját oldalamat a félreértések elkerülése végett!
Postázás: A sima levélként feladott küldemény, ha "eltűnik" nem lehet visszakeresni, ezért sem a posta sem én nem tudok felelősséget vállalni érte, nem küldöm újra a terméket és a pénzt sem utalom vissza, utólagos reklamációt emiatt nem fogadok el! Ezért mindenki csak saját felelősségre válassza. Az ajánlott levélként feladott küldemény a legbiztonságosabb, ez igaz drágább valamennyivel, de ez nem veszhet el!
Kapcsolatfelvétel és fizetés: kérlek, amint tudod, vedd fel velem a kapcsolatot! Amint lehet írok e-mailt minden fontos infóról, erre kérlek mihamarabb válaszolj. A fizetést minél hamarabb rendezzük, hogy azon nyomban küldhessem a terméket! Általában az utalás beérkezését követő munkanapon vagy még aznap tudom rendezni a postázást! Arra törekszem, hogy a lehető leghamarabb lebonyolítsuk az adás-vételt!
Garancia: amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, kérlek, e-mailben jelezd! Ha visszaküldöd a hibás terméket, és van belőle ugyanolyan még raktáron, akkor ki tudom cserélni. A postaköltséget a vevő állja.


Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 14:37 .

A PROFI / DVD SZINKRONOS - Jelenlegi ára: 899 Ft

MAGYAR NYOMÁSÚ DVD LEMEZ!!!
VÁLOGASS KEDVEDRE, TÖBBET ÉRDEMES!!!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL, MUNKANAPOKON REGGEL 7 H ELŐTT , A VII. KER KÖRNYÉKÉN!!!!
NAGYOBB VÁSÁRLÁS POSTÁZÁSA MEGOLDHATÓ!!
VÁSÁRLÁS ELŐTT ÉRDEKLŐDJ!!

Jelenlegi ára: 899 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 16:42 .

Kormos Zsófia - Asszonysorsok Indiában - Jelenlegi ára: 500 Ft


- személyes átvétel: Budapest 11. kerületben a Bikás Parknál
- postázom ajánlottan (ha házhoz nem megy el méretei miatt, akkor postán maradóra), MPL-lel, foxposttal, weboxszal a mindenkori díjszabások szerint
PONTOS POSTAKÖLTSÉGET CSAK BECSOMAGOLÁST KÖVETŐEN TUDOK MONDANI, HA ELŐRE TUDNI AKARJA, KÉREM, KÉRDEZZEN RÁ VÁSÁRLÁS ELŐTT!!!!! !!  
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Nézzen körül a termékeim között!  

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 15:04 .

AUTÓFÉNYEZŐ WAX ! ULTRA BRILLIANT !! 500ML AKCIÓ ! - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

ELADÓ CARPLAN ULTRA BRLLIANT  SZUPER WAX KONCENTRÁTUM
- MAXI KISZERELÉS 500ML LITER
- FOLTMENTES RAGYOGÁS
- VÍZLEPERGETŐ HATÁS !!!      
- SZUPER  WAX RÉTEGET KÉPEZ A FÉNYEZÉSEN AMI VÉDI A KÁROS ANYAGOKTÓL TÉLEN A SÓS ANYAGOKTÓL , KÁTRÁNYDARABOKTOL ÉS A NAPFÉNY KIFAKULÁSÁTOL ,         
-  AZ ÖSZES AUTÓ TIPUSOKRA  !!!
- KIVÁLLÓ MINŐSÉG
- KEDVEZŐ ÁR
- 100 % ÚJ
- A TERMÉK POSTÁZÁSA AZONNAL 
-  A TERMÉK MINŐSÉGI TERMÉK !!!
- CSAK KIVÁLLÓ MINŐSÉGÜ TERMÉKEKET ÁRULUNK AMIKET AZONNAL POSTÁZUNK , KÉREM TEKITSE MEG A TÖBBI TERMÉKEINKET


Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 09:06 .

Kislány baba ruhacsomag 6-9 hós, 6 db-os - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Eladó a képeken lathato kislany ruhacsomag.  
Kislanyom kinott ruhait arusitom ki. Kerdesekre szivesen valaszolok.
Foxpost, Futar, Posta megoldhato.

Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2018-05-06 17:53 .

Fossil FIXFTW2112M Dummy karóra - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fossil FIXFTW2112M Dummy karóra. Új! Az óra nem működő óra, csakis bemutató, kirakatóra. Gyűjtőknek, vagy akik vagánykodni szeretnének vele, nekik ajánljuk! A 22mm-es szíj használható!
Garancia: Nincs!
Tartozék: Nincs!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-05 20:10 .

Hitelkártya alakú napelemes számológép - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 695 ft, nem összevonható több termék vásárlása esetén.
Minden 1 ft!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-30 05:34 .

Nadrág fiú csomag 1,5-2 évesre - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eladó a képeken látható 4 db-os nadrág csomag. 2db farmer, 1 vászon, 1 kordnadrág. Egy méret mind.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 12:23 .

Távirányítós központizár vezérlő szett!!! - Jelenlegi ára: 5 500 Ft


A termék tulajdonságai
Jellemzők:
használható meglévő központizár elektronika vezérlésére és a centrál motorok direkt meghajtására
illeszthető pneumatikus vagy elektromos központi zárhoz is
távirányítású ajtó zárás és nyitás
távirányítású csomagtérnyitás
autókeresés
indexlámpa kimenet
ugrókódos távirányító
Technikai paraméterek:
Működési feszültség:
12 V
Működési hőmérséklet:
-20° C - +70° C
Távirányító hatósugara:
kb. 20 - 30 méter
Szett tartalma:
2 db távirányító, elemekkel
elektronikai kábelköteg biztosítékokkal
vezérlőegység
 


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 11:04 .

Karácsonyi világító cső, 25 m, sárga - Jelenlegi ára: 8 271 Ft

izzótávolság 27, 7 mm
világító cső átmérő: 13 mm
2 eres
izzók élettartama kb. 20 000 üzemóra
teljesítmény: 16, 1 W/m (230 V~)
tetszőleges formára alakítható
kül- és beltéri
IP44 vízvédettség
25 m
sárga
120RP252


Jelenlegi ára: 8 271 Ft
Az aukció vége: 2018-05-19 15:36 .

Szilikon zsír tömítésekhez - Jelenlegi ára: 790 Ft


Szilikon-zsír óratok tömítéshez.
A megfáradt, vagy akár új óratok tömítésekhez alkalmazva segít a vízmentesség megőrzésében.
Táplálja a kiszáradt tömítőgyűrűket.
Egyaránt alkalmazható pattintós és vízmentes (csavaros) óratokokhoz.
Kiszerelés: kb. 20 ml-es flakonban.


Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2018-05-19 12:28 .

Antik szemüveg ,cviker,lornyon Kecskeméti S. látszerészTemesvár Herrkulesfürdő - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Tarot kártya hiányosAntik szemüveg , cviker, lornyon Kecskeméti S. látszerészTemesvár Herrkulesfürdő az egyik üveg hiányzik a tartó egy helyen hibás


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-06 15:55 .

2018. április 28., szombat

3 db-os miniatűr fa cserép/terrárium dísz - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 795 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
3 db/csomag
Minden 1 ft!
joi/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-30 02:31 .

Faragott díszdoboz Erikának, igényes kézimunka. Új, - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Faragott díszdoboz Erikának, igényes kézimunka. Új, sajnos már nem kellett elajándékozni.
 
FIGYELEM!
 
Tisztelettel kérem kedves leendő vásárlóim megértését, hogy csak postázással tudok árusítani, /Beérkezett utalás után közvetlenül/ ugyanis nem tartózkodom az örökölt családi házban, és idős bátyámat bízom meg aukció zárás utáni postázásra.
KÜLFÖLDRE NEM POSTÁZUNK!
 CSAK Banki előreutalással.
Utánvétellel nem postázunk.
Kikiáltási ár alatt nem tudok terméket eladni.
Az aukció zárás után levelet küldök, amire választ várok, postacímmel, fizetés teljesítési határidővel.
Amennyiben a licit lejárta után 3 napon belül nem jelentkezik, és 7 nap után nem fizeti ki a terméket, negatív értékelést adok.
A képek mindig az aktuális termékről készülnek.
A félreértések elkerülése végett, ha bármit nem ért, vagy bizonytalan valamiben, kérdezzen licit előtt, nagyon szívesen válaszolok, habár legtöbb termékhez nem értek, amiért is elnézést kérek.
Igyekszem a tőlem telhető legjobb leírást adni, és több fotót készíteni.
Árut vissza nem veszek, nem cserélek.
Kérem mindenki megfontoltan licitáljon, mert NEM törlök licitet!
 Magán/privát aukció!   Számla, garancia, csere, visszavétel nélkül!!
 
KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSÜKET!
 
 

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-12 11:17 .

Gembird Cat 5E UTP kábel 305m tömör vezeték (UPC-5004E-SOL) - Jelenlegi ára: 9 280 Ft

Csavart 4 érpáras UTP kábel (LAN kábel)
Árnyékolatlan
Cat 5E
Vezeték: tömör
Anyag: CCA
Keresztmetszet: AWG24
hossz: 305m


Jelenlegi ára: 9 280 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Pillangó alakú műkörömépítő sablon 100db-os , erős, jó tapadású professzionális termék - Jelenlegi ára: 900 Ft

"Summer" építő sablon műköröm építéshez - Pillangó formájú professzionális építő sablon 
100db-os tekercsben. Pink-fehér. Jó a tapadása és a merevsége, be van vonalkázva szélességre és hosszra egyaránt. Könnyűszerrel használhatjuk akár zselés, akár porcelán körmök építéséhez.
Céges értékesítés, számlát adok!
Kérlek csak akkor vásárold meg a terméket, ha 2 héten belül rendezni tudjuk az adásvételt, ellenkező esetben kénytelen vagyok semleges vagy negatív értékelést adni a meg nem történt adásvételre!
Személyes átvétel feltételei:
- minimum 1000Ft-os vásárlás
- pontos érkezés az előzetesen megbeszélt időpontra
- a fizetendő végösszeg pontosan kiszámolva legyen nálad
Helyszínek:
X. kerület Kőbánya: az Örs vezér terétől villamossal 10 percnyire, a Szent László gimnázium szomszédságában, az Éles sarokhoz közel. Ingyenes parkolási lehetőség van a ház környékén. Hétköznap szerda és péntek 18 órától 20 óráig, és szombaton megbeszélés szerint.
II. kerület: Mammut 1-ben. Csak hétköznap, reggel 8: 45 vagy du. 17: 15, előzetes egyeztetéssel.
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
Postázás:
A több darabos megrendeléseket EGYBEN postázom, egy postaköltséggel. A postaköltség mindig a csomag összsúlya és a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint kerül meghatározásra. E-mailben fogok küldeni összesítőt! Elsőbbségi postát is kérhetsz, csak még utalás előtt szólj!
Utalás-posta: A vásárlást követően összesítő e-mailt küldök majd, melyben benne lesz minden, a megrendelt termékek listája, utalási adatok, végösszeg, postaköltség. Kérlek nézd át utalás előtt és csak akkor utalj, ha mindent rendben találsz, mert ez alapján készül majd el a csomagod. Az utalás beérkezésétől számított 3 munkanapon belül postázok. A csomagfeladás napján értesítő üzenetet fogok küldeni. Néhány e-mail címre (pl.: freemail) nem minden esetben mennek át a leveleim. Amennyiben 3 munkanapon belül nem kapsz tőlem e-mailt kérlek próbáld meg felvenni velem a kapcsolatot.
Utánvétel:
A csomagot előzetes egyeztetést követően utánvéttel adom fel, a feladás másnapján kézbesítik majd. Átvételkor kell fizetni a futárnak. Én a szállítási költséget előre ki kell fizessem a futárnak, ezzel kockázatot vállalva, hiszen ha nem veszed át a csomagod elveszik a pénzem és még egyszer fizetnem kell azért, hogy a posta visszahozza az át nem vett csomagot. Ebben az esetben megteszem a szükséges jogi lépéseket és negatív értékelést adok! Csak akkor rendeld meg a csomagot, ha ki is tudod fizetni!
A postaköltségek mindig a posta aktuális díjszabása szerint alakulnak!

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2018-05-19 09:21 .

1000 darabos kristály dekoráció - Jelenlegi ára: 1 Ft

1000 darabos kristály dekoráció
Csillogjon Ön is, a kristályokkal együtt!
Exkluzív esküvői, party dekoráció
 
Anyaga: műanyag
Mérete: 4. 5 mm
Választható színek: lila, rózsaszín, piros, pink, sárga, kék, fekete, fehér
Mennyiség: 1000 darab/ csomag
 
Mivel a különböző számítógépek a színeket eltérően jelenítik meg, így a kristályok színe is eltérhet kissé a képeken látottaktól.  
A termék külföldről érkezik, várható szállítási ideje 15-30 munkanap. Kérem, csak ennek ismeretében licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-29 22:20 .

ÁLKAMERA KÜLTÉRI HASZNÁLATRA élethű kameraház - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

PROFI FÉMHÁZAS ÁLKAMERA VILLOGÓ LEDDEL
MÉRETEK: 360X200X120
NETTÓ TÖMEG: 1150GRAMM
TÁPELLÁTÁS: 2DB LR20 ELEM, AMELYET A KÉSZÜLÉK NEM TARTALMAZ.
KÜLTÉRI HASZNÁLATRA. IP 54


Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2018-05-19 14:36 .

2 db cuki tejesüveg alakú radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 695 ft.
2 db/csomag, szín véletlenszerű.
cin/

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-29 19:19 .

Timberland túranadrág (M) - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

M-es méretű, Timberland márkájú erős vászon anyagú túranadrág  ( akár kemény terepre is ), első, hátsó zsebekkel, 2 felhajtási lehetőséggel ( 12cm, 24 cm)tökéletesen újszerű állapotban, reklámáron.
Méretei : derék 79 cm, csipő 98cm, hossz 108cm, belső szárhossz 82 cm.
Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2018-05-19 17:12 .

DIGITÁLIS KÉPKERET IDŐJÁRÁS ÁLLOMÁS ÓRA 2ÉV GARANC - Jelenlegi ára: 7 650 Ft

• várható időjárás előrejelzése animált szimbólumokkal
• 2, 4? TFT kijelző – 240 x 320 pixel
• 4MB belső memória
• állandó fotómegjelenítés vagy diavetítés üzemmód
• időzíthető működés a kijelzőnél
• könnyen kezelhető szoftver a képek feltöltésére: Win2000 / XP / VISTA kompatibilis
• dátum kijelzés, ébresztés funkció
• belső hőmérséklet mérése
• belső páratartalom mérése
• elem-állapot megjelenítése
• tartozék: adatkábel
• Tápellátás: kijelző: beépített akkumulátor 380 mAh
• óra: 1x AG13 (1, 5 V) elem (nem tartozék)
1 év garancia
 

Jelenlegi ára: 7 650 Ft
Az aukció vége: 2018-05-19 15:35 .

KLEBER 175/55R15 77H Quadraxer 2 négyévszakos személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 24 615 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnégyévszakos gumiabroncsFogyasztásFékezésZajMéret175/55R15GyártóKleberIdénynégyévszakosTermék típusSzemélySebesség indexH=210 km/hSúly index77=412kgGumiabroncs mintázatQuadraxer 2 (QUADRAXER2)Notice: Undefined variable: zaj_seged in /var/www/clients/client1/web66/web/export/export_gen/desc_auto. html on line 116

Jelenlegi ára: 24 615 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

KLEBER 235/45R17 97Y Dynaxer HP3 XL nyári személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 30 368 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnyári gumiabroncsFogyasztásEFékezésBZaj2, 72Méret235/45R17GyártóKleberIdénynyáriTermék típusSzemélySebesség indexY=300 km/hSúly index97=730kgGumiabroncs mintázatDynaxer HP3 (DYNAXERHP3)72

Jelenlegi ára: 30 368 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Karácsonyi világító gömbsor 10 fehér izzó kib40 - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

LED-es gömb fényfüzér
KIB 40/M beltéri kivitel
• 40 db színes LED (piros/sárga/kék)
• 2, 2 cm-es rugalmas, tömör golyók
• tápellátás: 230 V~/24 V adapter Üvegdísz hatású fényfüzér


Jelenlegi ára: 3 400 Ft
Az aukció vége: 2018-05-19 14:36 .

Kamera 12-24V infra, digitális video rögzítéssel - Jelenlegi ára: 8 990 Ft


Paraméterek, termékleírás - GEI ST-2274
Gyártó: GEI
Tipus: ST-2274 Leírás: - Autós digitális infra kamera és video rögzítő DVR SD/SDHC kártya foglalattal.
- Működtethető 12V és 24V szivargyújtó hálózatból egyaránt.
- Alkalmas taxi biztonság védelmére, továbbá autóbusz, tehergépjármű és személygépjármű menetfelvételre.
- 360 fokban forgatható tapadókorongos rögzítés Kamera utastér befelé állásban: - Taxi biztonságvédelem, - Nagy értékű, prémiumkategóriás autók biztonságvédelme. Kamera szélvédőn kinéző állásban: - Közlekedési baleset videó és hangrögzítése, - Költségkímélő gépjármű flottakövetés, - Gyorsulási versenyek videó és hangrögzítése. Specifikáció: - Video felbontás: 640 x 480 képpont
- Felvételi formátum: AVI (Windows media classic player / VLC media playerrel lejátszható)
- Ismételt tárolás 2 perces szekciókban (A kétperces video mérete kb. 78 MB)
- Beépített mikrofon
- Valós idő (RTO) megjelenítés, dátum és időkijelzéssel
- Memóriakártya bővíthetőség: SD/SDHC (max. 32GB)
- Csatlakozók: USB PC csatlakozási lehetőség, AV kimenet
- Cserélhető akku: Nokia BL-4C 3, 7V 800mAh Lítium-ion akkumulátor
- Tápellátás: DC12V / DC24V szivargyújtó tltővel Így is ismerheted: ST 2274, ST2274


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2018-05-19 04:33 .

Shop-stop - DVD - Jelenlegi ára: 100 Ft

Eladó a képen látható, lejátszót max 1-2 alkalommal látott dvd.
Megkérnék mindenkit, csak olyan licitáljon aki az aukció lejártával igényt is tart arra amire licitált!
A termék kifizetésére 5 napot várok(nem 1hónapot), ha ez nem történik meg, az adás-vételt tárgytalannak tekintem és negatív értékelést adok.
0 értékeléssel rendelkező emberektől nem fogadok el liciteket!
Licit törlés nincs, mindenki gondolja át mi mennyit ér meg neki! Köszönöm!


Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2018-05-05 09:03 .

Leica fényképezőgép tartó szíj, pánt - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Leica fényképezőgép tartó szíj, pánt eredeti dobozában, a képeken látható állapotban.

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-19 07:30 .

FÉNYFÜZÉR KKL 208/ BL 200 LED KÉK 24V TRAFÓVAL 8 p - Jelenlegi ára: 6 450 Ft


 
    • 200db KÉK LED
• 8 különböző tetszőlegesen beállítható program
• kültéri felhasználhatóság
• tartozék 24-os hálózati adapter
    törpefeszültség gyerek LED IP44 programozható
 
 


Jelenlegi ára: 6 450 Ft
Az aukció vége: 2018-05-19 01:51 .

Összecsukható kerti pavilon oldalfallal 3x3 méter - Fehér - Jelenlegi ára: 26 990 Ft

Összecsukható kerti pavilon oldalfallal 3x3 méter - Fehér
? Kiváló kiegészítő eleme lesz a kerti partiknak
? Az összeszereléséhez nincs szükség szerszámokra
? Helytakarékos, könnyen hordozható
Az összecsukható pavilon erős, fém vázzal rendelkezik, mely stabil tartást ad a sátornak. Az elemeknek köszönhetően gyorsan felállítható, magassága kedvük szerint szabályozható. Tökéletes különböző szabadidős és sporteseményekhez, szabadtéri rendezvényekhez, kempingezéshez, partikhoz. Lampionokkal, különböző kültéri szolár lámpákkal és füzérekkel együtt pedig még hangulatosabbá tehetőek az összejövetelek.
Tulajdonságok:
- Magasság: max. 3, 2 m
- Oldal méret: 9 x 2 m
- Anyag: PVC, fém, oxford anyag
- Szín: fehér
- Súly: 14, 5 kg
 


Jelenlegi ára: 26 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

10 db foszforeszkáló akvárium dísz - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5hét szállítási idővel. A postaköltség 795 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Véletlenszerűen küldik, nem biztos, hogy pont a képen láthatóak kerülnek bele.
blu/
Minden 1 ft! /


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-29 05:25 .

Gladius - Ps2 - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Tekintse meg további termékeimet is.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-18 18:22 .

Samsung Galaxy S5 i9600 S4 i9500 sport karpánt - Jelenlegi ára: 1 680 Ft

============================================================================
Samsung Galaxy S5 i9600 S3 i9300 i9305 S4 i9500 i9505 sport karpánt
arm3_0001_01
============================================================================
Ajánlom figyelmedbe további termékeinket:
- fali töltők, autós töltők, kábelek választhatóak több színben
- kijelzővédő fóliák
- bármilyen mintával, képpel, felirattal, akár fénykép alapján is megoldható egyedi telefon tok
- dokkolók, asztali tartók, tripod állványok is megtalálhatóak termékeink között
- található még nálunk vezetékes és bluetooth (vezeték nélküli) headset, kihangosító, hangszóró
- és még több minden a folyamatosan bővülő készletünkben
============================================================================
Ha valamelyik kiegészítő, vagy bármi egyéb termék érdekelne, de nem találod, akkor kérdezz bátran, és segítünk.
============================================================================
Az összes termékem megtekintéséhez kattints ide.
============================================================================
Ha nem találod, amit keresel, akkor kérdezd meg és ha van nekem, akkor felrakom azt is!
============================================================================
Vásárlási információk:
- az utaláshoz szükséges számlaszám érkezni fog automatikus emailben
 - a személyes átvétellel kapcsolatos információk szintén automatikus emailben menni fognak

Jelenlegi ára: 1 680 Ft
Az aukció vége: 2018-05-19 04:30 .

2018. április 27., péntek

Új macska/kutya szőr kefe/fésű - Jelenlegi ára: 350 Ft

Köszöntöm aukciómon!
Amit aukcióra bocsátok:
Kisállat kutya/macska szőr kefe
színe: szürke
Eredményes licitet!
: )


Jelenlegi ára: 350 Ft
Az aukció vége: 2018-05-18 10:19 .

LED Headlight izzó H7 6000K - Jelenlegi ára: 13 190 Ft

LED Headlight izzó H7 6000K
? Használd ködlámpákban, tompított és távolsági fényszórókban
? Sokkal nagyobb fényerő
? Erős és tartós alumínium ötvözetből készült
Hozd ki a maximumot a fényszóróidból!
A legkorszerűbb technológiás izzó PÁRBAN. Oldalanként 1 db LED chip garantálja a fényforrást. Használd ködlámpákban, tompított és távolsági fényszórókban. Minősített E-jelzett, teljes mértékben legális, nem igényel egyéb kiegészítőket (mint pl. elektronika, trafó... ). Ötvözi izzók előnyeit: a színhőmérséklete 6000 kelvin (napfény fehér), valamint élettartam 50%-al több a hagyományos izzóhoz képest. A színhőmérséklet miatt kiemeli a kontúrokat, jobban látható az emberi szem számára és kevésbé fárasztó a szemnek.
Tulajdonságok:
- Színhőmérséklet: 6000K
- Foglalat: H7
- Üzemhőmérséklet: - 40°C - +105°C
- Ventilátor hűtéssel: 9000 fordulat / perc
- Erős és tartós alumínium ötvözetből
 


Jelenlegi ára: 13 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

7 színt váltó Led kis karácsonyfa - Jelenlegi ára: 1 Ft


 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 795 ft, nem összevonható több termék vásárlása esetén.
Minden 1 ft!
12 cm
1 db/küldemény


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-28 23:19 .

Tépőzáras kockák, 20 mm x 20 mm, fekete, Fastech B20SQ999905 - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

A kiemelt időszak miatt pár nap szállítási késedelem előfordulhat!
Tépőzáras kockák, 20 mm x 20 mm, fekete, Fastech B20SQ999905
Termék azonosító: 127485
Tépőzár adagoló doboz - 5 m
Leírás
A FAST-SQUARE adagolódoboz előre felvágott darabokkal számos újra oldható rögzítést tesz lehetővé. A doboz öntapadó bolyhos és hurkos részeket tartalmaz.
Műszaki adatok
Tartalom: 460 Parts
Szín: Fekete
Méret, szélesség: 20 mm
Méret, hossz: 20 mm
Hőmérséklet (max. ): +50 °C
Hőmérséklet (min. ): -30 °C
Gyártói szám: B20-SQ999905
ATT. LOV. HOOK-AND-LOOP-TECHNOLOGY: Bolyhos és horgos félMennyiség: 1 db(Egységár: 8 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

1Ft Ezüst Arany Platina ékszer óra tisztitó pamut kendő szövet univerzális 10db csomag - Jelenlegi ára: 1 Ft


Új Ezüst Arany Platina Ékszer Óra tisztító pamut kendő!
Univerzális arany ezüst platina tisztító és fényező. Bevonatos ékszerekre is használható, nem karcol nem hagy nyomot.
Használatával a megfakult ékszer új életre kell. A szennyeződéseket, foltokat gyengéden és kíméletes módon lehet eltávolítani arany, platina vagy ezüst tárgyakról elsősorban ékszerekről!
Nem igényel semmilyen más anyagot vegyszert vagy vizet, maga a szövet tisztitó és fényező hatóanyaggal van átitatva. Könnyű használat, gyors hatás. Egy kendő többször is felhasználható.
Mérete: 7, 8x7, 8cm 10db-os kiszerelés
*****
A termék külföldről érkezik, egyedi rendelésű termék a postaköltség erre a termékre vonatkozik más termékkel/aukcióval nem összevonható. Utánvétel nincs.
  Postaköltség 990Ft! Ha 1 Ft-ért nyered az aukciót csak a postát kell fizetni!  
Villámár esetén NINCS postaköltség!
A szállítási idő: 2 maximum 5 hét átlagosan 2-3 hét, licitáláskor kérlek vedd figyelembe a szállítási időt.
Aukcióm között sok egymáshoz illő ékszert találsz, amiből gyönyörű szetteket lehet összeválogatni.
~ Köszönöm hogy benéztél! ~
További gyönyörű ékszerek >>> Ide kattintva!
~Szép napot! ~

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-30 15:18 .

Ritkaság - KOÓS GULLIVER - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


A képen látható állapotban
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Licittörléssel nem foglalkozom.
Csak postázom, kérlek, ennek tudatában tedd meg ajánlatodat.
Foxpost, MPL lehetséges.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Folyamatosan töltök fel lemezeket, kísérd figyelemmel.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
AUKCIÓ TÁRGYA EGY A CÍMBEN FELÍRT LEMEZ

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-18 09:13 .

IBUSZ aluminium érem - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

átm: 39 mm
 !   Fontos !     Licitálás elött kérdezzen rá, biztosan meg van-e a tétel, mivel azokat több helyen is árulom!
(meghiúsult adásvételnél a Vatera rendszere nem engedi az eladónak, hogy az adásvételt pozitívra értékelje)
Kérjük az adásvételt visszaigazolás után 14 napon belül rendezni, mert ellenkező esetben a tételt újraindítom.
Telefonos ügyintézés nincs! #34163 
kaalmaan_item_842015051_ utazás, vállalati

Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2018-05-07 21:31 .

Carsun ledes nappali menetfény szalag fehér LA-612 - Jelenlegi ára: 1 090 Ft

Carsun ledes nappali menetfény szalag fehér LA-612
? Nagy fényerő, sokkal jobb láthatóság
? Dizájnos külsőt kölcsönöz az autódnak
? Egyszerű felszerelés bajlódás nélkül
A flexibilis LED nappali menetjelző rugalmas gumi házának köszönhetően, kis ívben is hajlítható! Öntapadós felülete lehetővé teszi, hogy időt és energiát spórolj, s megkíméld magad a hosszadalmas bajlódástól. A ledes menetfény szalag technológia nemcsak, hogy dizájnos külsőt fog kölcsönözni az autódnak, de nagy fényereje sokkal jobb láthatóságot biztosít.
* A kép illusztráció.
Tulajdonságok:
- Feszültség: 12 V
- Védettség: IP65
- Méret: 60 cm
- Élettartam: 50. 000 óra
- Szín: fehér
 


Jelenlegi ára: 1 090 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2 db Thomas és barátai radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
Szín NEM választható, véletlenszerűen küldik.
2 db /küldemény


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-28 13:42 .

Havit C-típusú USB telefontöltő kábel Android készülékekhez - 2 méteres - Jelenlegi ára: 990 Ft

Havit C-típusú USB telefontöltő kábel Android készülékekhez - 2 méteres
? Praktikus, strapabíró elegáns kialakítás
? Elfér kabátzsebben, táskában
? Hatékony töltést biztosít a készüléknek
Praktikus, strapabíró, elegáns dizájnú 2m hosszú telefontöltő kábel Android készülékekhez. A vég csatlakoztatható a legtöbb Android telefonhoz és tablethez (. A töltővel a kábel csatlakoztatása csupán egy mozdulat, ráadásul a vég védi a telefont a töltőnyíláson keresztül beszivárgó por ellen is. Segítségével egy kézzel is könnyen le és felcsatlakoztathatjuk telefonunkat a töltőre. A kábel magas minőségű rézből készült, így nagy átviteli sebességet, és hatékony töltést biztosít készülékének.
Tulajdonságok:
- Anyaga: TPE
- Kábel hossza: 2 méter
- Kábel vastagság: 3. 8 mm
 


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Hp ChromeBook 14 Alkatrész - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Hp ChromeBook 14 Teszteletlen alkatrészek:
Kijelzőfedél: 5000 Ft
Kijelzőkeret: 4000 Ft
Alsó burkolat 10 000 Ft
Ventilátor: 3000
Csuklótámasz touchpaddal és billentyűvel: 8000 Ft
Szalagkábel: 3000 Ft
Webkam: 2000Ft
Jobb-bal zsanér: 2000-2000 Ft


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-18 19:08 .

Értékes bélyegek,sorozatok,blokkok 1Ft-ról! # - Jelenlegi ára: 232 Ft

Értékes bélyegek, sorozatok, blokkok 1Ft-ról! Gondosan kezelt gyűjteményi darabok! Drittes Reich- Besetzungsausgaben II. -kiadások! Megszállás  bélyegei! Postatiszta értékes szép tétel!

Jelenlegi ára: 232 Ft
Az aukció vége: 2018-04-29 20:01 .

Puky Pukylino lábbal hajtós jármű - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladó a képen látható Puky Pukylino lábbal hajtós jármű. Csendes, kiváló konstrukció.
Ideális belépő a mobilitás világába. A PukyLino azoknak a gyereknek való, akik segítséggel bár, de túl vannak az első lépésen. A PukyLino egy saját erővel meghajtott négykerekű, amivel a gyerek megtapasztalhatja a le és felszállást, az elrugaszkodás és a kormányzás élményét. Illetve legfőképpen páros és váltott lábbal való hajtás koordinációját gyakorolhatja. Egyidejűleg elsajátítja a kormányzásban megszerzett első tapasztalatain keresztül a tervszerű irányváltást. Felszereltség: Ergonomikus nyereg és kormánymarkolat, halk kerekek, karcolásálló lakkozás.
Tulajdonságok
Anyaga: fém, műanyag
Terhelhetősége (max. kg): 20
Ajánlott kor (év): 1+
Ajánlott testmagasság (cm)75+
Ergonómikus ülés
Kerekek jellemzői: csendes futású


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-18 17:23 .

Digitális konyhai mérleg, LCD kijelző, max. 5kg - Jelenlegi ára: 4 020 Ft

-LCD kijelző
-Elemlemerülés kijelzése
-Nagy pontosságú konyhamérleg könnyen kezelhető
-Automatikusan kikapcsol használat után
-Praktikus mérete miatt könnyen tárolható
-Leemelhető tállal könnyen tisztítható mérőfelület
Áramellátás: 1x9V 
Terhelhetőség: 5kg
Mérési pontosság: 1g
12051106 

Jelenlegi ára: 4 020 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 22:53 .

Kekszes zacskó formájú tolltartó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
Válasszon a számok szerint.
1 db/ küldemény
bi


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-27 23:05 .

Philips SBC 3375 fejhallgató - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Eladó egy Philips SBC 3375 fejhallgató.
Oldalankénti hangerőszabályozás, mono-sztereo átkapcsolási lehetőség, 3, 5 jack csatlakozása. A kábel kb. 2m.
Tökéletes, szép állapotban van.

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 19:20 .

Delonghi Nespresso EN 90-es Kapszulás kávéfőző-Tökéletes működés 1 ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Delonghi Nespresso EN 90-es Kapszulás kávéfőző-Tökéletes működés 1 ft NMÁ
A képeken látható állapotban , tökéletes működéssel.
Kis szépséghibája , hogy a viztartály ki fül letört (fotóztam) működésében nem befolyásolja.
Használt így használati karcok kopások előfordulnak.
Kérem csak az eseteben licitáljon, ha a vételárat az aukció lejárta után 5 munkanapon belül rendezni tudja!
Minden termékem átvehető személyesen is , Sümegen, előre egyeztetett időben, de utánvétel NEM postázok.
Nézz körül az oldalamon sok 1 FT-os terméket töltök fel folyamatosan.
A leírást figyelmesen olvasd el , licitálás előtt mert
Licitet nem törlök!
                                         

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-01 19:03 .

UNCHARTED 3 Drake"s Deception - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a képeken látható játék hibátlan karcmentes állapotban mindenével!  
   Több  db Ps3 játék vásárlásánál a posta költség csak 890ft 
                        Csomagautomatába pedig csak 600ft.  


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-18 10:07 .

Tigris tetoválás!!!! EGYEDI!!! - 1 Ft NMÁ!!!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eltávolítható tetoválás, speciális dizájn, tigris motívummal
A test bármely részére felhelyezhető
Antiallergén és a biztonsági sztenderdeknek megfelel
Vízálló, könnyen felhelyezhető és eltávolítható
Súly: 6 g
Méret: 190 mm x 90 mm x 1 mm
A termékek külföldről érkeznek, emiatt a szállítási idő 15-30 munkanap, kérem mindenki ennek tudatában licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-27 12:25 .

2018. április 26., csütörtök

Mini praktikus zacskó forrasztó - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 990 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ   2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE nem vonható. Ha 1 ft-ért nyeri csak a postát fizeti.
br/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-28 05:18 .

Aprilia Sportcity index - Jelenlegi ára: 1 625 Ft

Aprilia Sportcity 125 cc bontott, gyári alkatrész
Index!!!
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 1 625 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 23:53 .

Magyar festő, 1970 körül : Táj - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

(FK2499)
Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.
Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.
A kép mérete: 16, 5 x 23 cm keret nélkül. Készült: Olaj, Farostlemez
A kép Magyar festő, 1970 körül alkotása. Jelezve: Jelzés nélkül
A festmény jó állapotban van. Keret: Ép
További alkotásokat tekinthet meg a művésztől ide kattintva!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
A termékről további nagy felbontású képek!
( tájkép táj táj kép hegyek dombok dombos hegyes )

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2018-04-30 19:18 .

92% Aloe Vera gél - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 895 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ  2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
40 g.
jus/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-27 19:09 .

SUZUKI VLR 1800C chopper motoros tankbőr - Jelenlegi ára: 27 000 Ft

Új SUZUKI VLR 1800C chopper motoros bőrből készült tankbőr.
Anyaga: marhabőr. Zsebes, díszített, szegecselt fonott széllel.
Szín: fekete, színes sas zsebfedélen.

Jelenlegi ára: 27 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 13:16 .

Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-27 23:04 .

0496 Antik angol RIDGWAYS teás fémdoboz pléh doboz - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Szép állapotban megmaradt fekete színű feliratos fém teás doboz, pléhdoboz.
RIDGWAYS EARL GREY TEASzélesség: 9 cmHosszúság: 9 cmMagasság: 11 cmSúly: 0. 113 kg
Termékeim között több pléh doboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( plédoboz pléhdoboz pléh doboz fémdoboz fém doboz reklámdoboz reklám doboz )

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2018-04-30 20:51 .

25 db mini radír cumisüveg formában - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
Szín NEM választható, véletlenszerűen küldik.
1 c. üveg /küldemény


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-27 13:23 .

svájci Trevolution Női outdoor, túranadrág , Lezippzárazható EUR40 , M -es méret - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Eladó a képeken látható női, Trevolution outdoor, technikai , túra nadrág.  A nadrág keveset használt, nagyon szép állapotban van. Remek strapabíró és kényelmes darab. A lábszár külön lezippzárazható , így háromnegyedes nadrágként is viselhető.  Ajánlom túrázáshoz , sportoláshoz , kiránduláshoz , de akár mindennapi viselésre is tökéletes
Gyártó: Trevolution
Egyéb méret: M, EUR40  
Anyag: 100% polyamid
Minőség: szép, megkímélt állapot
Szín: Homok
Derék (cm): 42-47 gumis
Csípő (cm):  54 (az üllep felett kb. 10 cm-el mérve)
Hossz (cm): 106
Belső hossz (cm): 75
Amennyiben tetszett a termékem , de valamiért nem megfelelő az Ön számára kérem nézzen szét a többi aukcióm között. Rengeteg outdoor, sport és túraruhát valamint kiegészítőt hírdetek ezen kívül is, amik között hátha megtalálja az Önnek megfelelőt. Nálam mindent megtalál, legyen az nadrág, felsőruházat vagy kabát.
Jó keresgélést, és jó Vaterázást !!!!


Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2018-05-10 14:49 .

NeoCube 5mm 216db - neodímium mágnes - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

FIGYELEM!!! Csak 6 éven felülieknek!
216 db (6 x 6-os kocka) egyenként 5mm átmérőjű neodímium mágnes golyó. Kreatív, szórakoztató játék.
A terméket nem dobozban, hanem fóliacsomagolásban postázom/adom át.
A terméket megrendelés után azonnal postázom ill. átvehető, nem kell hónapokig várni rá!
 

Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 20:32 .

Szülőkormányos tricikli - kék/sárga kacsa - Jelenlegi ára: 13 990 Ft

Szülőkormányos tricikli
 
Jellemzői:
Vidám, fémvázas tricikli az elején kedves figurával
A tricikli lehajtható napernyővel -és biztonsági kerettek, szülőkarral, lábtartóval és kosárkával rendelkezik.
Méretei: 75 cm hosszú, 46 cm széles, az ülés magassága 35 cm, a kormány magassága 50 cm
A szülőkar magassága: kb. 86 cm
Maximális terhelhetőség: 18 kg
Ajánlott korosztály: 2-4 éves korig
 
FONTOS: FELHÍVJUK KEDVES VÁSÁRLÓINK FIGYELMÉT, HOGY EZ A TÍPUSÚ TRICIKLI A KIALAKÍTÁS ELLENÉRE HANGMODULLAL NEM RENDELKEZIK!
 
Rendelési idő (amennyiben a termék nincs készleten):
kb. 2 hét
 
Vásárláskor kérem válassza ki, hogy alkatrészenként vagy összeszerelve szeretné kérni a terméket!

Jelenlegi ára: 13 990 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 21:23 .

Gilera Stalker 50 index - Jelenlegi ára: 650 Ft

Gilera Stalker 50 bontott, gyári alkatrész
Index!
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 00:57 .

the t.racks RS-2026 S rack elosztó - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

the t. racks RS-2026 S rack elosztó
Első rész: 2x védőérintkezős dugaszolóaljzat zsanéros fedéllel
Hátső rész: 6x védőérintkezős dugaszolóaljzat
Főkapcsoló az elől
Beépített hálózati csatlakozóval
Beépítési mélység: kb. 8 cm
Méret: 43 cm
Kábel hossza: 115 cm
Súly: 2, 75 kg


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 16:04 .

Kaméleon terrárium olcsón (65x50x90cm) - Jelenlegi ára: 32 000 Ft

3-as méretű kaméleon terrárium
Méret : 65 x 50 x 90 cm
Fél éves kor felett megfelelő
Rozsdamentes acél szellőzőrács alul
Rozsdamentes acél szellőzőrács felül
Dupla tolóajtó
Választható színű sziklaháttér
Tökéletes két kifejlett kaméleonnak is


Jelenlegi ára: 32 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 13:45 .

3-6 hó babaruha csomag -2 db rugdalózó / pizsama és 2 db sapka fiúra - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

3-6 hó babaruha csomag -2 db rugdalózó / pizsama és 2 db sapka fiúra
használtak, de jó állapotúak, a macis rugi újszerű
Autós lábfej nélküli rugi pizsi: pamut, 3-6 hó, 8 kg beleírva, végig patentos
Váll-ülep: 34 cm
hossz: 48 cm
Macis újszerű kék-fehér rugi pizsi: plüss, 62-68 cm, patentos
Váll-ülep: 35 cm
hossz: 50 cm
 Kék pamut sapka, beleírva 74 cm, kisebb
Fehér plüss F&F sapi, 1 hó beleírva
Személyes átvétel Miskolcon vagy postán megegyezés szerint.
Foxpost-al vagy DPD utánvéttel is feladok.
Érdemes nálam szétnézni, sok hasonló méretű ruhám van, spórolhatsz a szállításon.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 13:15 .

1972 Nyugat Afrikai Államok ezüst 500 Francs ( Ritka ! ) -SV263 - Jelenlegi ára: 865 Ft

TISZTELT GYŰJTŐTÁRSAK!
A kifizetésre illetőleg az átvételre 10 munkanapja van a vevőnek, csak az licitáljon, aki ezt tudomásul veszi. A 11 napon elkészítjük a pozitív vagy negatív értékelésünket!
A sok visszaélés miatt licit törlés nincs !
MKB számlánk megszűnt, személyes befizetés OTP illetve Raiffeisen számlánkra lehetséges
Az OTP számlára történő személyes befizetés költsége + 450 Ft !!
A Raiffeisen számlára történő befizetés költségmentes !
A banki átutalás mindkét számlánkra költségmentes !
Köszönöm megértésésüket!
Posta buborékos borítékban ajánlottként 650 Ft,  ez néha több néha kevesebb, az egyszerűbb számolás miatt mindenkinek ennyi.  
Erre a feliratra kattintva közvetlenül elérik aukcióinkat !
HA VALAKI EGY AUKCIÓS NAPON LEGALÁBB 5 TÉTELT MEGNYER, ÁTVÁLLALJUK AZ AJÁNLOTT FELADÁS POSTAKÖLTSÉGÉT, ÉRTÉKTŐL FÜGGETLENÜL !
PÉNZ VISSZAFIZETÉSI  Garancia:  
Mivel magam is gyűjtő vagyok tudom hogy a numizmatikai tételeket kézbe kell vegye az ember, hogy el tudja dönteni kell vagy sem.  
Ezért minden darabomra pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha  kézbe véve nem tetszik, küldje vissza 5 napon belül és vissza utalom a vételárat!  
Az érméket cégként számlásan adom el, melyek eredetiségére a Procopius Kft. örök garanciát vállal. A garancia feltétele, hogy igazolni tudja, hogy a darab ugyanaz, mint amit nálunk vásárolt. Őrizze meg a fényképét és az eredeti számlát !
A több darabos tételekre (lotokra) nem vonatkozik a visszavásárlási garancia mert volt aki "tévedésből" hiányosan küldte vissza régebben : )
A Vatera. hu oldalra feltett tételeinket nem adom el licit közben vaterán kívül, ez ügyben kérlek benneteket ne is keressetek!
Izgalmas licitálást kíván:  Procopius
Postai szállítás esetén a Procopius Kft. a Magyar Posta hibájából történő elvesztés esetén,  nem vállal felelősséget, ezért ajánljuk, hogy küldeményét értékbiztosítva kérje !
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL :
Előzetes egyeztetés után:  
A VI. KERÜLET , Vörösmarty u. 65. sz. alatti üzletünkben.
(MABEOSZ székház) földszint.
HÉTKÖZNAPOKON 10. 00-17. 30 KÖZTI IDŐBEN.
   Itt egyébként licit közben személyesen is megtekinthetők a tételek.
   Címünket a vaterával kötött külön megállapodás alapján írhattam ide !

Jelenlegi ára: 865 Ft
Az aukció vége: 2018-05-10 20:03 .

1949 Lánchíd (III) blokk** (80.000) - Jelenlegi ára: 4 211 Ft

Fotó szerint, törések, kicsi betapadásnyom!
Kérem, tekintse meg további termékeim, blokkok, sorok, emlékívek, FDC-k, teljes évek:  http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=resmes02&ob=4&obd=1&pt=2
Sima és sima elsőbbségi levélben csak a vevő kérésére küldöm, felelősséget nem vállalok érte. Ajánlott levél esetén a postai kártérítés összegéig vállalom a felelősséget. Nagyobb érték esetén ajánlom a postai vaterafutárt (2 kg-ig 850 Ft, vagy csomagautomatába 20 kg-ig 600 Ft), 150. 000 Ft-ig értékbiztosított. Fizetés előtt kérem, egyeztessük a postaköltséget.
Licittörlés nincs, ezért kérem, előtte gondolkozzon!
A nyertes licitáló 2 db értesítőt kap, az egyikben megtalálható a számlaszámom, postaköltség az adott termékre a terméklapon szerepel. Több termék vásárlása esetén is egy postaköltséget kell fizetni, de a súly vagy méret függvényében a Magyar Posta díjszabása szerint alakul.
Személyes átvétel Budapesten is lehetséges 5000 Ft feletti vásárlás esetén, kizárólag az általam megadott helyen és időpontban (amennyire lehet, rugalmas vagyok), de feltétel, hogy a vevőnek legyen élő telefonja, különben nem vállalom a személyes átvételt.
A vevőnek 7 napja van rendezni a vásárlást, ha ennyi idő alatt nem sikerül, eredménytelennek tekintem az adás-vételt.

Jelenlegi ára: 4 211 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 20:24 .

TATONKA lecipzározható szárú túranadrág férfi 48-as - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

TATONKA nadrág
Pille könnyű nadrág.
-mérete címke szerint: 48-as  férfi   ( Én 170 cm és 73 kg vagyok a képeken)
-hossza: 106 cm
-belső szárhossza: 85 cm
-derék: 2 × 42 - 44 cm gumis
-csípő: 2 × 50 cm 
-3 db zseb
lAlja lecipzározható.

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 22:50 .

3 db Hyarulon savas bőrszépítő szérum ampullák - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
3 db/küldemény
pe-pa

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-26 11:32 .

Élethű halacska tolltartó - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 1290 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
A képen láthatóakból lehet választani
1 db/csomag
all/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-27 03:49 .

2018. április 25., szerda

Kép gyümölcs csendélet ovális keretben - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Eladó a képeken látható, gyümölcs csendélet, ovális keretben. Jelzetlen.
A keret méretei: 20, 5 x 15, 5 cm.
Személyes átvétellel, egyidejű készpénzes fizetéssel Budapesten, a XI. kerületben, vagy MPL háztól-házig Vaterafutárral, a hatályos díjszabás szerint, előre utalás után, avagy a Vevő által választott konkrét MPL csomagautomatába vagy MPL PostaPontra kézbesítéssel, előreutalással.


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-05-17 00:57 .

Saeco Magic Comfort+ kávéfőző kávégép garanciával eladó - Jelenlegi ára: 58 000 Ft

Tömítések cseréjével, vízkőtelenítve, szervizelve eladó.
A képen látható állapotban.
5620 adag.
Teljesen automata készülék
Digitális kijelző saját menüvel (beépített számláló).
3 fajta kávé hosszúság (3gomb, programozhatóak, kifolyó állítható a csésze nagyságához).
Alapvetően szemes kávéra használatos (őrlemény finomsága és mennyisége állítható, Előáztatásos kávéfőzési mód), de az őrölt kávét is kezeli.
Egyszerre két kávéleadási funkció.
A dupla kazános rendszernek köszönhetően azonnali gős és
teához (illetve instatnt italokhoz) forró víz nyerhető ( kézi adagolóval, mozgó csőrrel)!
4 fokozatú csészemelegítő beépítve!
Ellenőrző funkciók (víz, kávé, központi egység stb. ), illetve automatikus vízkőtelenítő program, energiatakarékos üzemmód

Jelenlegi ára: 58 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-02 11:40 .

PS-2 JÁTÉK: RUGBY 2004 - Jelenlegi ára: 999 Ft

A képeken látható  állapotban, normál használatból eredő hajszálkarcokkal a lemezen.

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 21:57 .

Ally McBeal filmzene MC kazetta - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladó a képen látható 1 db. eredeti, gyári, nem másolt, használt, de jó állapotú műsoros zenei audio-, magnó-, hangkazetta (MC). Bp. -i átvétel lehetséges. Kérdésre szívesen válaszolok.

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 05:04 .

Honda v500f első fényszóró - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Eladók a képen látható honda v500f első lámpa.
Vásárlói Tájékoztató!
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.       
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 5 999 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 10:37 .

Bizsu csomag - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Bizsu csomag. 2db nyaklánc, 6db gyöngylánc, 1db karkötő, 1db fülbevaló. Nem használt, hibátlan állapot.

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-05 13:31 .

Minolta fotós rekeszes hordtáska - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Minolta fotós rekeszes hordtáska, nagyon jó állapotban. Alig használt.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-05-08 22:13 .

Ferplast Capri Junior akvárium 21 liter fehér - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Használt, de jó állapotú műanyag akvárium szett, gyerekszobába, kezdő készletnek ideális.
Az eredeti fénycső kiégett, új van benne, de bármi másra gond nélkül cserélhető.
Ajándék kis csomag sárga kaviccsal : ), eredeti dobozában.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 12:04 .

Elektromos fogkefe pótfej EB-17D - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó a képen látható SOFT Bristles elektromos fogkeféhez tartozó pótfej .
1csomag=4db = 4000Ft
Kedves leendő vásárlóm:
A termék a fotóknak megfelelő állapotú.
 A hirdetésben mindig jelölt a szállítási költség és ez nem alku tárgya! Egyéb postázási lehetőségről érdeklődjön.
 A nyertes licitálónak 1 hete van a kapcsolatfelvételre különben negatívot adok és a terméket újraindítom.
Személyes átvétel előnyben, ilyenkor a termék vásárlás előtt kipróbálható! Kérésre postázom, de a szállítás során bekövetkezett sérülésekért felelősséget nem vállalok!
ÚJ TERMÉK, GARANCIA NINCS!  

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 12:21 .

2 db-os biztonsági babazár - Jelenlegi ára: 1 Ft

Széleskörűen felhasználható babazár, szekrényekre, fiókokra, hűtőre, íróasztalokra stb.
Egyszerűen rögzíthető bármilyen felületre, praktikus kapcsos nyitással
Hogy a kis felfedezők biztonságban legyenek!
Színe: fehér
Teljes hossza: körülbelül 21 cm,  
ebből az öv hossza: körülbelül 10 cm
A csomag 2 db biztonsági babazárat tartalmaz
A termék külföldről érkezik, a szállítási idő 15-30 munkanap. Kérem, csak ennek ismeretében licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-26 06:19 .

Kétszerező-OM-Soligor - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Olympus OM csatlakozásu Soligor kétszerező, újszerű állapotban.


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 01:28 .

Aranyos Busz formájú tolltartó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 995 ft.
20*6*6 cm
Válasszon színt!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-26 16:49 .

ERGUS MET 350DCI HEGESZTŐ - Jelenlegi ára: 625 000 Ft


ERGUS MET 350 DCI hegesztő CO2 pisztollyal, reduktorral
Mennyiség: 1 db
Hálózati feszültség:                              400 V +/- 10%
Frekvencia:                                          50/60 Hz
Üresjárati feszültség:                           95 V
Névleges teljesítmény (MMA):             7, 3 kVA
Névleges teljesítmény (AWI):               5, 3 kVA
Névleges teljesítmány (MIG/CO):         4, 9 kVA
Ívfeszültség (MMA):                             20, 2-26, 4 V
Ívfeszültség (AWI):                              10, 2-16, 4 V
Ívfeszültség (MIG/CO):                                    15-22 V
Maximális áramerősség:                      27 A
Hálózati biztosíték:                               16 A lomha
Bekapcsolási idő (MMA):                     260A  35%
Bekapcsolási idő (AWI):                       260A  40%
Bekapcsolási idő (MIG/CO):                 260A  35%
Teljesítménytényező:                           0, 85
Védelmi besorolás:                              IP 21 S
Szigetelési besorolás:                          F
Üzemi hőmérséklet:                             -10C +40C
Méret:                                                 520× 220× 440 mm
Súly:                                                   18 kg
Hegesztőáram (MMA):                         5-260 A
Hegesztőáram (AWI):                          5-260 A
Hegesztőáram (MIG/CO):                    15-260 A
Túlmelegedés elleni védelem:              automatikus
Ívgyújtás:                                            emeléses
Egyéb funkciók:                                   Hot-Start, Arc-Force, Letapadásgátlás
Tartozék: Elektróda fogó, test kábel, TBI 240 CO2 pisztoly 4, m, RHÖNA reduktor Ar/CO2                  


Jelenlegi ára: 625 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 14:10 .

Royalty Line 178 tésztagép – olasz kivitel raviolihoz is - Jelenlegi ára: 13 190 Ft


Royalty Line 178 tésztagép – olasz kivitel raviolihoz is
A házi tészta összehasonlíthatatlanul finomabb, mint az ipari száraztészta. Garantáltan nem kerül bele káros anyag és az ára is kedvezőbb!
A hagyományos tésztanyújtó technika időigényes és fárasztó munka, ezzel a géppel viszont a tésztát pillanatok alatt kinyújthatod és darabolhatod.
Gyors és egyszerű használatának, különleges fejeinek köszönhetően bármikor elkényeztetheted családodat ízletes házi ravioli, lasagne vagy spagetti készítésével. A klasszikus magyar tészták is elkészíthetőek vele, mint a cérnametélt, a széles metélt a fodros- és a rétestészta.
Technikai információk:
3 fejjel több fajta tészta készíthető, akár töltött tészta is
Nem rozsdásodik
Egyszerűen tisztítható
A nyújtóhengerek távolságát 0, 4 mm és 2, 5 mm között állíthatod
A metélt tésztát 1 mm, 1, 5 mm és 6 mm; a fodros tésztát pedig 50 mm-es szélességben vághatod
Extra kiegészítő fej raviolihoz vagy töltött tésztához!
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 21 400 Ft
Akciós ár:
13 190 Ft


Jelenlegi ára: 13 190 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 14:07 .

új Muddyfox a pure breed neonnarancs és fekete új széldzseki XL es - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

új XL ES SZÉLDZSEKI NEONNARANCS ÉS FEKETE SZINŰ 3 CSEPPÁLLÓ ZIPZÁRRAL, ALJÁN GUMIS BEHÚZÓZSINÓROS, MELL 12ÍCM, HOSSZA 73CM, 87CM UJJA A NYAKTÓL MÉRVE, JÓL LÁTHATÓ EBBEN AKI VISELI NAGYON MESSZIRŐL IS, FÉNYVISSZEVRŐS BETÉTEKKEL

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 10:30 .

3. Kapucnis tök jelmez hastömött - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

KÉRLEK A MÉRT ADATOKAT VEDD FIGYELEMBE, A TERMÉKLEÍRÁST OLVASD EL!
AHOL TALÁLOK CÍMKE MÉRETET A TERMÉKLEÍRÁSBAN MEGDAOM, DE AZ IRÁNYADÓAK AZ ÁLTALAM MÉRT MÉRETEK. HA VALAMI NEM EGYÉRTELMŰ KÉRLEK KÉRDEZZ RÁ. PRÓBÁLOM KÖRÜLTEKINTŐEN ÁTNÉZNI ÉS MEGITÉLÉSEM SZERINT A HIBÁKAT JELEZNI!
A ruhák használtak, kérlek ezt vedd figyelembe!
Kapucnis tök jelmez hastömött
Címke méret: 3 - 4 évesre
fölső hossza: 38 cm, váll 27 cm, mellbőség 60 cm (körbe mérve) derék bőség 44 cm (körbe mérve)nyúlik , ujja hossza  cm, nadrág hossza 52 cm, belső szár hossz 33 cm
Személyesen Tököl-Parkerdőn vehető át bármelyik nap.
AMENNYIBEN 3 NAPON BELÜL NEM VESZED, FEL VELEM A KAPCSOLATOT, ILLETVE 5 NAPON BELÜL NEM RENDEZED AZ ADÁS-VÉTELT, ÚGY A TERMÉKET FELSZÓLÍTÁS NÉLKÜL ÚJRAHIRDETEM NEGATÍV ÉRTÉKELÉS LEADÁSA MELLETT.
Kérek minden vásárlót az 5 munkanapos fizetés betartásához.
Utánvéttel nem postázok.
Csomagot csak a vételár kiegyenlítése után küldök.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-15 20:28 .

Iványi-Grünwald Béla - Jelenlegi ára: 1 Ft

Technika: olaj, vászon kartonon, korának megfelelően szép állapotban.
Jelzés: jobbra lent
Mérete: 31 x 24 kerettel: 39 x 32
Magánkézből vásárolt, eredetét nem ismerem
Kérem az aukció lejárta után az adásvétel 3 napon belüli lebonyolítását, köszönöm.
Mely történhet személyesen Budapesten vagy a teljes vételár előzetes banki átutálás után postái úton.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-29 20:50 .

Kisállat nyírógép szett / 3 cserélhető fejjel - tölthető akkumulátoros - Jelenlegi ára: 5 740 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla1 év garancia
Kisállat nyírógép szett / 3 cserélhető fejjel - tölthető akkumulátoros
A Te kutyusod is rendszeresen kutyafodrászhoz jár bundaigazításra? Szívesen oldanád meg egyszerűbben kedvenced trimmelését?
Ezzel a készlettel megregulázhatod a loncsos szőrgombócokat!  
A kisállat nyírószettel mostantól kényelmesen, otthonodban kurtíthatod kutyád, cicád szőrzetét.
A szerkezet segítségével finoman, kíméletesen, fájdalommentesen trimmelheted a bundát a kívánt méretűre, ráadásul akkor tudod rendbe szedni őket, amikor csak szükség van rá!
 
Ideális kutyák, cicák vagy egyéb szőrös háziállatok tulajdonosainak; rövid, közepes és hosszú szőrzet egyaránt trimmelhető vele. Nem kell többé az időpontkéréssel bajlódnod, elfelejthetitek a stresszes ingázást és várakozást a kutyafodrásznál. Időt, pénzt és nem utolsó sorban rengeteg megpróbáltatást spórolsz meg mindkettőtöknek. Az eredmény új frizura, gyorsan és könnyen - gazdi és házikedvenc legnagyobb megelégedésére!
 
Használata egyszerű és biztonságos, a beépített akkunak köszönhetően hálózattól függetlenül működtetheted. Az éles, edzett vágópengére csatlakoztathatod a három, eltérő szőrhossznak megfelelő vágófej egyikét. A nagy teljesítményű nyírógéppel könnyen fodrászolhatod kedvencedet, egy kósza szőrszál sem marad ott, ahol nem szeretnéd.
A csomag tartalma, tulajdonságok:
- cserélhető 4-6 mm / 16-18 mm / 28-30 mm fejek
- 1x alapgép
- 1x vágófésű
- 1x tisztító ecset
- 1x tisztító olaj
- 1x AC adapter/töltő
- töltési idő: első alkalommal 10 óra, utána 6 óra
- működési idő: ~1 óra
- használat és tárolás kizárólag száraz helyen!
Eredeti ár: 9 990 Ft
Akciós ár:
5 740 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 5 740 Ft
Az aukció vége: 2018-05-15 16:49 .

Óramutatók kvarc faliórához alkatrésznek, javításhoz - Jelenlegi ára: 500 Ft

Leírás:
100% vadonatúj
Szín: fekete és piros
Felhasználható javításhoz, cserealkatrészként a legtöbb óratípushoz
Anyag: alumínium
Óramutató mérete: 60 mm (kb. )
Percmutató mérete: 85 mm (kb. )
Másodpercmutató mérete: 85 mm (kb. )
183116409195

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-05-15 17:25 .

2018. április 24., kedd

0K929 Régi halványkék szemüvegtok - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Régi, halványkék színű, bőr mintázatú, kemény szemüvegtok. Szélesség: 7 cmHosszúság: 16 cmSúly: 0. 07 kg
Termékeim között több szemüvegtok található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( szemüveg tok )

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-04-28 19:34 .

Lenovo A7010a48 - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Lenovo 32gb belső memória (nem bővíthető)
2 sim kártyás, kártyafüggetlen szép állapotú hibátlan telefon.
Vásárlás dátuma 2016. 08. hó.
Szép nagy kijelzős, könnyű műanyag ház, karcmentes kijelző
A rápattintható átlátszó műanyag tokja karcos.

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-15 09:49 .

Karrimor Border Mid női túracipő túrabakancs - ÚJ - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Karrimor Border Mid női túracipő túrabakancs 38, 5 méretben - Új dobozában. ajándékba kapott használva nem volt!!!!! Belső talphossz 24-24, 5 cm. Személyes átvétel Bp. III. Óbuda.

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-15 09:31 .

Forrasztó Ón, ólom mentes - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Eladó forrasztóón 0, 5Kg-os
Adatok a képeken látható 


Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2018-05-15 21:53 .

Oral-B TRIUMPH Professional Care 5000 ,új fejjel ,Smart Guide kijelzővel/ használt,,patent kütyü - Jelenlegi ára: 1 Ft

Keveset használt elektromoa fogkefel. Töltővel, új fogkefe fejjel! Smart Guide kijelzővel!
3D tisztítási technológia: percenként 8. 800 fordulat és 40. 000 lüktetés kétszer annyi plakkot távolít el, mint egy hagyományos kézi fogkefe 5 könnyen kezelhető fogtisztítási mód: Tisztítás, szenzitív, masszázs, polírozás, mélységi tisztítás. Kellemes és alapos szájápolás.
A vezeték nélküli SmartGuide (okos kijelző) segít maximalizálni a fogmosás hatékonyságát.
A négy kvadráns vizuális időmérője irányítja a 2 percig tartó fogmosást, egyúttal biztosítja a száj valamennyiterületének megfelelő tisztítását.
Higgy a szemednek! Folyamatosan fantasztikus raktár kisöprést tartunk!!!
Nézz körül a többi termékem közt, és rendszeresen látogass vissza,
mert folyamatosan változó, jobbnál jobb aukciókkal várlak,
melyek közt sok az 1 ft-os, minimálár nélküli!
A termékre nincs garancia. A személyes átvetélt szorgalmaznám de igény szerint postázom is terítéssel vagy banki utalás után csomag, akár levélként is. A vásárlástól számított 5 munkanapon belül, a vásárló kötelezi magát, hogy kifizeti és átveszi a megvásárolt termeket! Amennyiben a fent említett feltételeknek nem tesz eleget, a termék újra eladásra kerül!!!
A termékre nem vállalok garanciát , pénzvisszafizetés van ha nincs megelégedve a termékkel, a megérkezést követő 3 napon belül jelezze,
A termék vételárát vissza utaljuk ha ugyan olyan állapotban visszaküldi.
A postát költséget nem vállaljuk át!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-15 13:29 .

VÉGKIÁRUSÍTÁS!!! AFK rezsó 1100W - Jelenlegi ára: 3 259 Ft

Kedves Látogató!
Az elkövetkezendő hetekben aukcióra bocsátom meglévő árukészletemet beszerzési áron, vagy annak töredékéért. Licitlépcső 1Ft.
Kérlek, olvasdd el i+ oldalamat a részletes információkért, csak ez után licitálj. Köszönettel: Sylvx (Szilvi-Ker Bt)
   AFK rezsó 1100W
Elektromos hálózatra csatlakoztatva működik. Gyári csomagolást fotózáskor bontottam.
Érdemes megnézni a többi termékemet is, több trermék vásárlása esetén egyben küldöm, így spórolhatsz a szállítási költségen. Csak egy csomag szállításának díját kell kifizetni, csomag súlya szerint, ami eltérhet a lent feltüntetett ártól.
Személyes átvétel: Kecskemét
Szállítási költség: 1490Ft


Jelenlegi ára: 3 259 Ft
Az aukció vége: 2018-04-29 21:26 .

Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
Válasszon színt!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-25 22:24 .

Notesz / mappa tok - FEKETE - oldalra nyíló flip cover, TRIFOLD asztali tartó funkciós, mágneses ... - Jelenlegi ára: 5

Notesz / mappa tok - FEKETE - oldalra nyíló flip cover, TRIFOLD asztali tartó funkciós, mágneses záródás - ASUS Zenpad 10 Z301MFL /Z301ML
Notesz / mappa tok - FEKETE - oldalra nyíló flip cover, TRIFOLD asztali tartó funkciós, mágneses záródás - ASUS Zenpad 10 Z301MFL /Z301ML
ACC-93575MobilAsz
- Gyors kommunikáció a hét minden napján, kérdezzen bátran, válaszolunk!
- Rugalmas, kedvez? szállítási feltételek
- Valódi információk, min? ségi termékek garanciával és számlával
- Nyomon követhet? rendelés, folyamatos tájékoztatás, min? ségi szolgáltatás
A készlet állapotáról licit el? tt kérjük érdekl? djön vagy ha kérdése van a termékkel kapcsolatban nyugodtan tegye fel! A Mobil Ász örömmel áll rendelkezésére.
Áraink a napi beszerzési árakhoz és a lehet? ségeinkhez képest lehetnek alkuképesek, nyitottak vagyunk minden számunkra elfogadható alku lehet? ségre, ezért ha ilyen észrevétele van nyugodtan írja meg nekünk és igyekszünk miel? bb válaszolni.
Áru elcserélésre nincs lehet? ség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban.
Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét (amennyiben van), hogy követhet? legyen az ügyintézés!
A szállítási határid? raktárkészleten elérhet? termék esetében:
A megrendelés értékének bankszámlánkra történ? megérkezését? l számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék.
A szállítási határid? egyedi rendelésre érkez? termék esetében:
Az ilyen termékek esetében a várható szállítási határid? mindig egyedi egyeztetést igényel, ezért kérjük, hogy rendelés el? tt mindig érdekl? djön a készlet állapotáról! Köszönjük.
Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhet?, akkor elérhet? vé tesszük Önnek a piactéren.

Jelenlegi ára: 5 999 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

iPhone 7, Black, 128GB, dobozában, minden tartozékkal, szilikontok, gyári független, 2016.11.05. - Jelenlegi ára: 130 00

Keveset használt, hibátlan iPhone 7. Új készülék vétele miatt eladó.
Előlapját üvegfólia, hátlapját szilikontok védte.
Sértetlen eredeti dobozában, minden gyári tartozékával együtt adom.
Gyárilag kártyafüggetlen.
2016. 11. 05-én vásárolt.
Személyes átvétel, postai és Vatera futár küldés.

Jelenlegi ára: 130 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-15 08:54 .

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer - Ps2 - Jelenlegi ára: 1 199 Ft


KÉRNÉM 5 NAPON BELÜL ÁTUTALNI AZ ÖSSZEGET
AMENNYIBEN NEM TÖRTÉNIK MEG ÚJRA INDUL A HIRDETÉS!!!!
ÖSSZEG BEÉRKEZÉSE UTÁN 3 NAPON BELÜL POSTÁZOM A TERMÉKET!!!
Postai kiszállítás (előre utalás után )
Személyes átvétel:   Budapest
Vásárlás előtt ha van kérdésed érdeklődj a játékkal kapcsolatban!!
Minden játékot borítékban, ajánlva postázom!


Jelenlegi ára: 1 199 Ft
Az aukció vége: 2018-05-15 20:48 .

Profi árazópisztoly +AJÁNDÉK tekercs + tintahenger - Jelenlegi ára: 2 990 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Professzionális árazópisztoly - Könnyítsd meg a munkád!
Eleged van abból, hogy kézzel árazol? Unod, hogy századszor is le kell írni ugyanazt a számsort? Ezzel az árazópisztolyával nem lesznek ilyen problémáid. Elég csak beállítani a számokat, és egy gombnyomással el is készül az árat tartalmazó matrica.
Az már csak hab a tortán, hogy nem egyenként kell külön felragasztatni minden egyes termékre, hogy mennyit ér, hisz amint kijön a gépből, egy mozdulattal ragaszthatod is. Ami eddig értékes órákat vett el az életedből, most percek alatt készen lesz!
Egyszerű kezelni, és azon sem kell aggódnód, ha kifogy a tinta, vagy a matrica, hisz ezek cseréje hihetetlenül egyszerű. A kényelmes kialakítású pisztoly házát masszív műanyag alkotja, hogy a használat garantáltan tartós legyen. Ezen felül a készülék több, mint tíz valutajelet tartalmaz!
Tulajdonságok:
- Könnyű és hatékony használat
- Egyszerű karbantartás
- Több, mint tíz nyomható valutajel
- Tartós, masszív műanyag ház
- Ajándék tekercs és tintahenger
Kifogytál az árazószalagból?
KLIKK IDE!
Eredeti ár: 6 990 Ft
Akciós ár:
2 990 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-05-14 22:49 .

1 pár puha szilikon bütyök korrektor - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 765 ft, nem összevonható több termék vásárlása esetén.
Minden 1 ft!
1 pár
mia/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-04-25 01:26 .

Elite III. Kontúr tű Round Liner (11-es kontúr) 1db/bliszter - Jelenlegi ára: 450 Ft

Elite III. Kontúr tű Round Liner (11-es kontúr) 1db/bliszter
Cartridge - Szabályosan forrasztott kontúr tűk - membrános kivitelben
Jellemzői: 0, 35 mm tűátmérő/ hosszú hegy
Ajánlott: finom vonalakhoz és részletgazdag munkákhoz
Kompatibilis minden Cheyenne típusú géphez, markolathoz! Hirdetett termékeinket általában 1 héten belül szállítjuk, viszont mivel raktáraink készlete is véges (és nem csak a vaterán értékesítünk), így ez változhat!
Amennyiben pontosabban szeretné tudni a várható szállítási időt vagy csak a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
A feltöltött készlet-darabszám nem a valóságnak megfelelő, így amennyiben több darabra van szüksége, rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot velünk!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
AC1211RLT-1;

Jelenlegi ára: 450 Ft
Az aukció vége: 2018-05-15 02:05 .

G123 Gyönyörű antik hegyvidék jelzetlen - Jelenlegi ára: 48 000 Ft

Olajkarton festmény , jelzés nélkül , valószínűleg az 1800-as években készülhetett. Üveg mögött van, védett állapotban.
A keret egész biztosan 1800-as évek közepe , vége . Szélesség: 27 cmHosszúság: 22 cm
Termékeim között több tájkép található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 48 000 Ft
Az aukció vége: 2018-04-27 21:33 .

Csillagok háborúja I-II - teljes képregény - Jelenlegi ára: 801 Ft

Mint a képen.  
Az aukció mindkettőre vonatkozik, egyben.
A szállítási költség a vevőt terheli, amely 555. -Ft (ajánlott levél), csomagolási költség nincs.
Személyesen Szerencs városában vehető át, ebben az esetben természetesen nincs szállítási költség.
Több tétel esetén a postaköltség változhat, ebben az esetben kérem utalás előtt keressen meg a szállítási költség egyeztetése érdekében.
Licitet nem törlök, hamarabb lezárni nem fogom, utánvét nem küldöm (drága, és néhányszor már meg is jártam)
Ha átvétel után kiderül, hogy a vevőnek nincs rá szüksége egy héten belül visszaküldheti (hiánytalanul és bontatlanul), én pedig természetesen visszafizetem a vételárat (postaköltséget nem! ).
Amennyiben az aukció nyertese nem jelentkezik 1 héten belül, illetve nem fizet 2 héten belül (ez a Vatera rendszere által az adásvétel lebonyolítására adott maximális idő), a terméket - a megfelelő értékeléssel egyszerre - újraindítom.
Kérem, csak abban az esetben licitáljon, ha a fenti feltételek megfelelnek Önnek.
Kérem, nézze meg további termékeimet is, több hasonló terméket töltöttem fel.
Köszönöm.

Jelenlegi ára: 801 Ft
Az aukció vége: 2018-05-13 18:00 .

Séday Éva (1929-2011) Virág Csendélet c. Képcsarnokos olajfestménye 86x66cm Eredeti Garanciával - Jelenlegi ára: 89 999

Mérete Kerettel: 86x66m keret nélkül 80x60cm
Azonnal falra akasztható szép állapotban,
Minden festményem örökös eredetgaranciával árulom pénzvisszafizetési garanciával!
Termékeimről számlát adok.
Törekszem rá hogy termékeimet mindíg a legjobb áron , és állapotban értékesítsem ezt több száz elégedett vásárlóm bizonyítja pozitív értékelésével !
Személyes átvétel Zsámbékon lehetséges, vagy gondosan csomagolva postázom!
Kérem ha ideje engedi tekintse meg termékeimet!

Jelenlegi ára: 89 999 Ft
Az aukció vége: 2018-05-14 18:00 .

TOYO 215/45R16 90V Celsius XL négyévszakos személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 33 891 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnégyévszakos gumiabroncsFogyasztásFékezésZajMéret215/45R16GyártóToyoIdénynégyévszakosTermék típusSzemélySebesség indexV=240 km/hSúly index90=600KgGumiabroncs mintázatCelsius (CELSIUS)Notice: Undefined variable: zaj_seged in /var/www/clients/client1/web66/web/export/export_gen/desc_auto. html on line 116

Jelenlegi ára: 33 891 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Warehouse uk 12-es női felső - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tavasz!!!
Női felső, boleró szerű, környakú, nincs hibája.
Postázok is a 2018-as díjszabásnak megfelelően: sima posta saját felelősségre, ajánlott, vaterafutár, csomagpont: )
Webox és Foxpost kizárva, nem vállalom, megértést köszönöm.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-05-14 13:06 .

Újszülött fotózáshoz jelmez - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Újszülött fotózáshoz jelmez. A kantár végén nincs gomb. Postaköltség becsült, kérésre mérem.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-14 21:04 .

2018. április 23., hétfő

F1 2010 PS3 Játék - Jelenlegi ára: 1 180 Ft

Eladó F1 2010 PlayStation 3 Használt Játék!
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.


Jelenlegi ára: 1 180 Ft
Az aukció vége: 2018-05-14 22:20 .